бат Ицо Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Защото втория порт е за ТВ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Поправям те а иначе извън темата никой ли няма инфо дали ITD ще пускат ТВ ? и защо пускат VoIP сапунерката в bridge mode и всичко минава през нея след като на медиа конвертора двата порт-а са bridge-нати ? :ph34r: Ще, но няма да е скоро ( поне до 2,3 месеца ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Ще, но няма да е скоро ( поне до 2,3 месеца ) Щеше ми се да е по-скоро . . . ама нейсе . . Warten му е майката, както казват немците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Някакви новини около ТВ-то не се ли появиха? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Някакви новини около ТВ-то не се ли появиха? Не. В Петък (23-и) разговарях с високопоставен служител в ITD по друг повод, но за телевизията ми потвърди същото - 2-3 месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloter Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Cooolbox вече има собствен форум на адрес forum.cooolbox.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Cooolbox вече има собствен форум на адрес forum.cooolbox.bg За жалост в него няма почти нищо друго освен "Правила на форума". Ха, тъкмо се сетих, какъв е този втори порт на медия конверторът? Моят МК има само един за оптиката и един за жицата към ВоИП... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Някои ги имаме с два. Чакай де той форума я има я няма 20 човека регистрирани Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Някои ги имаме с два. Чакай де той форума я има я няма 20 човека регистрирани Е, то вии щот сте гАзари, за тва имате с по два.... Да взема, да се размрънкам да ми го сменят лии..., кво ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 (edited) Ние гъзарите сме и с два акаунта едит: които съм пропуснал да платя!?!?! Мерси, че зачекна темата Edited January 27, 2009 by AlBundy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Не.В Петък (23-и) разговарях с високопоставен служител в ITD по друг повод, но за телевизията ми потвърди същото - 2-3 месеца. Тогава предполагам да изчакам до тогава, за да се пусна към тях, точно и за да хвана промоциите накуп, които са и да го махам бтк-телефона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Тогава предполагам да изчакам до тогава, за да се пусна към тях, точно и за да хвана промоциите накуп, които са и да го махам бтк-телефона. Имай предвид, че когато махаш БТК-телефона няма да стане веднага, а след един месец от заявката ти за спиране. Междувременно обаче, можеш да ползваш и двете линии (Cooolbox и БТК) с един апарат, като от апарата избираш през коя линия да се осъществи набирането. btw, ако някой е решил да се включва до 10-и Февруари, нека се обади да икономисаме по половин абонаментна такса от промоцията COOOLBOX – ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 "Към момента сме насочили всичките си услилия към покриването на Кючука..." Споменават май месец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 "Към момента сме насочили всичките си услилия към покриването на Кючука..." Споменават май месец Те споменават ама дали ще стане е съвсем друга тема. Преди няколко месеца им писаха и ми казаха че до преди нова година трябва да са стигнали до мен. Само че последно като им писах преди няколко дена ми казаха че не се знаело след колко месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Те споменават ама дали ще стане е съвсем друга тема. Преди няколко месеца им писаха и ми казаха че до преди нова година трябва да са стигнали до мен. Само че последно като им писах преди няколко дена ми казаха че не се знаело след колко месеца. Ти в коя част на Кичука си?Да не се окаже че сме съседи Щом им е приоритет ще ни огрее рано или късно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Ти в коя част на Кичука си?Да не се окаже че сме съседи Щом им е приоритет ще ни огрее рано или късно... Точно на събота пазара съм. Но като ти казвам точно имам предвид буквално. Спокойно мога да ги целя с хартиени самолети . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Точно на събота пазара съм. Но като ти казвам точно имам предвид буквално. Спокойно мога да ги целя с хартиени самолети . <offtopic>Защо хартиени? Едно време като бях малък преди да ме ошамарят хубаво замервах бабите долу с глави лук и картофи (а те тичаха на зигзаг и ги събираха) </offtopic> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Защо хартиени? Едно време като бях малък преди да ме ошамарят хубаво замервах бабите долу с глави лук и картофи (а те тичаха на зигзаг и ги събираха) Аз живея в къща и не съм на високо. Нямам баби под блока ако ме разбираш . Тука вече мога да се изфукам че съм минимум четвърто поколение пловдивчанин. Честно казано не съм питал за по - назад. Разправяли сами как края на града е бил на ул. Скопие. След това постепенно се измества по - нататък. Вероятно след няколко години ще се води супер център. В момента е в района на широк център. Иначе по права линия от мястото в което живея до първите маси на пазара е около 10 метра. Ще го измеря утре вечерта . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Точно на събота пазара съм. Но като ти казвам точно имам предвид буквално. Спокойно мога да ги целя с хартиени самолети . Значи би трябвало да те огрее първи,по-близо си до тях от мен (на Скопие съм)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
i80386 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Нормално ли вървят P2P програмите при Coolbox? e-mule примерно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 (edited) coobox-са дойдоха и при мен вече живея зад ликьор неска заварих в пощата рекламни флаери а оня ден колата бе на съседната улица където прекарваха прекарваха кабела. лошото е че договора ми с бтк изтича май месец но надали ще издържа до тогава Edited March 3, 2009 by XC^^The_Devil^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Нормално ли вървят P2P програмите при Coolbox? e-mule примерно? Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepi Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Не следя темата от доста време.Но в началото останах с впечатление че няма да имат кабели по въздуха.Дойдоха и за един ден прекараха интернет на квартала.Обаче висят кабели от дървета а за блоковете не са хванати за стената а е вързан за друг кабел.Странен начин на прекарване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Не следя темата от доста време.Но в началото останах с впечатление че няма да имат кабели по въздуха.Дойдоха и за един ден прекараха интернет на квартала.Обаче висят кабели от дървета а за блоковете не са хванати за стената а е вързан за друг кабел.Странен начин на прекарване. Кой квартал е това? Иначе аз съм от доста време на тях в р-на на стадион Ботев и мога да кажа, че не съм имал подобен нет. Нямам предвид само скоростта. 3 милисекунди до дир.бг... примерно. И това, че няма прекъсвания по време на буря също е голямо предимство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 То като се замисля и като няма буря, пак няма прекъсвания А по дърветата с останалите макаци, висят само gepi-тата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts