plameni Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 (edited) START Edited November 10, 2010 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 (edited) 40 % avg speed: 2.9 MB Това ми беше най добрият резултат : 8-9 мб - всичко е възможно ,само да има локален сийд,и по малко лийчъри а иначе скороста ми шареше Edited November 10, 2010 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 (edited) Доста шарена картинка Може би трябваше да избереш торент с повечко сийдъри . . . Edited November 10, 2010 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Може би трябваше да избереш торент с повечко сийдъри . . . избрах с по малко ,за да се открояват кулбокс peer-ите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Един приятел ми праща с 6MB по скайп, аз му пращам с 3. И двамата сме на куулбокс. Файловете бяха по 300МБ. Ако някой може да ми каже какво става... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Един приятел ми праща с 6MB по скайп, аз му пращам с 3. И двамата сме на куулбокс. Файловете бяха по 300МБ. Ако някой може да ми каже какво става... Говорехте ли през това време? Забелязал съм, че когато говоря и изпращам файл към същият човек скоростта е ниска. Ако затворя се променя значително. Скайп не може да ти е показател за скорост. Всичко е криптирано и натоварва машината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 . . . Това ми беше най добрият резултат : 8-9 мб Поне можеш да си сигурен, че няма локално ограничение на скоростите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 (edited) Един приятел ми праща с 6MB по скайп, аз му пращам с 3. И двамата сме на куулбокс. Файловете бяха по 300МБ. Ако някой може да ми каже какво става... И аз бях пробвал същото преди няколко дни...скороста беше 4 МБ . А иначе куулкобс са си номер 1 ,обещаваха 100 мега бита ... e има ги Edited November 11, 2010 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 (edited) Аз ще постна сега тук сайтове, които се отварят със забавяне.Предлагам и на колегите тук също да постват сайтове, с които имат проблеми, така се надявам да Ви помогнем и на вас да локализирате проблемите и да ги отстранявате. Аз също ще помоля да бъда поставен под "карантина" ако продължат проблемите. Masters CNN NBC Too Мастерс е АУТ - от одеве не е заредил грам - дали е проблем в ИСП-то или другаде - НЕ знам Китайците ги отваря със замисляне.. Първите два - при втория опит са по бързи но определено се замисля за 3 до 5 секунди преди да зареди. П.С. Мастерс зареди - при рефреш - отново мисли мощно - нещо смърди тук Edited November 11, 2010 by pAbLo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Борка, от кога си на Кууулбокс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 кво става ся много разнопосочни мнения в тая тема. гледам, че cooolbox вече имат покритие и на даме груев(кичука), та някой ако смята да се връзва тея дни, да драсне няколко реда след това с отзиви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Аз се вързах преди няколко седмици и съм доволен. Живея на 5 минути от теб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 подавай заявка спокойно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blah_ Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Някой запознат ли е колко струва да включиш втори телевизор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quovadis Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 +5 лв./мес. за втори STB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Току що звъннах към съпорт-а да провери дали всичко е наред (понеже ми бяха сменили медиа-та преди няколко дни) И когато питах: Защо скороста на сваляне от торент е 4.5 мега байта само ,той каза че толкова било.A като му споменах че преди седмица 2 свалях с 8,9 мега байта пак от същите места ,той нищо не каза. Едва ли не вече и локалният е 40 MB :confused Тъй като и мен ме мъчат тези съмнения,има ли някой желаещ довечера да си ги премерим... За локалните скорости говоря Защото на даун докарвам до към 4 и нещо 5,1 и това е. А ъп-а ми е далече и от това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Старт в 21:00 добре ли е? Избери торент за сваляне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Тази вечер като се прибера ще пусна един линк към филм на моето "пи-си" и ще видим колко DL имате и колко UP имам аз. Duo ми е тарифата 40/40. Че понякога (доста често) ми е доста бавна скоростта за DL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Старт в 21:00 добре ли е? Избери торент за сваляне. С много или малко маймунки да бъде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 С много или малко маймунки да бъде? „Колкото повече, толкова повече!“ - Мечо Пух Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 (edited) http://zamunda.net/details.php?id=242449&hit=1 Другите съм ги свалял вече и там даде тези скорости. Да игнорирам ли рутера? П.С. Така... Вързан съм директно,антивирусните са долу,сийдвам първите 3 филма от топ 10. Edited November 15, 2010 by pAbLo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 (edited) Това докато набере скорост и свърши . . . Хайде нещо по-сериозно . . . сийдвам това: http://zamunda.net/details.php?id=242854 Докато го свалях, вървеше така: Edited November 15, 2010 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 (edited) Това докато набере скорост и свърши . . . Хайде нещо по-сериозно . . . сийдвам това: http://zamunda.net/details.php?id=242854 Докато го свалях, вървеше така: Колко са локалните сийдъри? Edited November 15, 2010 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Колко са локалните сийдъри? Имаше един (първия в списъка), но малко по-късно изчезна: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 (edited) След малко идвам. Просто харда ми е 80 и е малко пренаселен в момента ПУСНАХ ГО! Минута и 40 секунди по късно - ВСЕ още нищо! Станаха 3 - нещо не е наред Edited November 15, 2010 by pAbLo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts