Jump to content
BulForum.com

Разхождане на кучета

Recommended Posts

Предлагам разхождане на кучета в рамките на гр. Пловдив. Цена на една разходка 2.50 лв. От 10 до 22 часа, всеки ден. Телефон за контакти 0885-295-694 0895 794 018

Предлагам разхождане на кучета в рамките на гр. Пловдив. Цена на една разходка 2.50 лв. От 10 до 22 часа, всеки ден. Телефон за контакти 0885-295-694

И за тея 2.50 колко време мислиш че трябва да продължава разходката ???

----------------

Now playing: D-Formation-Beautiful (Original Mix)

via FoxyTunes

То това си е съвсем нормална услуга в "развитите" страни. Друг е въпросът аджеба защо си взимаш куче, ако не можеш да му отделиш време за разходка.

Съгласен съм с Clio, но имаш ли си куче и имаш ли ограничения с породите? Засега нямам нужда от твоите услуги, но не се знае, може и някой път да ми се наложи... Тук идва въпроса, дали ще можеш да разхождаш моето куче...? Породата е Пит Бул! И имам едно въпросче, имаш ли опит, и за да не мога да разходя кучето, означава че не съм в нас... ами това означава ли че трябва да имаш ключ за моя апартамент и ако е така... не знам как ще реагира кучето като влезнеш в нас... защото навън, няма нищо общо с "неговата територия"...! Дано не ми се налага, но все пак ще те имам в предвид!

xax Питбул . пич давам ти 20 лв ако успееш да разходиш моето - 65 кг мъжки каракачанец-викаме му" добродушко" или другото ни куче 55-60 кг женска люта кавказка.....Пък и за 2.50 докъто дойдеш до коматево....

DR_JELEFF - куче нямам, но съм гледал достатъчно, още докато са малки, тъй като после ставаха пазачи на село, а ми е жал да се остави малко кутре навън независимо какъв сезон е. Ограничения за породите няма. Ключ не бих желал да имам и да ми се оставя за разхождане на кучета, лично стопанина си го предава за разходка. Опит аз нямам, но другото момче, с което ще се разхожда кучето има (работи същата работа, но във ветеринарна клиника, а там вече услугата и цената е различна - оставя се на хотел животинката).

Qzoveca тези кучета трудно се разхождат, но не е непосилно. Разхождал съм подобни големи породи, но естествено ме познаваха кучетата де :lol:

П.С. За големите породи кучета само с наморник ще се разхождат за допълнителна сигурност и на околните, тъй като кучето няма да изпълнява чужди команди освен на стопанина си, което е разбираемо. :rolleyes:

Какво означава " докато се изходи кучето", защото моите пикаят по 10 пъти и ачкат поне по 2-3 ,колкото им дойде.Това означава 30-40 мин минимум.Та затова ме интересува точно времето.А и за две кучета каква е цената,че моите си вървят комплект

Ми точно време не мога да кажа, тъй като всяко куче се различава. Докато се изходи се има в предвид, докато си свърши "работата". За малките породи кучета 4 лв. и за 2-те, а за големи 5 лв. пак за 2. За по-голям брой кучета ще има отстъпки. :)

xax Питбул . пич давам ти 20 лв ако успееш да разходиш моето - 65 кг мъжки каракачанец-викаме му" добродушко" или другото ни куче 55-60 кг женска люта кавказка.....Пък и за 2.50 докъто дойдеш до коматево....

Братле ти май нещо не схващаш, написах породата, защото много хора ги е страх от Пит Булите... и каде сравняваш каракачанка с Пит Бул? И 65кг... що го държиш гладно тва куче бре? Твойто куче дворно ли е? Щом си от Коматево, кво ли те питам... та каде да идва някой да го разхожда като си е на двора? Та тука идва въпроса закво се обаждаш и спамиш темата на човека та да не може да си намери кученца за разходка... ми хората да ти четят умнотиите... Както и да е, не смятам да се занимавам с теб.... clio в коя клиника работи твоя приятел, и освен разходките, предлагаш ли и така наречения хотел? Ако може да ми кажеш цените в клиниката и твоите, за да погледнем разликата...!

П.С. Qzoveca не смятам да се заяждам с теб и да спамим темата, така че със здраве!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...