Botev1912 Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Инсталирвам пръво CD слагам второто по някое време ми пише Worng Volume Inserted, setup will now terminate i spira и на full i на min не мога да е инсталирам, да не е дефектна тази игра като е качена в wareza още Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Не е дефектна, свалял съм я и съм я инсталирал. Опитвай пак и пак и става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 27, 2004 Author Share Posted February 27, 2004 Да не би да е от windows update koito pravih skoro , щото ми се е случвало и на други игри заради тва да спират до някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 27, 2004 Author Share Posted February 27, 2004 Не е дефектна, свалял съм я и съм я инсталирал. Опитвай пак и пак и става. Незнам нали има общо но обърнах биновете в исо и е инсталирах в Д: и стана даже играх малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 3, 2004 Author Share Posted September 3, 2004 Някой ще каже ли как да запамета разделителната способност да е винаги 1024х768, а не всеки път да е променям Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 А аз имам проблем със стартирането на играта.Инсталирах си е нормално, инсталирах DirectX, и после, когато исках да стартирам играта, вместо мишката ми се показва един диск, който се върти ... зарежда ... и после не тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 3, 2004 Author Share Posted September 3, 2004 А аз имам проблем със стартирането на играта.Инсталирах си е нормално, инсталирах DirectX, и после, когато исках да стартирам играта, вместо мишката ми се показва един диск, който се върти ... зарежда ... и после не тръгва <{POST_SNAPBACK}> А сложи ли крака от диск 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.