KnoppiX Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Значи клипа е тозиТук и искам да знам ако някой знае как се казва песента от клипа да ми каже да я дръпна цялата... 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 28, 2004 Author Share Posted February 28, 2004 Айде де моля ви се помогнете все някой го знае ама ся си мълчи... плззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 ale kav stil e muzikata 4e as slu6am nai ve4e 4erno i tam moga da ti pomogna,da ne go darpam sq 30 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 Е че чак толкова голям проблем ли е да напишеш в Google "it's so easy" "it's so right" (или пък it's-so-easy it's-so-right, което е същото)? Песента е на Sugar Ray и се казва Mr. Bartender (It's So Easy). Ке се молим следващия път да са сетиш да пуснеш едно търсене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted April 24, 2004 Author Share Posted April 24, 2004 Мерси за информацията и за съветите...потърсих и нищо не намерих чесно...благодаря <оффтопик> Ама колко бързо отговарям а Просто не съм поглеждал темата че никой толкова време не ми каза...10х </оффтопик> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 25, 2004 Share Posted April 25, 2004 KnoPPix said: Мерси за информацията и за съветите...потърсих и нищо не намерих чесно...благодаря <оффтопик> Ама колко бързо отговарям а Просто не съм поглеждал темата че никой толкова време не ми каза...10х </оффтопик> батка че ти я качим на уареза споко да беше казал по рано че не си я намерил ЕДИТ:готов си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.