exabyte Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 (edited) Edited February 26, 2018 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONTONI Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 На 1-ви март ще го обявим. (Тази година) ! Март е вече, а няма никакво инфо по вьпроса! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 ! Март е вече, а няма никакво инфо по вьпроса!Има още 11 часа. Много бързаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooolbox Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Кулбокс с нов национален номер - 0800 45845. Всички такси за обаждане към новия ни номер, от който и да е български фиксиран или мобилен оператор, ще са за наша сметка. Вижте повече тук >>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONTONI Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 (edited) Бравос!! Сега ако пуснете ХД версията на HMTV HD ще е просто супер, ама нещо се мьлчи по вьпроса!! Edited March 2, 2018 by DONTONI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Някой да има проблем с отварянето на www.sportal.bg ? През EDGE: "Can’t connect securely to this page. This might be because the site uses outdated or unsafe TLS security settings. If this keeps happening, try contacting the website’s owner." През CHROME: "This site can’t provide a secure connection www.sportal.bg didn’t accept your login certificate, or one may not have been provided. Try contacting the system admin. ERR_BAD_SSL_CLIENT_AUTH_CERT" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 При мен се отваря нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DONTONI Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Някой да има проблем с отварянето на www.sportal.bg ? През EDGE: "Can’t connect securely to this page. This might be because the site uses outdated or unsafe TLS security settings. If this keeps happening, try contacting the website’s owner." През CHROME: "This site can’t provide a secure connection www.sportal.bg didn’t accept your login certificate, or one may not have been provided. Try contacting the system admin. ERR_BAD_SSL_CLIENT_AUTH_CERT" Баца си ала перфето! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Грешката е в моя телевизор. От антивирусната е било. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Грешката може и да е била вярна, защото между 20:00-20:30ч имаше сериозни проблеми с гледането на друг доставчик на телевизия, но с интернет от този. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 Къде мога да подам предизвестие за спиране на услугата? В офиса на Богомил? Ако още работи....или може и по друг начин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 От няколко седмици, 1-2 забелязвам като превъртам в тубата доста да ми върти....някой със подобни проблеми? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Случи ли се нещо с интернета или при мен е проблема? Торентите не вървят изобщо. Туич ми насича. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metodi_1912 Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 При мен е нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poppopov Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Дали е възможно, да включите eurocom.bg към предоставяните от Вас канали? Сашето е там известен простак е, но от спортна злоба бих искал да го гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooolbox Posted April 23, 2018 Share Posted April 23, 2018 Дали е възможно, да включите eurocom.bg към предоставяните от Вас канали? Сашето е там известен простак е, но от спортна злоба бих искал да го гледам. Здравейте, Към момента не е планирано добавянето на канала към нашата ТВ листа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poppopov Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 Жалко, зорлем бутате клиентите си към Булсатя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted April 26, 2018 Share Posted April 26, 2018 Представям си коментарите, след като пробваш уникалното им иптв. Да не говорим за качеството на паницата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 (edited) Нещо интернета не е в час... определени сайтове ми отваря, други не. Няма пинг към разни места (8.8.8.8), трейса се губи: traceroute 8.8.8.8 traceroute to 8.8.8.8 (8.8.8.8), 30 hops max, 60 byte packets 1 94.155.94.22 (94.155.94.22) 2.570 ms 2.588 ms 2.584 ms 2 * * * 3 108.170.250.161 (108.170.250.161) 2.882 ms 108.170.250.177 (108.170.250.177) 2.660 ms 108.170.250.161 (108.170.250.161) 2.884 ms 4 * 108.170.237.89 (108.170.237.89) 2.705 ms * 5 * * * 6 * * * 7 * * * 8 * * * 9 * * * EDIT: след рестарт на техниката е ОК Edited May 11, 2018 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poppopov Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 Дежавю Весело е с cooolbox, никога не спират да те изненадват. Вчера ми се обади на мобилният, позната която е в Лондон, а днес аз трябваше да и върна обаждане и убедено твърдях, че от стационарният ми телефон, това няма да ми струва нищо, защото ползвам услугите на оператор, които предоставя в рамките на абонаментът 100 безплатни минути към фиксирани и мобилни мрежи във Великобритания. Направих поне 15 опита да се свържа с мобилният и номер, но е невъзможно. Опитах през мобилната мрежа на Виваком свързах се веднага, с никого не беше говорила през последният час. Разбрахме се да направя няколко теста. Резултатът от мрежата на cooolbox сигнал заето от мрежа на Виваком сигнал свободно. Разбира се това не е всичко, обадих се на съпортът, разговаря с Цветомира съдействие не получих, тя само смотолеви, че утре ще ми се обадят, явно жената нещо бързаше и това да чуе проблемите на клиентът и бе последена грижа. Опитвам се да се обадя днес, на приятел във Великобритания на новият му мобилен номер. Нищо не става през стационарният на cooolbox. През мобилната мрежа на Виваком се свързвам без проблем. Е до кога? Не знам какво правите, но ми омръзна. Преди около месец жена ми гледаше някакъв филм по tv1000. То не бе накъсване пикселизация и правя опит да се свържа от стационарният телефон на cooolbox със съпортът и нищо, окозва се че не мога да избирам никакви номера от стационарният си телефон. На следващият ден идва съпортът, доста резервиран - пробват с техен телефон, и те не могат да се свържат с никой. Сменят CPE-то, пак същата радост. Обаждат се на колегите си, обясняват ситуацията, отсреща твърдят, че всичко е ОК. После промениха мнението си, бил съм си надхвърлил кредитният лимит. Обяснявам, че съм провел само два разговора и и това няма как да е вярно. После видели много девятки в акаунтът ми каквото и да значи това. След едночасова борба от cooolbox успяха все пак да ми възстановят телефонната услуга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biodesign Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 (edited) Дежавю Опитвам се да се обадя днес, на приятел във Великобритания на новият му мобилен номер. Нищо не става през стационарният на cooolbox. През мобилната мрежа на Виваком се свързвам без проблем. Е до кога? Не знам какво правите, но ми омръзна. Преди около месец жена ми гледаше някакъв филм по tv1000. То не бе накъсване пикселизация и правя опит да се свържа от стационарният телефон на cooolbox със съпортът и нищо, окозва се че не мога да избирам никакви номера от стационарният си телефон. На следващият ден идва съпортът, доста резервиран - пробват с техен телефон, и те не могат да се свържат с никой. Сменят CPE-то, пак същата радост. Обаждат се на колегите си, обясняват ситуацията, отсреща твърдят, че всичко е ОК. После промениха мнението си, бил съм си надхвърлил кредитният лимит. Обяснявам, че съм провел само два разговора и и това няма как да е вярно. После видели много девятки в акаунтът ми каквото и да значи това. След едночасова борба от cooolbox успяха все пак да ми възстановят телефонната услуга. А, питаш ли ни нас, които ги нямаме тези дребни радости, каква скука е! Мобилната мрежа на Мтел плюс оптиката на Кулбокс = забавления безкрай! Edited May 24, 2018 by biodesign Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Някой на кулбокс който е, би ли пробвал този линк, страница на асус дъно със спецификациите, при мен на който и браузър, която и машина в нас да пробвам, спецификациите никакви не излизат, само хедър и футър на асус. Пробвах с телефона на друга мрежа (мтел и мобилен), излиза сайта със спецификациите. Тука на кулбокс не ще и не ще. С 4 браузъра пробвах. И с телефона в нас също показва хедър/футър и никакви спецификации. От нета ще е нещо, или от рутера?! ЛИНК. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Премахни "us" от URL-то и трябва да ти го отвори. Аз съм на Cooolbox и така го отворих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Мерси, но въпросът е принципен, явно и при теб директно не се отваря. При други доставчици, вкл. в София на мтел, се отваря и в този си вид. Дали някой, който не е на кулбокс и чете темата, би пробвал дали се отваря в този вид директно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 (edited) Проблемът не е от Cooolbox. Направих проверка през VPN-сървър с IP-адрес 198.7.58.147 - един и същ резултат: EDIT: Проверих през друг VPN-сървър 142.4.206.228 - през него излизат спецификациите. Определено проблемът е в web-сървъра. През двата VPN-сървъра и през Cooolbox, сайта на asus се резолва с различни IP-адреси: e11960.dsce15.akamaiedge.net [104.103.93.89] e11960.dsce15.akamaiedge.net [23.218.136.223] e11960.dsce15.akamaiedge.net [23.10.91.244] Някой от кеширащите се е прецакал... Edited May 24, 2018 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts