furiozo Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 <личен пост> що млъкнахте бря, тамън се бях разболял от добро настроение я веднага някой >застъпник< на политическа партия Гаргаров спонтанно да забележи колко са смущаващи скоростите и пинговете към нелокалните сървъри </личен пост> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Нали знаеш, че копирането на МАК е престъпление? Или ся ще ми обясниш, как кой щял да ме хване. Може никой, но закво да трябва да го правя като спокойно може да не е по МАК. Много искам да видя тоя член от Закон, по който се криминализира копирането на МАК адрес. При положение, че в Windows си го има като съвсем достъпна функция, без да ползвам каквито и да е помощни програми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 ето го Париж и при мен Нещо става?!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Това е от тях, а не от коолбокс споко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 <личен пост> що млъкнахте бря, тамън се бях разболял от добро настроение я веднага някой >застъпник< на политическа партия Гаргаров спонтанно да забележи колко са смущаващи скоростите и пинговете към нелокалните сървъри </личен пост> Ахахаха ей тоя човек искам да го почерпя някой ден... за 2ри път ми оправя настроението днес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Добре че е той П.п Като се замисля едно време имаше още един веселяк, но неговия хумор беше друг.Ако не се сещата, става дума за Мечката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Дали е сформирал политическа партия не знам, но суичовете му навяват предизборна кампания с тези картинки по тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Усещам как furiozo дебне в засада Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 tedy след като изяде толква бой в темата за DHCP-то сега ближе рани и няма кой да поддържа пламъка. tedy, ама ние с добро чуство бе човек ... е щом трябва, ще те отменя, да видиш че и аз съм човек ... : $7 суичовете на евроком дават по добър пинг от хладната кутия :О hau is dis posibl [horrified] /me се шмугва в окопа и зачаква шрапнелите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 .../me се шмугва в окопа и зачаква шрапнелите Тук вече трябва психотерапевтите да се изкажат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Furiozo леко лош :laugh: П.п. Нека и аз да се запиша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 furiozo нещо е изчаткал днеска Айде като ще сравняваме тестове пуснете нещо задокеанско примерно NY - малко да се разнообразим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 @furiozo, не ближа рани бе човек просто като по-мъдър, се оттеглих от глупавия спор, който май и без мен продължихте с подобаващи приказки. Даже някои постове може и да съм пропуснал, щото ако видя всичките, ще трябва да се поднови войната Айде и аз като човек да се намеся, защото видях, че и без мен успяхте мощно да осерете темата, само дето само на мен се дърлят повечето тук ха съм се обадил. А резултата на Wispera мисля седи добре до твоя по-горе . Та понеже в една друга тема стана въпрос че с устройства за $10 не можело да има хубава мрежа, ти ся провокативно споменаваш за $7 на ЕК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 (edited) Някой да не каже нещо.Ето и от мен на ниската тарифа на Кулбокс.Незнам дали влошава връзката ама по същото влакно от 3 месеца ползвам и телевизията. Edited July 17, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Нета на куулбокс може ли да се използва на няколко компютъра зад рутер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Да няма проблем, и MAC-а няма значение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Жоре, ето ти Париж и от мене: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 (edited) Жоре, ето ти Париж и от мене: <оффтопиц> RaptoR лош, лош... </оффтопиц> Едит /Мидекс/: Ти мани, ами и аз вадя към Париж почти като неговата скорост, че и с по-нисък пинг (51)... Edited July 21, 2009 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrowseMan Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Ето и от мене няколко резултата. Бизнес абонат съм на Cooolbox. При тестовете upload канала беше леко натоварен с някакви торенти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 абе не знам дали е от тва че тесвам с друг браузър или някой нещо е оптимизирал рутирането ама взех да изкарвам доста по нисък пинг към тоя парижки сървър ;[ имам чуството че производителнистта на браузъра и съответно на компютъра бая влияят на пинга от speedtest.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Нета на куулбокс може ли да се използва на няколко компютъра зад рутер? Зависи от бройката Тва беше един от въпросите ми преди да се пусна на тях. Казаха ми, че няма проблем стига да не са над 5 да кажем Ясно е тогава, че пускаш на половината вход и резват. За 3 4 няма никой да ти направи проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 (edited) Да пусна освен едно AP с SSID = CooolBox FREE и да пробвам кога ще ме изключат Направо ще ти отговоря - точно никога. Edited July 21, 2009 by PiToMeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Зависи от бройката Тва беше един от въпросите ми преди да се пусна на тях. Казаха ми, че няма проблем стига да не са над 5 да кажем Ясно е тогава, че пускаш на половината вход и резват. За 3 4 няма никой да ти направи проблем. Към 10 са. Ама са офис компютри. Никой не се е засилил да сваля торенти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Зависи от бройката Тва беше един от въпросите ми преди да се пусна на тях. Казаха ми, че няма проблем стига да не са над 5 да кажем Ясно е тогава, че пускаш на половината вход и резват. За 3 4 няма никой да ти направи проблем. Аз имам поне десетина мак адреса зад рутера, с тенденция да станат 30-40 и досега никой не ми е направил забележка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 (edited) Пак казвам, че е според зависи.За домашни абонати ми казаха, че това е ограниченито. Сега за фирма сигурно не е така. Edited July 22, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts