Jump to content
BulForum.com

Tursq chovek za tenis na masa

chochosan

Recommended Posts

Някой път може да се организираме да играем. Едно време бях сравнително добър и сега като видях тоя топик доста ми се заигра тъй, че ще е наистина хубаво ако успеем да уредим нещо.

Ние тоя или следващия уикенд мислим да направим футболче някъде около гребната база. Времето май вече почти го позволява :)

Ние тоя или следващия уикенд мислим да направим футболче някъде около гребната база. Времето май вече почти го позволява :)

Може да организираме нещо.

То ние играем всяка неделя в Любен Караелов :)

ааа чесно ли..

аз преди бях мноо отворен на тая игра и супер много ми са играе...

макар че съм малко малак май спрямо вас ама утре ще загрея здраво че в даскало им турнир и аз съм се надъхал да го взема... :rolleyes:

Супер и аз съм навит за тенис на маса, преди по военните станции на боровец и пампорово редовно играех с войниците до към 2 3 през ноща :punk

Но не зная къде можем да го направим това, преди ходех в зала Академик, ама не зная дали още пускат ентусиасти

offtopic:

Sega kato gledam tazi tema si mislia dali ne moje da se organizira neshto i za volleyball. Predi v MG-to redovno biagahme ot 4asove za da igraem, i mnogo mi se iska da si pripomnia malko ot tazi igra

абе мани тоя волейбол дайте да праим баскета :П ...

аз на волей хич ме няма..

аре на баскет на футбол...

ама не и волейбол...

пък и за волейбол тряя търсиш зала пък за баскет или мач няма нужда..

аре да се събираме и да играем. то натам вървят нещата. само дето не знам как ще се разпределяме по отбори като сме толкова мераклии. да си кажем ден час място и да се съберем и да видим кво ще стане.

pi4ove vikaite i mene az ne sym dobyr no poznavam balkanskiq 6ampion po tenis na masa s nego se poznavame ot malki taka 4e ako me qdosate kato me biete mnogo mnogo da znaete 4e 6e go vikna da me za6titi:)aide na akademik ako ste naviti tam vinagi moje da ideme da 4ukneme nqkoe top4e stiga naistina da ima entusiqsti :)daite da si spretnem edno warez turnir4e za po natatyk :rolleyes: :D :P B)

Az sum navit sushto.Na kvot kajete. Table tennis na Akademic - otli4no -to4no do nas ,tamun nema se razkarvam :) Football -samo kajete .Valleyball - e 4e tova go znam be :) Basketball - tuka sum samo lubitel ama za 4 godini igra po fizi4esko s xora det q umeqt taq igra ponau4ix tva onova :)

• 1 year later...

Абе има ли някаде нещо тренировки или някав отбор дето та учат?Аз играя от 1 година ама не сам особенно добар а искам щтото много ме влеч плс ако някои знае някое нясто каде мога да се запиша и да трянирам да казва!

10ххх предварително

Някой път може да се организираме да играем. Едно време бях сравнително добър и сега като видях тоя топик доста ми се заигра тъй, че ще е наистина хубаво ако успеем да уредим нещо.

Дартаняне имам маса в хола - навит ли си? :beerchug

И какво е станало с тениса? Ако сега има мераклии да ме пишете и мен, някой път и аз уцелвам топчето :) (направили сме си маса и играем пред блока и в училище съм играл).

Имам странното чувство, че някои си мислят, че се шегувам...

Това е моя хол хахахахахах

По тъмно се играе само на ултравиолетова светлина - веселбата е жестока

DSCI0001.JPG

Яко, аз преди играех на кухненската маса и за мрежа ползвах томовете на Балзак, а за хилка дървена дъска за рязане.

Хубава котка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...