exabyte Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 21 hours ago, ITD said: Съжалявам, че така си ми приел въпроса. Информацията щеше да ни е полезна, за да стигнем до решение, което да е максимално удовлетворително и за двете страни Много се измести темата. Тръгнахме от това, че нямате еднаква политика към лоялните ви години вече клиенти, до да ме агитирате да си сменя плана и то към по-скъп Не, че съм изненадан. Живи и здрави, колкото искараме - толкова. Доставчици има вече, не е като едно време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooolbox Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Новата coool мрежа е тук! Стартираме последния етап от кампанията по подмяна на оборудване, за да преминем изцяло към Nx100Gbps опорна мрежа. Научете повече за предстоящото обновление: https://www.cooolbox.bg/blog/novata-100gbps-cooolbox-mrezha/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Respect! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Не се оплаквам и от сегашното положение но благодаря за новината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Аз съм доволен ползавм нет 1000 на 1000 ,устройството за тв съм го затворил в една кутия и не го ползвам ,тв не са ми проблем важното при мен е че има бърз и стабилен нет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanborisovbg Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Преди 2 месеца бях помолил да бъде временно спряна услугата домашен интернет, понеже ме нямаше. Казаха ми, че трябва да прекратя договора с 30 дни предизвестие и да върна устройството и после ако желая да сключа нов договор и наново да ме пуснат. Понеже ме нямаше през тези 2 месеца, бе невъзможно да върна устройството и така фактурите си излизат без да се ползва услугата. Не ми е за парите, въороса е принципен, при положение че уж договора е безсрочен, не виждам какъв бе проблема временно да се спре услугата. Сега успях да пусна предизвестие за което реално трябва да чакам още 1месец, да платя 3 фактури (понеже докато чакам предизвестието ще излезе 3та) за реално неползван нет и да чакам инструкции за връщане на устройството за оптиката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 След близо 15 години с Кулбокс, реших, че не мога да чакам повече да влязат в крак с времето и вчера минах през офис на А1. За точно 23лв получих 300мб оптика с 200+ канала за 2 год, с приложение за моя телевизор и смея да кажа, че се пренесох в бъдещето! Край на боравенето с две дистанционни, за да гледам ТВ. Бога ми, родих се! Пренесох се за ден в бъдещето от времето преди 30 години, когато гледах сателитка с две дистанционни! Жалко е, че кулбокс продължават да издевателстват с клиентите си, но приложението на А1 е просто космос в сравнение с туча на кулбокс. Няма насичане, няма прескачане, има си видеотека и всичко, което един нормален човек може да желае от провайдъра си. Просто не знам защо се мъчих толкова време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winmaker Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Просто от любопитство да попитам: Тези 23 лв на месец за целия период на договора ли са или....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Според сайта им са за първите 3 месеца. После е по 42лв на месец. Също така на 1 телевизор, освен ако не се ползва приемника, което добавя второ дистанционно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 (edited) а пък Вива-та са по 1 лв/месец , което е 23 пъти по-еФтино се пак. За 600 МБ оптика..... Hяма да казвам колко струва да прекратиш договора, АКО допуснеш грешка и го пишеш на фирма , а не на ф.л. Edited July 7, 2023 by dubo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 1 hour ago, w00x said: Според сайта им са за първите 3 месеца. Според сайта им, първите три месеца е по 21 лв., а не по 23. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 (edited) 23 лв е за целия период /2 години/, след изтичане е 30лв. Офертата я няма в сайта, отидох и питах на място и ми дадоха тези цени. Днес пуснаха и нета, 280мб през рутера им към 5 годишния ми телефон при тарифа 300. Просто няма как да съм по-доволен. Редактирам за да добавя, това е цена за 2 тв през приложението, за 3-ти е 3.99лв. Edited July 7, 2023 by vkirov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Цената е добра като за пакетна услуга, аз съм на същата, но качеството на тв е меко казано лошо. Наложи се да си ползвам само интернета защото тоя мазньоч не е за всеки, а неустойката да прекратиш такъв договор са 400+ лева. Ползвал съм тестово кулбокс приложението и разликата в качеството е потресаваща. Така, че явно гледаш с някакъв телевизор от 2012, там разликата може и да не е толкова очевидна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITD Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 On 6/17/2023 at 10:32 PM, exabyte said: Това значи ли, че скоро и ние от CooolHome ще получим по-бърза скорост като най-верни клиенти? Ще вдигнем изходящия и на старите услуги Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 3 hours ago, ELySiuM said: Така, че явно гледаш с някакъв телевизор от 2012, там разликата може и да не е толкова очевидна. По-стар е дори, с кинескоп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooolbox Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Считано от 12.07.2023 за всички абонати на пакетни услуги за дома cooolHome & cooolMax скоростта на международен upload се покачва от 100 Mbps на 300 Mbps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 On 7/6/2023 at 8:25 PM, vkirov said: След близо 15 години с Кулбокс, реших, че не мога да чакам повече да влязат в крак с времето и вчера минах през офис на А1. За точно 23лв получих 300мб оптика с 200+ канала за 2 год, с приложение за моя телевизор и смея да кажа, че се пренесох в бъдещето! Край на боравенето с две дистанционни, за да гледам ТВ. Бога ми, родих се! Пренесох се за ден в бъдещето от времето преди 30 години, когато гледах сателитка с две дистанционни! Жалко е, че кулбокс продължават да издевателстват с клиентите си, но приложението на А1 е просто космос в сравнение с туча на кулбокс. Няма насичане, няма прескачане, има си видеотека и всичко, което един нормален човек може да желае от провайдъра си. Просто не знам защо се мъчих толкова време... Добре че не си влезнал в матрицата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascona Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Здравейте, искам да ви попитам с какъв мултимедиен плеър е най-стабилно качеството? -> Amazon Fire TV Stick Max -> XIAOMI ANDROID 4K MI TV BOX S -> Apple tv box -> или друг? Питам, защото имам телевизори , който не са смарт и евентуално ако инсталирам приложението на някое от тези плеъри да бачка телевизията без проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 14, 2023 Share Posted July 14, 2023 Аз го ползвам с Chomecast with Google Tv 4k. Не съм имал проблеми. По-нататък смятам да си взема едно Nvidia shield pro за тв в хола, щото тъпия андроидски телевизор ей така от нищото почна да лагва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITD Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 20 hours ago, ascona said: Здравейте, искам да ви попитам с какъв мултимедиен плеър е най-стабилно качеството? -> Amazon Fire TV Stick Max -> XIAOMI ANDROID 4K MI TV BOX S -> Apple tv box -> или друг? Питам, защото имам телевизори , който не са смарт и евентуално ако инсталирам приложението на някое от тези плеъри да бачка телевизията без проблем. Успяхме да осигурим доставка на Mi Box S gen 2 на добра цена. До няколко дни ще могат да се купят от Деком и Гигахерц в Пловдив и Хайтек в Търново Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Добрата цена е за абонати на Куулбокс или за всеки, който отиде да си купи кутия от въпросните магазини преди изчерпване на количествата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITD Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 1 hour ago, w00x said: Добрата цена е за абонати на Куулбокс или за всеки, който отиде да си купи кутия от въпросните магазини преди изчерпване на количествата? За всеки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Найлонки безплатно за второто дистанционно ще има ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Защо второ дистанционно? Предложения бокс има пълна HDMI CEC поддръжка а от поне 10 години телевизорите също така че всичко се управлява от едно от двете дистанционни по избор. Имам по стария MI TV BOX S 4K и единственото за което ми трябва неговото дистанционно е е да го пусна. Другия ми бокс Nokia TV BOX 8000 при съответна настройка се пуска при обръщането на телевизора към HDMI порта към който е включен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Вие живеете в бъдещето! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts