Jump to content
BulForum.com

Има ли някой,който беше на изпит днес

petia_

Recommended Posts

Здравейте!

Има ли някой,който е бил на изпит днес по езикова култура в Пловдивсия университет? Как ви се стори и може ли да намерим теста? Питах в университета,но те нямало да изнасят отговорите,както в Аграрния :angry:

Аз бях.На мене лично ми се стори много лесен като за предварителен, незнам, по принцип ПУ правят предварителните винаги малко по-трудни.Първа задача имаше няколко заблуждаващи думи, втора и трета бяха учудващо лесно, четвърта беше отвратителна, половин час стоях с празен поглед и мислех какво да напиша.Хората, явили се тази година са близо 4000, незнам юли месец на истинския изпит колко ще са, явно повече и от миналата.

И аз съм на това мнение. Малко се пообърках с техните правила,но карай :) Надявам се другият да не е много труден,ама ще видим. Последната задача беше много завъртяна и аз клепих доста :wacko: Няма ли начин да намерим от някъде варианта :unsure: Аз разбрах,че тази година са по-малко кандидат-студентите,ама 4000 само по езикова култура ли???

И аз съм на това мнение. Малко се пообърках с техните правила,но карай :) Надявам се другият да не е много труден,ама ще видим. Последната задача беше много завъртяна и аз клепих доста :wacko: Няма ли начин да намерим от някъде варианта :unsure: Аз разбрах,че тази година са по-малко кандидат-студентите,ама 4000 само по езикова култура ли???

Напълно нормална цифра. Преди 4 години като кандидатствах - кандидат-студентите бяха 9200 човека само по езикова култура. Всичките университети в града бяха ангажирани, защото нямаше места.

Олеее, то сигурно с 5,70 най-малко се е влизало...Ужас! На мен сега ми се сториха доста,представям си тогава

Напълно нормална цифра. Преди 4 години като кандидатствах - кандидат-студентите бяха 9200 човека само по езикова култура. Всичките университети в града бяха ангажирани, защото нямаше места.

Значи преди 4 години са били 9200 на изпита, а това е предварителен.Само да поясня, че тези, които искат да им се зачете резултата от предварителния изпит задължително трябва да се явят на кандидастудентския, демек 4к човека със сигурност, кой знае още колко ще дойдат.

Въобще според мен ще е много високо летвата тази година, а и не се знае с тези матури как ще се получат работите, защото ПУ ги добавят в бала за някои специалности.

Ми каквото е. Дано на тоя следващия се справя много добре та да ми се усмихне късметът. Много искам там да уча :) Пожелавам успех на всички,които ще кандидатстват ....

Олеее, то сигурно с 5,70 най-малко се е влизало...Ужас! На мен сега ми се сториха доста,представям си тогава

За икономика, с под 5.50 може и да успееш да влезнеш евентуално на 3-то класиране, но изобщо не е сигурно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...