Jump to content
BulForum.com

Авторски снимки

Recommended Posts

Всеки който има авторски снимки от най-различни кътчета на страната и чужбина нека ги сподели. Слагайте ги директно тук в темата или пуснете линкове. Пускайте само снимки направени сред природата.

Пишете също кога и къде е правена снимката.

Аз ще започна с авторски снимки от 01-03.06.2007 правени в Стара планина и по-точно на хижа Рай и на Ботев връх.

Ще сложа една снимка тук (за по-нагледно) и ще дам и линк към галерия.

006098132.jpg

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Защо не си направи трудът да погледнеш 4 теми по-надоло преди да постнеш тая тема? Щеше да ти спести и оплаквания и предопреждения...

В случай че си изпуснал ЕЙ ТОЛКОВА големия надпис ето ти ПРАВИЛАТА на форума, които горещо те съветвам да прочетеш.

BlackGuardian said:
Защо не си направи трудът да погледнеш 4 теми по-надоло преди да постнеш тая тема? Щеше да ти спести и оплаквания и предопреждения...

В случай че си изпуснал ЕЙ ТОЛКОВА големия надпис ето ти ПРАВИЛАТА на форума, които горещо те съветвам да прочетеш.

Правилата съм ги прочел, 4 теми по-надолу беше само следната тема:

http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=55065 ,

но тя няма замисъла на моята тема, защото там хората бяха снимали лястовици, риби, халба "Загорка", някакви блокове и други подобни, а аз в моята тема бях подчертал, че е за авторски снимки от природата само - тоест някой ако е ходил на планина и има снимки да качи.

Моля покажете с какво тази тема е като моята, човека там я е отворил за да помоли другите потребители да му помогнат да премахне ръбовете на аквариума с Photoshop.

Темата ми няма нищо общо и с:

Може би донякъде наподобявам тази, но там снимките са обработвани на Photoshop тема свързана с Photoshop

или

тема за катастрофи

Германия от преди няколко дена:

Нарочно ги ресайзнах...

1019213_orig.jpg

1019220_orig.jpg

1019214_orig.jpg

1019215_orig.jpg

1019216_orig.jpg

1019217_orig.jpg

И това е с лошо снимащия Самсунг :bgrin: дето викаше там един пич от темата за фото-хапаратите

Пффф тоя пич мога директно да го черпа кфото иска щом това е "Лошо снимащ" апарат

DJ Wonder said:
Пффф тоя пич мога директно да го черпа кфото иска щом това е "Лошо снимащ" апарат

Ми лошо снимащ е ми. Гледай малко за кво става въпрос.

DJ Wonder said:

Да кажем, че на пръв поглед абсолютно всеки, създаван някога, апарат може да направи прилична снимка на обикновен пейзаж :)

BoqoJIa3a said:
Да кажем, че на пръв поглед абсолютно всеки, създаван някога, апарат може да направи прилична снимка на обикновен пейзаж :)

Принципно си прав и всичко зависи от изложението и това което снимаш, но аз казвах специално за тези снимки, че не ми прилича на лош апарат

----------------

Now playing: Octopus - Trip Receptacle

via FoxyTunes

Xciter said:
Това е книга. Пълна с полезни съвети за начинаещият пушач.

Направо си мяса на кутия свитъци :unsure:

----------------

via FoxyTunes

Може ли да качвате единствено снимки на красиви местности в планината, все пак не съм озаглавил поста да е свързан с цигари :blink:

Не пишете излични коментари в тази тема :punk

Днес, с. Бойково, "Мъртвите скали".

1027579_orig.jpg

1027583_orig.jpg

1027588_orig.jpg

1027589_orig.jpg

1027591_orig.jpg

Горката, докато се качим, замалко да й изтекат водите :(

1027592_orig.jpg

Я...някой ме е снимал, докато се прицелвам за панорамата :laughing:

1027594_orig.jpg

DJ Wonder said:
Принципно си прав и всичко зависи от изложението и това което снимаш, но аз казвах специално за тези снимки, че не ми прилича на лош апарат

----------------

via FoxyTunes

Да се съди за качествата на 1 фотоапарат от способността му да снима пейзажи, на силна, дневна светлина, е глупаво :P + тва цветовете са гадни - нямат контраст и бледнеят, ненаситени са :) примерно ...

• 10 months later...

pld1_thumb.jpg

изглед към Пловдив от 11 етаж на Хирургиите.

Със сапунерка Самсунг.

Edit: Sorry, темата била за красиви кътчета, не съм обърнал внимание на подзаглавието, поста може да бъде изтрит, все ми е тая.

Komini_by_Agarvaen.jpg

Витоша, Комините, миналата есен

The_green_lake_by_Agarvaen.jpg

Езеро в Родопите, 02.05.08

Russia_by_Agarvaen.jpg

Някъде в Русия, февруари миналата година

Winter_morning_by_Agarvaen.png

Над Габрово, 01.01.09

Legop4o said:
крушунските водопади преди около седмица:

Това изглежда уникално красиво, но четох доста негативни мнения за боклуците. Мърлячи сме си и туй-то. Все пак мисля скоро да си направя една екскурзия дотам.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...