Jump to content
BulForum.com

Language bar-кирилица

Romanista

Recommended Posts

Кажете как да си оправя настройките на Language bar-a за да пиша на BPS или както беше там.Имам предвид да пиша на БГ с латинските знаци.С XP съм и не искам да слагам FlexType.

Никакъв инженер не ти трябва. Сваляш файла:

http://www.data.bg/f.php?fid=8346403

(BgPhon.exe) и го стартираш. Той добавя фонетична подредба. После от 'Regional and Language options' си я добавяш и ползваш.

На "Инжинера" е най-доброто средство за тази работа .

От както ми казаха за него и съм го сложил , никакви проблеми нямам .

Просто , ако някой ви каже нещо друго ... аз не бих експериментирал с разни неща .

п.п. Дано се оправиш .

1. Сваляш този архив от сайта - BPhonXP2.rar

2. Разархивираш го без значение къде

3. Цъкаш на BgKYBSXP.inf с дясното копче и даваш "инсталация"

4. След това влизаш в Control Panel, Regional and Language Options, Languages, Details

5. Там имаш бутон адд (добави) и избираш БГ фонетична подредба

6. Готов си с нещата .

7. С контрол+шифт се сменят езиците

8. Ако имаш проблеми пиши в темата

9. Може да не си инсталирал Български още при записването на уйндолс и за това да имаш този проблем

:laughing:

Никакъв инженер не ти трябва. Сваляш файла:

http://www.data.bg/f.php?fid=8346403

(BgPhon.exe) и го стартираш. Той добавя фонетична подредба. После от 'Regional and Language options' си я добавяш и ползваш.

Всъщност това си е точно на "инжинера" :)

Ще използвам темата, че няма къде другаде да попитам. Изчезна ми language bar-а и не знам от къде да си го върна. :bgrin:

А аз искам да попитам как да го накарам да изчезне този language bar, защото ползвам Flex type и не искам да се стартира всеки път с включване :)

А аз искам да попитам как да го накарам да изчезне този language bar, защото ползвам Flex type и не искам да се стартира всеки път с включване :)

Даваш му клус и те пита дали искаш да го премахнеш и повече да не се стартира даваш отметката после ок и со готов.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...