Sky_Dreamer Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Не знам дали мястото на темата е тук,но все пак я постнах тук...та ситуацията е следната:имам си номер от 4-5 години и е в група в една фирма където има над 30 номера.Сега вече нямам нищо общо с фирмата и си искат сим картата...та искам да си запазя номера на някакъв друг план и да върна друга сим карта на фирмата с този който в момента е на мойта...та как точно става тая врътка? Аз говорих с оператор но почти нищо не разбрах...някаква молба от корпоративно лице на фирмата някви такива... та ако някой има идея нека сподели..благодаря предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Така както питаш не става много ясно дали искаш сегашния ти номер да си го запазиш или да го върнеш на фирмата само със смяната на различни планове при един и същ оператор, а и такъв род въпроси се задават ТУК. Тъй като това е единственият пост в темата, не мога да го преместя в другата тема, затова тази ще я затворя, а ти задай малко пo-ясно въпроса си там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.