Heller12a Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 има си оферта да платиш 5 и да получиш 6, но искам да предупредя че трябва по-предния месец да си платиш, защото автоматично ти се прави фактура за един месец напред. пример: сега не можеш да платиш за 5 (6) месеца почващи от септември, защото вече в системата им е влезнала фактура за месец септември и тя не може да влезе в примоцията. ако платиш сега за 5 (6) месеца даваш към 150лв за малката тарифа - 5 месеца+септември и всъщност стават 6 (7) месеца. малко е омотано и малко се озъбих кат видех касовия бон, ма сега съм спокоен че чак януари ще ходя пак на касата да платя пак за 5 или 10 месеца чудя се ако се наканя си преинсталирам омазаната кошница как ли ще фръкне нетя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted August 17, 2009 Author Share Posted August 17, 2009 Доживях!!! Най-сетне съм абонат на ИТД... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Я цъкни някои друг тест до чужбина и бг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Я цъкни някои друг тест до чужбина и бг. Това е при мен.абонат съм вече от месец в Кичука! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Ей ся платените ботове на разни други фирми ще те изядат, че макар и към свои сървъри, пак не е нещо особено Така че не се връзвай, от сега предупреждавам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Аз знам че скоростите на Cooolbox са много добри, но искам да ви напомня че да давате тестове точно с трите сървъра които са собственост на ITD не е особено представително ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Yes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 добре , хвана ме, ама все пак от толква много сървъри точно тия не искаме да ги гледаме. и не ме разбирайте грешно , аз знам че и към други пак са отлични скоростите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Знам, но още преди CooolBox да дойдат в града, не знам защо, всички гледаха да дават Пловдив, София и Франкфурт, в краен случай Лондон. Хората традиционно си тестват с тях, а аз от теб разбрах, че са на CooolBox, защото никога не съм обръщал внимание на това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 (edited) Знам, но още преди CooolBox да дойдат в града, не знам защо, всички гледаха да дават Пловдив, София и Франкфурт, в краен случай Лондон. Хората традиционно си тестват с тях, а аз от теб разбрах, че са на CooolBox, защото никога не съм обръщал внимание на това. Защото преди да дойде Coolbox, сървъра към София беше на Мегалан, а Frankfurt беше някакъв си техен и скоростите бяха що годе реални. Сега чисто и прости си давате локалната скорост, което не е реално Edited August 17, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 то лошо нямаше, до момента когато някой даде резултат 80 мбит от Франкфурт, от тогава не ме кефи особено да гледам резултати с тези сървъри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Самоков: Бургас: Добрич: Женева: Будапеща: Париж: Малко по-екзотични: Баку: Исламабат: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 айде сега да направим състезание за най-бавен спиид тест Port Moresby, Папуа Нова Гвинея ;О Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 (edited) Общо взето много зле. Edited August 17, 2009 by Wispera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 ето и малко по-екзотични. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 айде сега да направим състезание за най-бавен спиид тест Port Moresby, Папуа Нова Гвинея ;О Да се съзтезаваме Gaboron, Ботсвана Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 (edited) айде сега да направим състезание за най-бавен спиид тест Port Moresby, Папуа Нова Гвинея ;О Хахахахахаха хохохохохохо furiozo направо ме размазва на моменти Edited August 18, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beauty Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Някой да знае дали куулбокс са в Кичука около тормпета ? Ако ли пък не ако може да ми кажете читав нет с модем в този район. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 От известно време съм на КуулБокс. Само една дума - перфектен. Пуснах го на wireless и редовно си правя 15 mbit down/10-15 mbit up със сървъри из Западна Европа. Добре, че се махнах от ЕК. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 (edited) Някой да знае дали куулбокс са в Кичука около тормпета ? Ако ли пък не ако може да ми кажете читав нет с модем в този район. ТОВА е карето на покритие в Кичука.Стига до ул.димитър Талев.Тромпета е малко по-нататък! Edited August 24, 2009 by Gyumishev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 На ниската тарифа съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Какво виждате на: http://192.168.1.1 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 MikroTik RouterOS 2.7.14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Какво виждате на:http://192.168.1.1 ? MikroTik. Това какво общо има с темата за cooolbox? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 и на ssh се обажда, ама няма да го тровя повече А според теб къде е въпросния рутер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts