Tony_ Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Здравейте, @Mazev, Можете да активирате и спирате пакет Diema Extra по всяко време през клиентския портал My Cooolbox за желан от вас период. След активиране той ще бъде наличен на всички цифрови приемници до няколко минути, а цената остава 5,99 лв./месечно. При спиране на пакета се генерира автоматично 30-дневно предизвестие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Тоест ако го активираш и искаш само за месец, веднага трябва да пуснеш предизвестие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo_minava Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooolbox Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Здравейте, Радваме се да ви споделим, че от днес My Cooolbox предоставя нови възможности - автоматично плащане и плащане с биткойн. Надяваме се, че с тях ще ви улесним, като ви спестим време и предотвратим неудобството от заключване на услуги, поради неплащане. Повече за тях ще откриете на https://www.cooolbox.bg/news/novo-v-my-cooolbox-avtomatichno-plashtane-i-vyzmojnost-za-plashtane-s-bitcoin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Плащане с биткойн? Това пък за какво? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Wellcome to 21-th century. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Wellcome to 21-th century. ТВ-качество от миналия... По-добре се концентрирайте върху това, както и върху функционалността. Ние ще намерим начин да си платим масрафа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 (edited) А защо пък не? След някой друга седмица/месец, когато китайците я вкарат като втора национална валута ще видите защо И от мен едно браво! Edited September 25, 2017 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Ами защото в момента с една мога да платя за 20 години напред например. Освен ако няма опции за плащане с хилядни от биткойн... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Освен ако няма опции за плащане с хилядни от биткойн...И къде по - точно е проблема да се плати с хилядна от биткойна? Какво си мислиш, че се плаща само с цели биткойни ли? .... Няма такъв facepalm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 А защо пък не? Като знам колко бавно, мудно и тегаво "имплементират" нововъведения, ми се струва безсмисленно хабене на енергия, вместо да вземат да решат някой важен проблем... като timeshit-а напр. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 (edited) Като знам колко бавно, мудно и тегаво "имплементират" нововъведения, ми се струва безсмисленно хабене на енергия, вместо да вземат да решат някой важен проблем... като timeshit-а напр. Съмнява ме един и същи служител да се занимава и с двете неща, но пък ако е така, свалям му шапка. П.С. Казват се сатошита . Edited September 25, 2017 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Като знам колко бавно, мудно и тегаво "имплементират" нововъведения, ми се струва безсмисленно хабене на енергия, вместо да вземат да решат някой важен проблем... като timeshit-а напр.Не е изобщо сложно за да имплементират този начин на плащане. Доста фирми го предлагат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Като знам колко бавно, мудно и тегаво "имплементират" нововъведения, ми се струва безсмисленно хабене на енергия, вместо да вземат да решат някой важен проблем... като timeshit-а напр. Добър въпрос... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Не е изобщо сложно за да имплементират... Не може да не е сложно. Те с лесни работи не се занимават... Някой помни ли колко време отне имплементирането на допълнителните услуги в портала? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Годииини, годииини... Аз помня колко време отне да се промени името на един канал, за който упорито се отказваше да се провери, че е с променено име. Накрая ти им направи тази проверка и след около 2 седмици, името се промени. Тази мрежа, ако се разработи както трябва, в Пловдив я останат 2-3 доставчика, я не... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Мен ми е интересно какъв % от потребителите изобщо ще се възползват от плащане с биткоини. Я има 2-3-ма, я не. Това Китай какво щели да напрвят след 10-20 години слабо ме интересува. Там и сега си ползват какви ли не причудливи техни неща, не само в IT. Пък и не се знае Китай докога ще остане в това състояние, вече нещо не са в толкова растяща икономика. Но това как да е. Мен леко ме притеснява, че изоставаме с въшния спрямо плюти доставчици като близу/мтел, дори булсат. Това го казвам не от оплакване, а защото при сравнения, често виждам, че имам в пъти по-ниски скорости към дестинации като Denver, NY и др - обикновено където са под 100 мбита като цяло. Аз имам примерно 40-50 мбита, а 200мбит тарифа на мтел има 180мбит. Същото и с ъплоада, аз ако имам 18, те имат 50. Това в спеедтестовете. В реални трансфери като че ли не е толкова зле, но все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooolbox Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Привет, @tedy, Ще направим проверка по сигнала ви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 (edited) То не беше оплакване, а наблюдение, в "реалния живот" нямам оплакване от скоростите . За да е по-конкретно, ако може и други да направят подобни тестове, ето от сега. Това е общо взето, което наблюдавам към Денвър. Сървъра е comcast, но и с другите не е по-различно общо взето. Пинга е винаги добър, по-добър от на мтел. Поне към NY download-а е Ок (optimum online) NY (speedtest.net сървър) - тук даун-а е много добър, но ъпа пак нещо не знам дали е нормално да е такъв ------------------------ Ето и онези от мтел, преди няколко дни: Edited September 26, 2017 by tedy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 ТВ-качество от миналия... По-добре се концентрирайте върху това, както и върху функционалността. Ние ще намерим начин да си платим масрафа... Мдам, факт...особено Нова е..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Мдам, факт...особено Нова е.....Те нова така си я излъчват. На който и оператор да си е все зле. Там за HD още не са чули... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Да де, аз принципно си говоря. Изобщо даже не я гледам...то като се замисля, от всички програми се гледат около пет някъде... Между другото, одеве към 16 часа някъде, ми звънят и ми казват, че имали включена аларма от моето устройство и съответно ме питат дали имам услуга?! Брей, поздравления. Чувствам се специален... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Те нова така си я излъчват. На който и оператор да си е все зле. Ами не е така. Това сравнение помниш ли го? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Ами не е така. Това сравнение помниш ли го? Помня го, но нова си е кенеф от където и да получаваш сигнала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Нова или сигналът на Нова? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts