Mockingbird Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Прмоция за лоялните клиенти : от 15 Ноември до 15 декември ,HBO и HBO comedy могат да се гледат свободно на 78 и 79 канал. Аи честото ... хев фън =) Не че е много важно, но са на канал 77 и 78.Поне аз получих такова съобщение и като проверих ТВ-тата, са на тези канали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Само аз ли не мога да развия тези фантастични скорости за които говорите толкова дълго време ?!?!?! повече от 4.7мб/сек не съм дигал .... втора седмица съм на студената кутия .... дръж я на топло Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Само аз ли не мога да развия тези фантастични скорости за които говорите толкова дълго време ?!?!?! повече от 4.7мб/сек не съм дигал .... втора седмица съм на студената кутия .... И аз това се опитвам да разбера,НО нищо за сега... Освен да пробвам с друг хардуер за да елиминирам субективния фактор. За друго не се сещам което да ме докара до тези митични 10ГБ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Добре де, с колко теглите от data.bg примерно. Я пробвайте да дръпнете това и кажете с колко сваляте. Торентите са нещо леко относително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Добре де, с колко теглите от data.bg примерно. Я пробвайте да дръпнете това и кажете с колко сваляте. Торентите са нещо леко относително. 4.7mb/sec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) Не съм много съгласен. Аз наблюдавам обратното. За играта например при XP се държи много по-добре отколкото при 7-цата, както и някои други неща. Но мисля, че всичко е до хардуер. При XP наистина се получава така. Един процас като хване определен ресурс и го пази само за себе си и не го пуска. При 7-цата е обратно. Там се заделя ресурс за всичко без значение, кой процес е по-важен и се получава проблем, защото се появява нестабилност при някои неща. Но, както казах всичко е до здрав хардуер. Edited November 17, 2010 by sharkbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 4.7mb/sec Толкова свалям и аз! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) 8.4 MB/s Тръгна със скорост малко над 9. Падна до 6.5, а после закова на 8.4 MB/s EDIT: Пропуснах да добавя, че теста е под XP pro/32b Edited November 17, 2010 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Толкова свалям и аз! mb/s или mB/s? при мен е малко над 5mB/s - 40mb/s. Но пък тарифата ми трябва да е 60мб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 В MB/s и го свалих с Моцилата...и казвайте, че сваляте с други даунлоуд мениджъри, а не с тези на браузърите, калпазани! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) @plameni - А на каква тарифа си в крайна сметка. Защо само ти ги постигаш тези скорости П.С. В шапката пише ДУО - аз съм на Трио стандарт и ядец. Даже съм на кабел и жената мрънка че и спирам нета заради пробите. Edited November 17, 2010 by pAbLo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) @plameni - А на каква тарифа си в крайна сметка. Защо само ти ги постигаш тези скорости П.С. В шапката пише ДУО - аз съм на Трио стандарт и ядец. Даже съм на кабел и жената мрънка че и спирам нета заради пробите. И аз съм на Трио Стандарт. В този пост бях споменал, че имам свързани два сет-топ-бокса. А от другите ми постове се вижда, че нелокалният ми трафик стига до 40 Mb/s Посочил съм какво използвам за рутер (Връзката към рутера е жична, а за рутер е използвано PC с pfSense, release 1.2.3), а компютърът ми е сравнително приличен, но е доста назад от описваните тук чудовища Това, което съм направил допълнително са правилните (според мен) настройки и оптимизации на операционната система . . . нищо повече . . . Ако съмненията продължават, би могъл някой да дойде на място и да види как се изцежда максимума от връзката . . . EDIT: Мисля, че @victory е на Дуо. Edited November 17, 2010 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flask Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 При някой има ли недозареждане в момента? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Абсолютно не. Win XP SP3 x86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cayenne Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 И при мен няма. Не знам какво ги коментираме толкова тези скорости. Повече от се постигат 5 MB/s само при наличие на локални сийдъри. Тези 4,7 MB/s са почти обявените 40 Mbit/s. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 В MB/s и го свалих с Моцилата...и казвайте, че сваляте с други даунлоуд мениджъри, а не с тези на браузърите, калпазани! Що да не става Мозилата ? Новата Опера по добре ли е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Дадения файл от датата в момента го дръпнах с 4.8 финална скорост. Започна от 11 за първите 60мб, но после падна на 8, след 10 секунди на 6 и после варираше между 5 и 4,8. С Chrome ги свалих. Кабела е директно свързан към компютъра. Пробвах и да минава през това ATA, но е същото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Файла от датата.Свален с IE, скорост 4,7МБ/сек.Средно, играеше между 5 и 4,5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Май не трябваше да се хваля. Повторното теглене закова на 40 Mb/s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 EDIT: Мисля, че @victory е на Дуо. На Дуо съм, да. В момента имам леко недозареждане (няколко секунди) на булфорум. Скоростта обаче си е толкова, колкото се дава по договор. И добре, че не е по-висока, че иначе ще купувам хардове всяка седмица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) Пак има недозареждане на сайтове. Нещо се претовари. Gmail го отваря, в най-добрия случай, за 20 секунди. Недозареждане на abv и data. Edit: Оправи се! Айде някой да ми каже какво е това? Снощи пак същото, само че от 23:00 до 23:30 и пак се оправи ей така. До снощи нямаше проблеми 5-6 дни. Edited November 17, 2010 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flask Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Има си го при мен също от време на време, никаква идея, сигурно правят нещо или нещо става. Най-интересното е, че снощи в 03:00 нетът беше лом Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Нищо не правят. Снощи звъннах на съпорта и като ме пингнаха имаше под 1% загуби към мен, но имаше, а не е нормално да има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 И аз съм на Трио Стандарт. В този пост бях споменал, че имам свързани два сет-топ-бокса. А от другите ми постове се вижда, че нелокалният ми трафик стига до 40 Mb/s Посочил съм какво използвам за рутер (Връзката към рутера е жична, а за рутер е използвано PC с pfSense, release 1.2.3), а компютърът ми е сравнително приличен, но е доста назад от описваните тук чудовища Това, което съм направил допълнително са правилните (според мен) настройки и оптимизации на операционната система . . . нищо повече . . . Ако съмненията продължават, би могъл някой да дойде на място и да види как се изцежда максимума от връзката . . . EDIT: Мисля, че @victory е на Дуо. По принцип тайна ли са тези оптимизации - може и да разбирам това онова ама не съм чак толкова факир За връзката вкъщи съм си взел Това,след време мисля да качвам на N стандарта. Лаптопа ми също не е последен писък на модата но за сега ми върши работа. И затова питам и разпитвам дали имам проблем или просто манията за оптиката ме е треснала и мен в челото П.С. В момента съм на БТК - БУЛФОРУМА даде грешка за няколко минути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 За връзката вкъщи съм си взел Това,след време мисля да качвам на N стандарта. извънземен дизайн :allien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts