clio Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Предлагам разхождане на кучета в рамките на гр. Пловдив. Цена на една разходка 2.50 лв. От 10 до 22 часа, всеки ден. Телефон за контакти 0885-295-694 0895 794 018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Предлагам разхождане на кучета в рамките на гр. Пловдив. Цена на една разходка 2.50 лв. От 10 до 22 часа, всеки ден. Телефон за контакти 0885-295-694 И за тея 2.50 колко време мислиш че трябва да продължава разходката ??? ---------------- Now playing: D-Formation-Beautiful (Original Mix) via FoxyTunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted June 7, 2008 Author Share Posted June 7, 2008 Ми докато се изходи кучето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 То това си е съвсем нормална услуга в "развитите" страни. Друг е въпросът аджеба защо си взимаш куче, ако не можеш да му отделиш време за разходка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Съгласен съм с Clio, но имаш ли си куче и имаш ли ограничения с породите? Засега нямам нужда от твоите услуги, но не се знае, може и някой път да ми се наложи... Тук идва въпроса, дали ще можеш да разхождаш моето куче...? Породата е Пит Бул! И имам едно въпросче, имаш ли опит, и за да не мога да разходя кучето, означава че не съм в нас... ами това означава ли че трябва да имаш ключ за моя апартамент и ако е така... не знам как ще реагира кучето като влезнеш в нас... защото навън, няма нищо общо с "неговата територия"...! Дано не ми се налага, но все пак ще те имам в предвид! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 xax Питбул . пич давам ти 20 лв ако успееш да разходиш моето - 65 кг мъжки каракачанец-викаме му" добродушко" или другото ни куче 55-60 кг женска люта кавказка.....Пък и за 2.50 докъто дойдеш до коматево.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted June 8, 2008 Author Share Posted June 8, 2008 DR_JELEFF - куче нямам, но съм гледал достатъчно, още докато са малки, тъй като после ставаха пазачи на село, а ми е жал да се остави малко кутре навън независимо какъв сезон е. Ограничения за породите няма. Ключ не бих желал да имам и да ми се оставя за разхождане на кучета, лично стопанина си го предава за разходка. Опит аз нямам, но другото момче, с което ще се разхожда кучето има (работи същата работа, но във ветеринарна клиника, а там вече услугата и цената е различна - оставя се на хотел животинката). Qzoveca тези кучета трудно се разхождат, но не е непосилно. Разхождал съм подобни големи породи, но естествено ме познаваха кучетата де П.С. За големите породи кучета само с наморник ще се разхождат за допълнителна сигурност и на околните, тъй като кучето няма да изпълнява чужди команди освен на стопанина си, което е разбираемо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Какво означава " докато се изходи кучето", защото моите пикаят по 10 пъти и ачкат поне по 2-3 ,колкото им дойде.Това означава 30-40 мин минимум.Та затова ме интересува точно времето.А и за две кучета каква е цената,че моите си вървят комплект Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted June 8, 2008 Author Share Posted June 8, 2008 Ми точно време не мога да кажа, тъй като всяко куче се различава. Докато се изходи се има в предвид, докато си свърши "работата". За малките породи кучета 4 лв. и за 2-те, а за големи 5 лв. пак за 2. За по-голям брой кучета ще има отстъпки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 xax Питбул . пич давам ти 20 лв ако успееш да разходиш моето - 65 кг мъжки каракачанец-викаме му" добродушко" или другото ни куче 55-60 кг женска люта кавказка.....Пък и за 2.50 докъто дойдеш до коматево.... Братле ти май нещо не схващаш, написах породата, защото много хора ги е страх от Пит Булите... и каде сравняваш каракачанка с Пит Бул? И 65кг... що го държиш гладно тва куче бре? Твойто куче дворно ли е? Щом си от Коматево, кво ли те питам... та каде да идва някой да го разхожда като си е на двора? Та тука идва въпроса закво се обаждаш и спамиш темата на човека та да не може да си намери кученца за разходка... ми хората да ти четят умнотиите... Както и да е, не смятам да се занимавам с теб.... clio в коя клиника работи твоя приятел, и освен разходките, предлагаш ли и така наречения хотел? Ако може да ми кажеш цените в клиниката и твоите, за да погледнем разликата...! П.С. Qzoveca не смятам да се заяждам с теб и да спамим темата, така че със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.