Jump to content
BulForum.com

GPS navigation system

Recommended Posts

Да ви кажа честно почвам да се разколебавам да си взема ли GPS за колата ама има ли полза? смисъл такъв как са картите чувал съм че не са пълни за България все още .... че напоследък много ми се налага да ходя на места който не съм ходил и незнам пътя ... та има ли хава ...

а и другото нещо което ме интересува е какъв да си взема нещо до 4 стотака защото модели много.

другото нещо което забелязвам е че тука в бг цените са доста издути спрямо другите страни (нещо което е нормално) ама се оливат

аз си взех нокина н82 ползвам софутер на garmin и мога да ти кажа 4е bg off road map за garmin е доста пълна и като се приеме факта 4е много пътувам и ми върши 4удесна работа зна4и трябва дс и помислиш :D

аз си взех нокина н82 ползвам софутер на garmin и мога да ти кажа 4е bg off road map за garmin е доста пълна и като се приеме факта 4е много пътувам и ми върши 4удесна работа зна4и трябва дс и помислиш :D

н не не телефон не желая аз ако реша може да нахакам на н70-ката карти се набутва някви стинки за гпс-а през тела ама тва не е опция ..... искам нещо голямо дисплейче и да му е предазначението за Гпс не много работи в едно нещо и накрая скапана работа

А от къде взе софтуера на Гармин.И дали е без пари?

н не не телефон не желая аз ако реша може да нахакам на н70-ката карти се набутва някви стинки за гпс-а през тела ама тва не е опция ..... искам нещо голямо дисплейче и да му е предазначението за Гпс не много работи в едно нещо и накрая скапана работа

нема такова нещо като "стинки" за да ползваш GPS-a купуваш си външно устройство и абсолютно нищо не се плаща

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...