canada Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 имам това My Webpage вапроса ми е: някои може ли да ми помогне с прехварлянето на рам в видеото. в момента има 128МВ а по спецификация може до 1GB ам нз как... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Колко ти е рам-а в момента. В биоса няма ли опция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted June 16, 2008 Author Share Posted June 16, 2008 Колко ти е рам-а в момента. В биоса няма ли опция. rama mi e 4GB a na videoto 128... v bios ima opciq koqto e 32,64,128 kazaha mi 4e nqkak softuerno no v davice meniger>grafik adapret ne mi dava da go smena(sedi takova sivo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Софтуерно не съм чувал за сега да може. Може би с по-нов биос може и да може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted June 17, 2008 Author Share Posted June 17, 2008 Софтуерно не съм чувал за сега да може. Може би с по-нов биос може и да може. до колкото знам това е една от последните версии device maneger ето това е целиа проблем ако е активно добре.. нчкои знае ли за6то не е ..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.