sMARTBomber Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Значи пак съм в Кабул (за тия които ме познават) и тук сложиха лимит на интернета 70 МБ на ден,което е голяма мизерия... Браузнеш леко, початиш, Източиш си 3 кила спам от pop3 мейла, звъннеш един скайп и хоп излиза следното: Traffic quota limit reached You have reached your traffic quota limit. Please try the following: Click the Refresh button, or try again later. If you are still not able to view the requested page, try contacting your administrator. Technical information: Server: mwa-isa Date: 6/9/2008 4:27:58 AM GMT Powered by Bandwidth Splitter for ISA Server Та, викам някой по-навътре в нещата дали може да ми даде идея как да прескоча тая лимитация ако има начин изобщо де... защото ме гложди грозната мисъл, че май няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Значи пак съм в Кабул (за тия които ме познават) и тук сложиха лимит на интернета 70 МБ на ден,което е голяма мизерия... Браузнеш леко, початиш, Източиш си 3 кила спам от pop3 мейла, звъннеш един скайп и хоп излиза следното: Traffic quota limit reached You have reached your traffic quota limit. Please try the following: Click the Refresh button, or try again later. If you are still not able to view the requested page, try contacting your administrator. Technical information: Server: mwa-isa Date: 6/9/2008 4:27:58 AM GMT Powered by Bandwidth Splitter for ISA Server Та, викам някой по-навътре в нещата дали може да ми даде идея как да прескоча тая лимитация ако има начин изобщо де... защото ме гложди грозната мисъл, че май няма... Microsoft Internet Security and Acceleration Server като ти е сложен в мрежата найш га ша го прескочиш спойлер: невър Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Не ти препоръчвам да правиш каквито и да е опити за прескачане на ограничението. Ще ти забранят акаунта . Няма да имаш право на обжалване. Дори и да важен за работата ти пак не е проблем да ти се забрани. Нарушаваш разпоредбите на базата. Ако пък прецакаш нещо Security Officer-а ще те .... Бих ти препоръчал да измислиш, че ти трябва за нещо и ти е жизнено важно да имаш право на по - висок трафик. Нещо свързано с работата. Попълваш един CIS request и стискаш палци да го одобрят. Попитай момчетата от J6 Help Desk-а за процедурата. Колкото по висок ранк пусне request-а толкова по - добре. Heller12a зад ISA-а има още много, много неща . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 ...Heller12a зад ISA-а има още много, много неща . бе и тя сама по себе си има приличен набор от опции с които да дялкаш потребителите които си работят адекватно, пък и все пак можеш да я деплойнеш по няколко начина. пък другите неща най-вероятно са с друга идея, а не контрол и кеширане на трафика Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 бе и тя сама по себе си има приличен набор от опции с които да дялкаш потребителите които си работят адекватно, пък и все пак можеш да я деплойнеш по няколко начина.пък другите неща най-вероятно са с друга идея, а не контрол и кеширане на трафика Изразих се грешно. Имам на предвид, че връзката им минава през още няколко "специални" места . Не са директно свързани към доставчик. Жокер: той работи във военна база на NATO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 13, 2008 Author Share Posted June 13, 2008 ееех няма значи да се сърфира безгрижно. А за рикуест просто няма какво да изтъкна, те самолетите си излитат и кацат и без Интернет Иначе пичовете от CIS-а са точни и поркат бири с нас от време на време в бара, но едва ли ще направят изключение, защото един повлече ли крак ще се размирише работата и другите ще викат искаме и ние. Абе... карай още месец и половина ще го изтрая и си идвам в БГ на неограничения 12 MBit/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Предполагам караш на олекотената версия на форума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 ееех няма значи да се сърфира безгрижно. А за рикуест просто няма какво да изтъкна, те самолетите си излитат и кацат и без Интернет Иначе пичовете от CIS-а са точни и поркат бири с нас от време на време в бара, но едва ли ще направят изключение, защото един повлече ли крак ще се размирише работата и другите ще викат искаме и ние.Абе... карай още месец и половина ще го изтрая и си идвам в БГ на неограничения 12 MBit/s Nick Heisler при вас ли е? За request бих написал следното: Трябва ми Интернет за да следя прогнозите за времето и т.н. Питай момчетата за помощ. Те знаят какво да напишат за да бъде одобрено . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.