netrootbg Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Може ли някой да ми препоръча програма която да може да оценява нивото на владеене на английски език. Не само писмено, но и говоримо. Доколкото си спомням "Learn то speak English" има такива опции. Да се сеща някои за друга програма която да има същите възможности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Tell ME More English Има го и по торентите. Няма първоначална оценка на нивото както Learn то speak English, но по мое мнение е по добрата програма. Води отчет за достигнатото ниво по писмен и говорим език, има симулирани диалози, диктовки, упражнения по правопис и много други благинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Имам едни стари дискове с тест на произношение. Има и други тестове, но само тези съм запомнил. Името на програмата ще ти кажа в петък вечер като се прибера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 12, 2008 Author Share Posted June 12, 2008 Да уточно и за какво ми трябва. Във фирмата в която работя се работи изцяло и само на английски. Един от шефовете ме помоли за такава програма за да може когато интервюира хора за наемане да може да ги "прекара" през програмата. wolf мерси за програмата. Ще я сваля да я разгледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.