wolf Posted yesterday at 09:44 AM Share Posted yesterday at 09:44 AM Когато ми прекарваха оптиката от куулбокса стана дума и за телевизията им. От разговора разбрах че през новата платформа мога да регистрирам до 5 тв бокса/ телевизора за един абонамент като едната от регистрациите може да не е в мрежата на куулбокс. Въпроса ми е обаче дали другите регистрации тябва да са зад едно IP или просто трябва само да са във вътрешната мрежа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted yesterday at 10:45 AM Share Posted yesterday at 10:45 AM Вътрешната ти мрежа не е ли зад едно външно IP? Трябва да са зад едно IP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted yesterday at 11:16 AM Share Posted yesterday at 11:16 AM Зад рутер съм разбира се. Един колега който ще си пуска интернет от куулбокс иска да тества телевизията им та разпитвам дали ако му регистрирам телевизора на друг адрес ще има проблем. В момента имам регистрирани 3 устройства, всичките у дома. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted yesterday at 11:25 AM Share Posted yesterday at 11:25 AM Под "вътрешната мрежа" като ограничение за ползване, се има предвид "Вътрешната домашна мрежа", а не "мрежата на Куулбокс". Може да тества телевизията преди да си пусне куулбокс интернет, ако му дадеш твоя акаунт и си регистрира телевизора като 1-то устройство, което ти се полага извън 4-те на адреса. Ако си пусне куулбокс нет, имаше преди тестов период за телевизията. Може да си активира него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITD Posted yesterday at 11:48 AM Share Posted yesterday at 11:48 AM 1 hour ago, wolf said: Когато ми прекарваха оптиката от куулбокса стана дума и за телевизията им. От разговора разбрах че през новата платформа мога да регистрирам до 5 тв бокса/ телевизора за един абонамент като едната от регистрациите може да не е в мрежата на куулбокс. Въпроса ми е обаче дали другите регистрации тябва да са зад едно IP или просто трябва само да са във вътрешната мрежа? Можеш да регистрираш много устройства. Едновременно могат да гледат до 5 зад cooolNet услугата , към която е активирана телевизията, плюс един извън без ограничение какъв интернет ползва стига да има достатъчно капацитет. В случая можеш да регистрираш бокса на твоя приятел към твоята услуга и това няма да повлияе на вече регистрираните устройства. Аз така пускам на разни хора да тестват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts