samkijot Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 ... интересно как няма тема за това "явление" в глобалната мрежа значи upload-нах няколко клипа, които тематично са идентични и са последователни т.е. part 01, part 02, part 03 и т.нат. странното е, че при пускане в търсачката ми изкарва само 2 от общо 5 клипчета .... все си мисля, че автоматично се "прибавят в каталога", ама що са само някои ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 еми много гадна търсачка има нз що така нищо не намира като хората ся гледам някакви екстри autocomplete може би да изчакаш малко ... аз за да ми смени аватара чаках 6 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 13, 2008 Author Share Posted June 13, 2008 мда, бавно се update-ва ... днес при търсене открива 4 надявам се утре да са вече 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 мда, бавно се update-ва ... днес при търсене открива 4 надявам се утре да са вече 5 нормално цял свят помпи яко видео там Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 13, 2008 Author Share Posted June 13, 2008 ... а защо звука на upload-натото видео е толкова слаб? аз ли не правя нещо както трябва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 ... а защо звука на upload-натото видео е толкова слаб? аз ли не правя нещо както трябва? И на мен на едно клипче ми се измести звука след като го качих. Първо си отваряш устта и после се чува звука... преди да го кача не беше така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Тоя сайт е станал отвратителен. Днес се опитах да гледам репортаж от мачовете между Бразилия и Аржентина и... всичките петнайсетина клипа, озаглавени "...highlights", "argentina-brazil 3:0" и т.н. навеждащи на мисълта за нещо подобно бяха фалшиви, поредици снимки, или директна реклама на други сайтове... И каквото и да е по-популярно, което се опитам да изгледам - същата история... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Тоя сайт е станал отвратителен.Днес се опитах да гледам репортаж от мачовете между Бразилия и Аржентина и... всичките петнайсетина клипа, озаглавени "...highlights", "argentina-brazil 3:0" и т.н. навеждащи на мисълта за нещо подобно бяха фалшиви, поредици снимки, или директна реклама на други сайтове... И каквото и да е по-популярно, което се опитам да изгледам - същата история... Лелле, кошмар! Това не го бях забелязвал досега, може би защото рядко ми се налага да търся подобна информация там... Но пробвах с твоите ключови думи и бях поразен - един куп клипове, и нито един истински. Нуждаят се от сериозно затягане на контрола. Това е просто недопустимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Antares аз лично като става така просто давам да ми излизат най гледаните или с най голям рейтинг клипове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 afd, а забелязал ли си ордата потребители, които си вдигат взаимно рейтинга на подобните клипове? При гореспоменатите опити, пробвах да сортирам по рейтинг, по брой прегледи, по брой коментари - все тая. Слайдшоу с нискокачествени снимки от мач Бразилия-Аржентина, отдолу се псуват на испано/португалски в рамките на три страници, видеото с нещо от сорта на 4,5 от 5 рейтинг... И подобни примери - бол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Преди да ъпдейтнат ютюб, свалях клипове оттам с един даунлоудер - горе вдясно над рамката на клипа ми се появяваше синьо правоъгълниче с линк и ме питаше дали искам да го сваля и т.н. - и оттам свалях. Сега нищо не се появява. Извинявам се за лаишкото обяснение, но съм на друг компютър и нямам възможност да кажа коя точно е била програмата. препоръча ми я някакъв добър човек в този сайт, но и неговия постинг не мога да намеря... Някакви идеи как сега да се сваля? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 ...препоръча ми я някакъв добър човек в този сайт, но и неговия постинг не мога да намеря... ... Тука всички сме се събрали все добри. Ако кажеш с какъв браузер си, ще ти кажа поне 3 плъгина, с които да си сваляш клипове не само от Youtube, а и ти сама може да си ги намериш. За Firefox например ето какво излиза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Абе що от доста време бутонът за лайкване в тубата нещо ми се е бъгнал...не, че го няма, но не излиза ръчичката с палеца нагоре, докато на другия за дислайкване нищо му няма - и това без значение с коя версия на FF съм и от какъв компютър влизам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Абе що от доста време бутонът за лайкване в тубата нещо ми се е бъгнал...не, че го няма, но не излиза ръчичката с палеца нагоре, докато на другия за дислайкване нищо му няма - и това без значение с коя версия на FF съм и от какъв компютър влизам... Още един въпрос, съдържащ отговор.... Нито с Хром, нито с Макстон имам подобни грижи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Абе кой те знае с тях пък какви други проблеми си имаш и си мълчиш, ама хайде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Е, да. Ти реално имаш само един проблем - Firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Е, да. Ти реално имаш само един проблем - Firefox Не, имам 2 проблема (спокойно, вторият не си ти ). Пак е свързан с бутон, но тук във форума - когато се пробвам да пратя на някого ЛС, отново бутонът изглежда доста "оголен" без грам надпис...хубаво, че го знам за какво служи, та направо цъкам ; интересно, че на този над него (Find content) нищо му няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 При мен и двете си излизат нормално. И на Firefox... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Нищо не разбираш - на Firefox може и да ти излизат, ама на Хром или Макстон да знаеш как излизат...файърфокското излизане не преде пред тяхното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Особено на Maxton... За такова излизане Маите само са мечтали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.