BlairProject Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Здравейте, имам кола за брак, но е с блокирал двигател. Някой може ли да ми каже телефон на морга със собствен транспорт, да доийдат да ми вдигнат кочинката. Е, да дават и някой лев все пак Давайте идеи, че само данъци плащам. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Здравейте, имам кола за брак, но е с блокирал двигател. Някой може ли да ми каже телефон на морга със собствен транспорт, да доийдат да ми вдигнат кочинката. Е, да дават и някой лев все пак Давайте идеи, че само данъци плащам.Благодаря Незнам телефона на морга, но неможеш ли да викнеш пътна помощ да ти е закара до моргата.За града ще ти излезне 20лв. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Незнам телефона на морга, но неможеш ли да викнеш пътна помощ да ти е закара до моргата.За града ще ти излезне 20лв. ? 25лв за качване, 25 за сваляне и по 3лв на километър. Тва са поне цените дето знам аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Мне,наскоро един приятел му е караха към един сервиз(в рамките на Пловдив) и му взеха 20лв(може и 25 да е било непомня точно,но беше под 30лв ). Нямаше такива "качване" и "сваляне". Даже автора ако се интересува, вечерта може да поразпитам дали моят познат случайно не си е запазил гсм-а на човека. П.П. Има си мангали, които обикалят с каруците, може и с тях да се пазариш. Като се замисял и паяците може да имат някви такива "услуги" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Аз определено съм заинтересован, така че ако не е проблем вземи някакъв гсм Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Пиша ти адресите и телефоните на 2 автоморги. Едната е в с.Крумово и другата е тука в пловдив. Дано ти помогнат: Пловдив с.Крумово, автоморга, сервиз. 03116/2882, 0888225942, 0888773554, http://AVTOMORGA.COM/ ; info@avtomorga.com АВТОМОРГА гр. Пловдив, ул. Карловско шосе, авточасти втора употреба в голямо разнообразие налични 470 автомобила - МЕСЕЧНА ГАРАНЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ЧАСТИ гр. Пловдив, ул. Карловско шосе, 0888 868618, 032 964199, plamgram@hotmail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.