pAbLo_ Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Трио пакета ще е на цена от 36 лв (потвърдиха ми го на касата). Просто увеличават скоростите и намалят малко таксите. По офертно е от колкото актуалните 45.90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 малко не е на фокус,обаче батерията беше на 0 И с тази снимка искаш да покажеш...??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 И с тази снимка искаш да покажеш...??? какво представлява самия кабел има хора които искат да всичко да знаят,до най малката подробност Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilves Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 (edited) Засега все още е в сила промоцията за втори безплатен SD STB при включване на телевизия, но за трети - най-добре е да попиташ на касата или по телефона. Тази промоция не важала за новия троен пакет на 36 лв, който още не е влязъл в сила и не е обявен. Всеки допълнителен STB - +5 лв. Иначе без едногодишен договор си оставала базовата цена от 46 лв. Скоростите се увеличавали от 20 на 40 за едната тарифа и съответно от 40 на 60 Mbit/s за другата. За момента никой не може да бъде включен или прехвърлен на тези условия. След 1 септември, когато ги обявят официално, ще се сключват договори и ще бъдат в сила новите условия. Настоящи клиенти към 1 септември не минават автоматично на новите условия като цени и скорости, а трябва да преподпишат нови договори. Edited August 23, 2010 by Ilves Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 А идея какво имат точно предвид с това 26+ любими канали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 А идея какво имат точно предвид с това 26+ любими канали? Списък канали и после избираш ТВ КАНАЛИ В TRIO START Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 (edited) Тази промоция не важала за новия троен пакет на 36 лв, който още не е влязъл в сила и не е обявен. Всеки допълнителен STB - +5 лв. Иначе без едногодишен договор си оставала базовата цена от 46 лв. Скоростите се увеличавали от 20 на 40 за едната тарифа и съответно от 40 на 60 Mbit/s за другата. За момента никой не може да бъде включен или прехвърлен на тези условия. След 1 септември, когато ги обявят официално, ще се сключват договори и ще бъдат в сила новите условия. Настоящи клиенти към 1 септември не минават автоматично на новите условия като цени и скорости, а трябва да преподпишат нови договори. Аз пък до колкото знам скоростите си се удвояват без клиента да подписва нови договори. Специално за интернета говоря. Edited August 30, 2010 by JiMbo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilves Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Аз казвам какво са ми казали от центъра им за обслужване на клиенти, специално за договорите и преминаването към новите планове. За скоростите информацията е от касата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Скоростите трябва да влизат в сила за всички от 1 септември иначе другото няма логика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilves Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Има-няма, аз казвам какво ми казаха. Затова и като попитах евентуално ако се включа преди това, отговорът беше, че няма смисъл — просто да изчакам 1 септември, за да не се занимавам с преподпиване на договор, за да важат и за мен новите условия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Ето това е логичното обяснение: За нови и настоящи клиенти - промо цена на трио-пакета е с подписване на 12 м. договор. При безсрочен договор цената си остава 45,90 лв. Ние няма автоматично да намалим цените, това става само по желание на настоящия клиент. Новата цена влиза в сила от месеца следващ този, в който клиента е завил желание за промяна. В зависимост от датата на промяна и от абонаментния план, понякога излизат изравнителни суми, които се приспадат във ваша полза. Отстъпките при предплата важат само за клиенти на безсрочен договор. С две думи - безрочен договор с възможност за 5 = 6 или 10 = 12 (при предплащане), или по-ниска месечна цена с 12 м. договор, без отстъпки при предплата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Ето това е логичното обяснение: Егати и мошениците. нямало сами да намалят цените... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 На теб кое не ти стана ясно, че ги наричаш мошеници? Намалянето на цените важи само за тези, които са обвързани със срочен договор, т.е. които не могат да се откажат от услугата следващите 12 месеца. Такъв договор не може да се подпише едностранно от страна на доставчика без съгласието на клиента, защото всички договори до сега са безсрочни и могат да бъдат прекратени по всяко едно време по желание на клиента! Това, че ти си недосетлив не означава, че трябва да обиждаш по умните от теб! Бъди здрав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Егати и мошениците. нямало сами да намалят цените... Много зависи какъв ти е договорът. В моя договор за интернет пише: "Всички промени в настоящия договор се извършват с допълнително споразумение....". Т.е. ако има промяна в условията трябва да се преподпише нов договор. От друга страна има договори, в които пише, че доставчикът може едностранно да го променя. Така че четете си договорите и тогава пишете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agenta087 Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Много зависи какъв ти е договорът. В моя договор за интернет пише: "Всички промени в настоящия договор се извършват с допълнително споразумение....". Т.е. ако има промяна в условията трябва да се преподпише нов договор. От друга страна има договори, в които пише, че доставчикът може едностранно да го променя. Така че четете си договорите и тогава пишете Абсолютно си прав Stenli! Просто трябва да се чете, за да няма после, ама аз не разбрах или аз не знаех! Аз съм си прочел и договора и общите условия, за да ми е мирна главата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 На теб кое не ти стана ясно, че ги наричаш мошеници? Намалянето на цените важи само за тези, които са обвързани със срочен договор, т.е. които не могат да се откажат от услугата следващите 12 месеца. Такъв договор не може да се подпише едностранно от страна на доставчика без съгласието на клиента, защото всички договори до сега са безсрочни и могат да бъдат прекратени по всяко едно време по желание на клиента! Това, че ти си недосетлив не означава, че трябва да обиждаш по умните от теб! Бъди здрав. Първо аз не съм им абонат, та да им чета договорите, второ да ми рекламират увеличение на скоростите и намаляне на цените, без да споменат тази подробност...какво повече! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Реално промоцията си е малко подвеждаща.. Не защото не ги пускат автоматично,а защото и до сега ако си предплатиш за 12 месеца,плащаш само за 10 и цената на месец става 38,5~ лв на месец Та реално 'нова' далавера няма По-скоро нов вид 'обвързване'. Единият вид е с договор да си плащаш редовно 12месеца,другият е да си предплатиш за 12месеца. За тях е все едно Edited August 31, 2010 by Evil_Hacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 И все пак е факт, че и в двата случая спестяваш около 10-тина лева на месец, което не е малко.Аз лично, вероятно ще се възползвам от срочен годишен договор в пакет трио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Първо аз не съм им абонат, та да им чета договорите, второ да ми рекламират увеличение на скоростите и намаляне на цените, без да споменат тази подробност...какво повече! Къде всъщност видя рекламиране на скорости и цени? Все още нищо не е обявено официално. А тази подробност, не просто е спомената, а е написана във форума на доставчика, та който се интересува предварително, да го знае. Къде видя некоректно отношение??? EDIT: Току що се появи и официалната обява на новите условия: Нови по-високи скорости за дома от 01.09.2010 г.От 01 Септември влизат в сила новите скорости в пакетите за домашни клиенти. Промяната важи, както за настоящи, така и за нови клиенти. Скоростите в CooolBox Duo & Trio Standard са увеличени двойно – вместо досегашните 20 Mbit/s, получавате 40 Мbit/s симетрична скорост към международното и българско Интернет пространство. Скоросттa в Premium пакетите Trio & Duo сe увеличaват от 40 на 60 Mbit/s. Страхотна промоция за всички абонати на CooolBox DuoОт 01 Септември до 20 Декември всички абонати на CooolBox Duo, могат да се възползват от страхотната оферта за добавяне на цифрова телевизия към услугите Интернет и телефон. Освен, че телевизията струва само 12 лв. към цената на CooolBox Duo Standard, през първия месец от своя абонамент клиентите ще гледат телевизия напълно безплатно. Т.е. първият месец ползвате Trio, a плащате за Duo. Не се заплаща инсталационна цена за услугата телвизия. Промоцията важи в условията на 12 месечен договор и не може да се комбинира с офертите за отстъпки при предплата 5 = 6 и 10 = 12. За всички, които до момента са ползвали пакет Duo Premium от 41, 90 лв., цената за добавяне на телевизия е 13 лв. с включен ДДС. Edited August 31, 2010 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Къде всъщност видя рекламиране на скорости и цени? Все още нищо не е обявено официално. А тази подробност, не просто е спомената, а е написана във форума на доставчика, та който се интересува предварително, да го знае. Къде видя некоректно отношение??? EDIT: Току що се появи и официалната обява на новите условия: [/url] Ами от постовете по-горе се спомена, че цената няма да се променя, ако клиента не реши. Тука имах предвид известяването във форума, а и вече е факт. Дотук добре, но нищо не се споменава за цени? Edited August 31, 2010 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 (edited) Когато подадох заявката ме информираха че щяло да има нови цени но от септември и да не бързам да предплащам за повече време ами да го направя сега. Още нещо ми обясняваха, но не слушах внимателно и забравих вече - за 6 месеца колко отстъпка съм щял да имам и за 1 година колко ли... нещо такова, но смисъла беше че ей сега като тръгна да плащам да им се обадя да ми обяснят пак каква е промоцията и да преценя. Този месец точно ще пропусна, но идния ще видя. И трябва да се заема да си опрая epay акаунта, че като не съм наясно каква парола съм забил смяната става с ходене до ПИБ пък не ми се иска да се разхождам всеки месец до касите на Cooolbox-a а и N3-то скоро ще свърши това което съм предплатил... ох не е лесно... Edited August 31, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 опрая epay акаунта, че като не съм наясно каква парола съм забил смяната става с ходене до ПИБ че какво общо има ПИБ със смяната на паролата на "е-пий" ? нали си регнал картата - нещата си вървят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 че какво общо има ПИБ със смяната на паролата на "е-пий" ? нали си регнал картата - нещата си вървят... Произнася се "И-пей" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Ми ей това общо има: https://www.epay.bg/reg/?ex=NO2IWeTO.Xc9Jf8lV Да посетите офис на Easypay в Централна кооперативна банка или Първа инвестиционна банка. Не че не мога на някой банкомат да го направя но тъй и тъй имам тези дни ходене до ПИБ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Мен ме устройва новата промоция, понеже си плащам месец за месец. Ама аз не разбрах ако не подпиша нов договор скоростите ми се качват, а цената си остава 46.90 за трио пакет?Или скоростите се качват само ако съм на срочен договор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts