Jump to content
BulForum.com

Програма за кликове

redmadman

Recommended Posts

Сега ще се опитам да обясня какво точно търся макар че май няма да ми е много лесно :)

Та значи търся програма която да прави следното ... искам да симулира че имам няколо мишки едновременно на десктопа и когато местя моя курсор (този който реално е там) да се местят и виртуалните също така да могат и да кликат . Ще пробвам да го обясня с пример .

Слагам си аз курсора на мишката в средата на десктопа и около него да има още много курсори които също са активни ако реша да преместя главния курсор да речем на ляво всички допълнително сложени от мен (чрез програмата ) също да се преместят , това е ако някои е разбрал какво търся и знае подобен софтуер нека помогне благодаря

Що не вземеш да обясниш какво се опитваш да постигнеш (освен да кликаш на 5 места едновременно което по начало е невъзможно защото всяко кликане се обработва поотделно а такъв MSG като кликна се на ей тиа 15 места няма) та току-виж някой ти даде полезен акъл.

Щото гарантирам ти че това дето го търсиш го няма и няма как да го има стига аз пък да съм схванал правилно идеята ти.

И все пак това което искаш да направиш явно има причина и желан ефект а кликането е средството което искаш да ползваш. Та сподели сега откъде идва тая блестяща идея и защо искаш да правиш това че да видим как може да свършим работата без 18 мишки движещи се едновременно по екрана

Ако търсиш някоя програма за да изпълни няколко функций в едно и също време за да синхронизираш нещата си свали макро софтуер или не виждам по какъв друг начин ще стане нещо ... то ти обясниха защо не може , но за това мисли за алтернативно решение .

:laughing:

Ако можеш да смениш вида на показване на курсора с някаква картинка на която да има няколко курсора, проблема ще ти се реши.

djadomraz не съм му казал на човека, че ще си клика със няколко точки от тази картинка на няколко курсора

Ако можеш да смениш вида на показване на курсора с някаква картинка на която да има няколко курсора, проблема ще ти се реши.

Що за тъпотия. Хубаво ще го смени (само дето те са ограничени по размери, но все пак ще може)... и какво от това? Ще има няколко курсора един до друг само че един единствен ще е центъра на мишката. Другите ще са за камуфлаж само. Ако малко от малко разбираш от програмиране и дизайн на курсори вероятно щеше да знаеш че курсора е подобен на иконите - има картинка, има тук-таме прозрачност, тук-таме инвертира всичко зад него, и също така има координати на центъра където ако кликнеш с мишката ще се отчете. Координатите са точка а не чертичка, окръжност или друга геометрична фигура а още по-малко няколко точки. В една единствена точка кликаш с мишката какъвто ще да ти е курсора ако ще да е 15х15 черен квадрат. Тази точка може да е средата на квадрата, някой от ъглите или даже извън него... но пак повтарям - ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ТОЧКА Е.

Хахаха, накефи ме! :D

Ама на такъв абсурден въпрос, този отговор е най-подходящия хаха

Абе човекът явно си има някаква цел, щом търси мулти-курсори...чудя се дали не може да бъде само един, но да обикаля из позициите на останалите толкова бързо (и да оставя следа на всяка от зададените позиции), че резултатът да бъде подобен на това, което той търси... ;)

Според мен с макро софтуер е възможно да се направи. Ако успее да го програмира след даден клик да мести мишката на нови координати спрямо клика и като се премести да кликне и така още 4 пъти, трябва да стане :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...