chasti Posted May 21 Share Posted May 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted May 21 Share Posted May 21 (edited) Quote Уважаеми потребители, Предстои увеличение на месечната такса за услуга cooolМax - от 42.90 лв. с ДДС на 45.90 лв. с ДДС. Промяната ще влезе в сила от 01.07.2024 г. и ще се отрази във фактурата, която ще бъде издадена на 02.06.2024 г. В случай че не сте съгласни, може да прекратите индивидуалния си договор едностранно без санкции в срок до един месец от получаване на настоящото уведомление, съгласно приложимите Общи условия. Екипът на Cooolbox Edited May 21 by predatora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 21 Share Posted May 21 1 hour ago, chasti said: Каква е тази пакетна услуга? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 21 Share Posted May 21 Най-вероятно старите услуги с приемниците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 21 Share Posted May 21 Аз също съм на стара услуга с приемник и плащам 37.90 в момента. Освен да е на 100мбит услугата все още. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted May 21 Share Posted May 21 Аз съм на новата, но не съм получил съобщение в момента ми е 47.80 мисля че миналата година го дигнаха беше 45 (20 тв и 25 нет) На другия адрес съм на стария план 100мбит с 3 бр приемници и за там съм получил от 32.90 на 35.90 се вдига. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunamito Posted May 21 Share Posted May 21 Явно вдигат таксите на всички услуги с приемници... Аз на единия адрес съм с coolhome, който вдигнаха от 35 на 38лв, а сега отново с още 3лв. Като имаш и 2 допълнителни применика отиде на 51лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 21 Share Posted May 21 Ако имаш два допълнителни приемника е по-изгодно да спреш приемниците и да минеш на CoolTV. Там имаш 5 включени устройства. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunamito Posted May 21 Share Posted May 21 Да, но това е свързано със закупуване на 2 приемника - минимум 200лв. Отделно тея приемници обикновенно нямат цифри по дистанционното и е по-неудобно за по-възрастни хора да боравят с тях... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted May 21 Share Posted May 21 Ако телевизорите са малко по нови приемниците могат да се управляват през телевизионните дистанционни по HDMI CEC протокола а дистанционното на бокса да остане в резерв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted May 21 Share Posted May 21 8 hours ago, w00x said: Каква е тази пакетна услуга? Стандартната стара 100Mbit с приемник и телефон. Отделно още 1 приемник. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 9 Share Posted August 9 Някой пробвал ли е дали това дистанционно работи като заместител на голямото за контролиране на MAG приемниците? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted August 9 Share Posted August 9 Работи да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted August 21 Share Posted August 21 7 min на мача https://www.flashscore.com/match/t2SUcioL/#/match-summary/match-summary По bAction HD го дават. Опитвам се да върна малко да видя гола, ама изписва, че файлът не съществува. С МАГ съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted August 23 Share Posted August 23 Здравейте. Имам въпрос за телевизията на куулбокс. Новата платформа която работи на телевизори с андроид става ли за гледане вече или проблемите описани по горе в темата все още не са изцяло отстранени? Това защото от вивата най-накрая ми отрязаха напълно телевизията на N3 и домашните ми, искат или не, минаха на тази на телекабел която съм я предплатил до края на годината. Пзарджиклиите обаче май имат проблеми с капацитета на сървърите им или с този на линиите за връзка защото понякога видеото замръзва за секунда - две, а ако мина от автоматично на високо качество на картината започват да се разминават видео и звук . Струва ли си да активирам услугата на куулбокс или и в нея ще има все още мотики за настъпване и доколко това е дразнещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 23 Share Posted August 23 52 minutes ago, wolf said: Пзарджиклиите обаче май имат проблеми с капацитета на сървърите им или с този на линиите за връзка защото понякога видеото замръзва за секунда - две, а ако мина от автоматично на високо качество на картината започват да се разминават видео и звук От 2 години им ползвам телевизията и нямам такива проблеми. На високо качество гледам. Единствено понякога изпитвам трудности, когато гледам нещо на запис. Насича, вероятно за да буферира. Ако сложа качеството на "автоматично" нямам такива проблеми. Гледам на Андроид ТВ бокс. На всички устройства ли се случва или само на едно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted August 23 Share Posted August 23 Май само на едно - Strong LEAP-S3. В другата стая на монитора съм закачил Nokia TV BOX 8000 и на нея засега не съм видял проблеми, но и нокията не се ползва често. При внука е Xiaomi TV Stick 4K но покрай тубата и плейстейшъна изобщо не мога да се доредя за да видя има ли проблеми :). Все пак ме интересува обаче мнение на някой който гледа куулбокса защото това е услуга която върви по нещо като локална мрежа ако и да е оптика върху целия град. Би следвало тази телевизия да е по стабилна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 24 Share Posted August 24 За кои точно проблеми описани в темата питаш? То доста се изписа едно време, доста неща се оправиха. Ако потърсиш някое от последните ми мнения за разни неща за оправяне -те си седят, защото реално приложението не е пипано доста време. Виж датите на последните ъпдейти в съответните магазини за приложения. Иначе в нас се ползва постоянно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted August 24 Share Posted August 24 Благодаря за отговорите. Явно че ще трябва да активирам куулбокс телевизията през профила си за да преценя сам дали ме устройва или не. По точно дали устройва семейството ми. Аз почти не гледам телевизия а у дома освен внука другите са порядъчно консервативни и не се мнтересуват от нови неща. Минаването на IP-OTT телевизия беше по принуда просто защото единствената алтернатива на N3 е DC които обаче са доста проблемни и не се знае докога ще работят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 24 Share Posted August 24 2 hours ago, wolf said: единствената алтернатива на N3 е DC които обаче са доста проблемни и не се знае докога ще работят. Доколкото чух, Vivacom ще ги купуват, така че сигурно няма да е още дълго. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted August 26 Share Posted August 26 От както пуснаха смарт приложението съм си го активирал проблеми с разминаване на картина и звук не съм имал. Като цяло иска стабилен рутер с гигабитов интерфейс и 5ghz честота. От 4 години съм с Netgear R6250 проблеми никакви общо устройства ползващи рутера ~15. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted August 26 Share Posted August 26 Благодаря за мнението. Рутера с гигабитови портове и двете честоти го има макар че е по старичкия TP-LINK C6U. Досега не ме е подвеждал за домашната мрежа та нямам мотив да го сменя. Явно ще прежаля няколко такси и ще си направя пробата, но след началото на септември че профила ми е недостъпен поради профилактика за която надлежно си ме уведомиха от куулбокса. А относно 5-те GHz - не ми трябват защото има кабели до всяко устройство което иска стабилна връзка. Малко съм консервативен и аз и не разчитам на радиото за нещо повече от сматрфон или таблет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITD Posted August 27 Share Posted August 27 Тази седмица деплойваме системата, по която работи последната година и половина. Има още доста задачи по нея, но очаквам да освободим ресурс и да възобновим разработките по телевизионната платформа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 28 Share Posted August 28 Пускайте го след отпуските, че веднъж на продъкшън да няма безсънни нощи за хотфиксове. :):):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITD Posted August 28 Share Posted August 28 4 minutes ago, mIRCata said: Пускайте го след отпуските, че веднъж на продъкшън да няма безсънни нощи за хотфиксове. :):):) Всички отпуски са отменени за този период Не е тествано докато не е в продъкшън! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts