jozo Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Първо да се изфукам, че днес ми пуснаха цифровата телевизия.Вади невероятна картина дори и на обикновен телевизор.Невярвах, че ще усетя разлика, но уви И аз да зарадвам тези от Кичука.Днес като бяха момчетата при мен ми казаха, че почти цялата фирма сега работила по мрежата там.До 1 месец както се каза май ще покрият в Кичука ама незнам точно в кой район. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Мдаа Кичука са го подхванали сериозно от всякъде Това е на Даме Груев... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 А случайно,някой да знае кога ще дойдат в Тракия(и дали въобще ще идват ),че този гигашит вече не се понася пусни си n3 няма да сгрешиш. Аз също чаках coolbox, ама накрая ми писна : ) Сега един приятел също ще минава от ггбит на тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 (edited) Не че искам да те отчайвам, ама май няма да е тая година Тракия... :cry отчая ме,всеки път с голяма надежда поглеждам картата на покритието им и все се оказва,че живея от другата страна на "Берлинската стена"(сигурно в ГДР са били с по-надежден нет от гигашита ) Edited May 18, 2009 by viktor4o19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 :cry отчая ме,всеки път с голяма надежда поглеждам картата на покритието им и все се оказва,че живея от другата страна на "Берлинската стена"(сигурно в ГДР са били с по-надежден нет от гигашита ) Искаш да кажеш че освен Гигабит нямаш друг избор??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 (edited) н3 наистина ги хвалят, че били добре.Да ама като гледам и тяхната карта на покритието са на дереджето на Кулбокс. Иначе не се учудвам, че съфорумеца е като при "Берлинската стена".До скоро и аз бях така за телевизията....Уж на центъра пък никой няма обхват ....Само ЕК и радвай се там. Edited May 18, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor4o19 Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Искаш да кажеш че освен Гигабит нямаш друг избор??? Ами освен гигашита,другият вариант е нетгруп.Там нещата също не са идеални(поне в моя квартал),но като цяло смятам,че Гаров е по-добрият вариант.Не искам да пускм заявка за него,защото по Закона на Мърфи,точно когато пусна поръчката и coolbox-a,ще дойдат и до моята родна стряха.Ако тази фирма обаче наистина през настоящата година няма да пуска кабели в Тракия,май наистина ще погледна като временен вариант на Нетгруп.Въпреки всичко,като чета форума и като слушам какво говорят мои приятели за coolbox-a и стигам до извода,че това е нета,който търся. Причините са няколко: 1.по-надеждна връзка 2.по-добър съпорт 3.по-добър ъплоуд(още се чудя как не са ме баннали от арена и замунда,за престъпно ниска скорост на ъплоуд) 4.телефон(край на едно друго иго-бтк) Общо взето с един куршум,няколко заека Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 Ами освен гигашита,другият вариант е нетгруп.Там нещата също не са идеални(поне в моя квартал),но като цяло смятам,че Гаров е по-добрият вариант.Не искам да пускм заявка за него,защото по Закона на Мърфи,точно когато пусна поръчката и coolbox-a,ще дойдат и до моята родна стряха.Ако тази фирма обаче наистина през настоящата година няма да пуска кабели в Тракия,май наистина ще погледна като временен вариант на Нетгруп.Въпреки всичко,като чета форума и като слушам какво говорят мои приятели за coolbox-a и стигам до извода,че това е нета,който търся. Причините са няколко: 1.по-надеждна връзка 2.по-добър съпорт 3.по-добър ъплоуд(още се чудя как не са ме баннали от арена и замунда,за престъпно ниска скорост на ъплоуд) 4.телефон(край на едно друго иго-бтк) Общо взето с един куршум,няколко заека ще работят и в тракия тази година. чакат да им излезе строителното разрешение и да влезе в сила за лятото. просто в момента имат зелена светлина за Южен, добро посрещане от районното кметство, а и в този район има голям глад за прилични доставчици. корпоративните клиенти по бул. Южен също биха им дошли тамън и затова са се съсредоточили на това място. ДЦЦ неслучайно също почнаха инвазията от там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 (edited) Не знам, ама coolboxa и n3 не се припокриват и милиметър. Все едно в комбина завладяват Плд , като и при 2-та услугата е на много добро ниво... Edited May 19, 2009 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 затова вече се зарекох - никаква смяна, след Визио, ЕК Лан - може да са добри/лоши, но се отзовават на всякакви обаждания, следващия доставчик наистина трябва да ме впечатли с отношение, компетентност, загриженост и тогава да се реша Аз по-добро отношение от това на Кулбокса не съм срещал.Ако чакаш по-добро няма да намериш, защото просто НЯМА ПО-добро!!!Например вчера имах проблем с единият сет-топ-бокс на телевизора.Веднага звъня на съпорта, с който съвсем между другото говоря безплатно, от телефона на Кулбокс.Прилично ме питат кой абонат съм, обясниха ми най-спокойно, че имат много техника и ще се наложи малко да поседя на слушалката, извинява ми се 10 пъти, че чакам на телефона, оправи ми проблема.После най-спокойно ми каза ако има проблеми веднага да звъня когато и да е.Тея дни щяли да ми звъннат да питат как е положението и т.н.Просто с кеф ходя да си плащам нета, защото не ми взимат парите като на свиня и дори да питам нещо не ми вика "незнам ни ма занимавай", а в офиса веднага ми се отговаря.Оная не е сложена само да събира пари... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Мдаа Кичука са го подхванали сериозно от всякъде Това е на Даме Груев... аз като гледам края на тоя месец сигурно ще имам и аз coolbox,преди седмица 2,мярнах тяхна кола до стадиона на билата в кичука...отделно и от към Васил Коларов да има кабел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Сега малко информация за тези които са видели екипи тук и там...Ще ги гледате постоянно из целият град но това не означава че работят по еди си кой квартал или че ще пускат някой друг, фирмата не се занимава само с частни клиенти а там тарифите са други Съответно и зоната на покритие е друга Moderator @ cooolbox forums. Стига с тея видях екип еди къде си etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Хайде бе! Стига???? Няма по-добра реклама от това! Някой да каже отзиви от телевизията, че ще пускам заявка май. Писнаха ми вече ЕК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 С телевизията имаше доста проблеми и по моите наблюдение остана само 1 от тях.Замръзваше картината, насичаше, не работиха субтитри и се разминаваха канали на 2-та приемника Аз съм с 2 сет-топ-бокса и проблема само, който остана е, че като пусна вторият сет-топ-бокс на стен-бай режим и остава след повторно включване на бял екран.Трябва да го рестартират централно и тръгва пак.По обещание на оператора и този проблем ще бъде решен до 15-ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 определено има какво още да се пипа по нея.все пак до началото на месеца беше безплатно за тестове, така че според мене е добре да не се бърза. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 То може и още да се просрочи с безплатният период.Поне така ми каза тази в офиса, че още незнаели от кога ще започне да се плаща.Те за това се мотат и с фактурата този месец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Има покритие в Кичука вече!!Вчера се записах и казаха,че до 2-3 дни ще ме включат!! ЕТО и карта на покритието!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Има покритие в Кичука вече!!Вчера се записах и казаха,че до 2-3 дни ще ме включат!! ЕТО и карта на покритието!! В коя част на кичука си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 http://www.google.com/maps/ms?hl=en&pt...ac49e525b972846 Актуално покритие на Cooolbox И покритието на ОФИС пакетите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 В коя част на кичука си? Горещото каре затваря следните булеварди и улици: Александър Стамболийски, Димитър Талев, Никола Вапцаров, Стефан Стамболов, Петър Динеков и Коматевко Шосе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 еее покритието стига на 20 метра от нас ..... дано довършат кичука по-скоро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 вчера докато си проверявах сметките е epay.bg, забелязах че може да се плаща през техния сайт месечната такса.Някой да е пробвал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 вчера докато си проверявах сметките е epay.bg, забелязах че може да се плаща през техния сайт месечната такса.Някой да е пробвал?Да наистина ги има в списъка на интернет доставчици в epay.bg.Днес ще идват да ми прекарват нета и ще питам.Ще пиша по-късно резултата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 V smirneski na Silistra dali ste idva skoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 http://www.google.com/maps/ms?hl=en&pt...ac49e525b972846Актуално покритие на Cooolbox И покритието на ОФИС пакетите V smirneski na Silistra dali ste idva skoro. Виж картата от линка. Така като гледам няма да са скоро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts