david_launcher Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Чакай да спра сийда и пробвай пак... При мен иначе положението е цветущо вече, днес съм ъплоуднал 100тина ГБ. Оправям си рейтинг-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Аз днес съм качил 200GB. Малко са ви торентите момчета. При мен си държи 4,5 стабилно всеки път като погледна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 КАТО ЗА ДОБРО УТРО Неее неее няма проблеми... Хмммм И тук се скапа Не знам къв е проблема но скоро ще го намерим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 (edited) След промените от sloter недозареждането си остава както го е описал Лъки Лучано, но за сметка на това се е увеличила неколкократно скоростта към megaupload: Edited November 20, 2010 by victory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 След промените от sloter недозареждането си остава както го е описал Лъки Лучано, но за сметка на това се е увеличила неколкократно скоростта към megaupload: или от мега ъплоуд са развинтили малко кранчето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 (edited) или от мега ъплоуд са развинтили малко кранчето Това също е възможно. Може да няма твърди ограничения за свободни акаунти като при rapidshare и сутрин, когато сървърите не са натоварени скоростта да е по-висока. Ще пробвам със същият файл по-късно през деня Към New York: и Пловдив: Edited November 20, 2010 by victory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flask Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Просто Кууул имат проблеми с трафика...тва е! Не им достига трафик ли...устройствата им ли се претоварват...не знам, майна. Надеждата ми сега е в Sloter...дано открие "ключа за бараката", щото ако проблемът е постоянен, тогава е лесен за откриване, ама като се появява когато си поиска, тогава - зор.Сигурно се потят момчетата...не може да отчитат дейност само или да имитират работа, щото при тях всичко се следи дирекшън от София и няма скрито-покрито! Аз съм на същото мнение. Като цяло нямам оплаквания от нет-а, скоростта е прилична, торентите си се свалят както трябва според сийдърите, но си има недозареждане в пиковете часове, което пак съм склонен да преглътна. Това, което ме притеснява е, че два-три пъти става така, че съм буден към 3-4 през нощта и нещата са коренно различни, ама коренно... В игрите няма такъв лаг, какъвто през деня. Получава се насичане, но не ми закъснява времето между натискането на копче от пада и реакцията на екрана, което е важното в случая... Лошото е, че точно заради това, че ще ми вървят игрите добре онлайн смених стария си доставчик с Кууулбокс. Пробвах с различни уинове, пробвах какво ли не, резултатът е същият. Това, което прави впечатление на всички е, че с нарастването на абонатите, нрастват и проблемите, което дразни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Сега в Замунда с локален сийдър виждам скорости от порядъка на 6,2МВ/с - така по може. Обаче Спийдтеста е омотан яко или пинга на 7цата си е обозан. В мрежата на ГиГаБит - ЕКЛан също беше голям! Като гледам из нета обаче проблема с това е глобален. Не ми се занимава повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Сега в Замунда с локален сийдър виждам скорости от порядъка на 6,2МВ/с - така по може. Обаче Спийдтеста е омотан яко или пинга на 7цата си е обозан. В мрежата на ГиГаБит - ЕКЛан също беше голям! Като гледам из нета обаче проблема с това е глобален. Не ми се занимава повече. xp sp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 (edited) Би било добре - стига да имаше и драйвери. Компа е с i5 и от сайта на пройзводителя няма нищо друго освен В7 - а да почна да търся даунгрейд... Нямам толкова желание,нерви и време. Приемам други по приемливи решения. Edited November 20, 2010 by pAbLo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Няма общо с операционна система, поне при мен. Пробвал съм с 2 машини и 3 различни ЛАН карти. Има си го и под XP и под 7. Надявам се, че Кулбокс ще си свършат работата. Сега към момента имам загуба към гейта на 200 пакета 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flask Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 (edited) Да си сложим Уин95, че да тръгне нетЯ В момента е грозно положението при мен, особено външния... Edited November 20, 2010 by Flask Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 (edited) В момента имам загуби към Zamunda.net ! Някой друг има ли загуби към този тракер? Загуби имам също така и към opera.com и mozilla.net Оле...оле загуби дори и към www.avast.com. Ясно...картинката просто е плачевна! Edited November 20, 2010 by NetZombie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 1% Opera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flask Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Към Замунда и аз имам. Към опера и модзила не, но към втория пингът е над 220... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 (edited) В момента имам загуби към Zamunda.net ! Някой друг има ли загуби към този тракер? Загуби имам също така и към opera.com и mozilla.net Оле...оле загуби дори и към www.avast.com. Ясно...картинката просто е плачевна! Хайде да намалиш мааалко темпото . . . Имаш ли макар и бегла представа къде точно се хостват Zamunda, Opera, Mozilla и Avast? EDIT: Ето един линк към файл за тест на скоростта - test.iso В България е, но трафикът не е локален. При мен кове на 40 Mb/s. Edited November 20, 2010 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 (edited) А това как е? @NetZombie-смени си доставчика,без да ми се обиждаш ама много плачеш. Edited November 20, 2010 by mordeath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 (edited) а това как е Ами добре е Може би не на всички IP-та има шейпинг. . . . или даунлоуд-мениджъра не отчита коректно моментната скорост. При мен графиката е от рутера. EDIT: Иначе доставчика ми е булсат при това безплатен. Е това обяснява твоя резултат. Аз съм на тарифа 40 Mb/s и очевидно към мрежата на spnet трафикът не се води за локален. Затова не мога да постигна по-висока скорост. Edited November 21, 2010 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Хайде да намалиш мааалко темпото . . . Имаш ли макар и бегла представа къде точно се хостват Zamunda, Opera, Mozilla и Avast? EDIT: Ето един линк към файл за тест на скоростта - test.iso В България е, но трафикът не е локален. При мен кове на 40 Mb/s. Какво значи да намаля темпото?! Има проблем - споделям и питам? Айииииде и ти да не ми казваш какво да правя...големи шефове станахте нещо! Дали съм знаел къде се хостват...където и да се хоствт щом има загуби и то не към един или два сайта значи има проблем! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Какво значи да намаля темпото?! Има проблем - споделям и питам? Айииииде и ти да не ми казваш какво да правя...големи шефове станахте нещо! Дали съм знаел къде се хостват...където и да се хоствт щом има загуби и то не към един или два сайта значи има проблем! Проблема си е в теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 (edited) Какво значи да намаля темпото?! Има проблем - споделям и питам? Айииииде и ти да не ми казваш какво да правя...големи шефове станахте нещо! Дали съм знаел къде се хостват...където и да се хоствт щом има загуби и то не към един или два сайта значи има проблем! Означава да не търсиш под вола теле. Откъде знаеш къде точно са загубите към сайтове на 10 - 20 хоп-а от теб, при положение, че само 4-5 хоп-а са в България? Edited November 20, 2010 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Проблема си е в теб И как го установи това?! Да не си някой от съпорта на Кууул...щото това може да го кажат само те и то след задълбочени анализи. Значи имам загуби към няколко външни сайта и проблемът е в мен...така ли?! Още сайтове към които имам загуби да давам ли...и пак ли ще кажете, че проблемът е в мен? Проблемът не може да бъде в мен - скоро инсталиран Уиндоус 7 х64 и антивирусен пакет настроен на максимални настройки за сигурност.Вируси нямам...да не търсим под вола - теле! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Имаш ли загуби (и колко процента) към сайтове хоствани в България? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 (edited) Плама, имам загуби към външни сайтове...т.е. външния нет ми е зле! Аз затова като видя, че нещо не ми се струва в ред споделям тук и питам. В машината си съм на 100% сигурен.Добра машина откъм хардуер и не посещавам съмнителни сайтове! Edited November 20, 2010 by NetZombie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galin plovdiv Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 хайде на плюванетооооооо . тук не остана неоплют доставчик. и най-интересното, е че тези които плюят са едни и същи юзери и го правят наред - във всичките теми за доставчици. явно ползват едновременно от всички и затова са толкова запознати !?! или може би са някакви комплексарчета с гадания на тема интернет - тип отхвърлени на интервюта псевдо админчета и тук е мястото да покажат своите "знания". ако някой сподели че има 1% загуба на пакети , независимо къде е проблема разбирачите веднага започват дива дискусия как е изградена мрежата , как са сложени рутерите и т.н., от която сигурно на админа на въпросния доставчик му текат сълзи от смях. аз пък за кулбокса само хубави неща съм чувал. дгд великите разбирачи, които от време на време се изпускат : "аз на тези майката ще им ... , ще ги избия , ... само дето майка и татко не ми дават да ги сменя" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts