exabyte Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Супер! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Бравос! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 За пръв (и най-вероятно за последен) път коментирам разходите за абонаментни такси, защото всеки сам е господар на джоба и бюджета си... Въпреки, че очаквам негативна реакция, все пак ми се ще да попитам нещо настояващите за включване на RTL, заради Формула 1. Как се чувствахте по време на рекламите? Надявам се да са ви харесали, както и SD-картината. Струват ли си спестените пари за по-малко от една кутия цигари ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Всичко си струва за да може Момчил Манчев или който е там дето коментира от години да остане без работа? Капиш? Повече от 10г НЕ можа да научи поне немски, не можа да покани преводачи за пресконференциите на роден език... това е ЧУТОВНО. Не спря да си хвали любимците... какво въобще да говорим. Та да, кефа да гледаш продукция която е на СВЕТОВНО ниво, от ОБЩЕСТВЕНА телевизия си струва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 (edited) Не пуша, в интерес на истината и не пия, та парите си инвестирам другаде. Предпочитам Ртл дори СД пред стрийм на СкайСпорт дето не мога да различа, Заубер от Ферари.... Футбол не гледам, пък Трйс Спорт или там какъвто е и 5 стинки не давам, та няма да дам 4 лв. на месец само за формула, дето в месеца някой път е веднъж, пък зимата я няма 3 месеца. Edited September 8, 2015 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Браво, Коста!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 До гиганта няма нет! Turn off this option! iPhone Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 (edited) Телефона на поддръжката можеш ли да го провериш през iPhone-a, или нямаш пари във ваучера? Да пишеш в някакъв форум и да очакваш решение е просто несериозно. Освен ако не пишеш само, за да споделиш. Ако е така - извинявам се. Edited September 8, 2015 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Споделям, а и телефона дава заето нон стоп, инъче си много остроумен няма що..... Turn off this option! iPhone Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 За hbo go каква е процедурата? Имаме отдаване пуснато HBO, но до сега не сме се интересували как се ползва Go? Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Май Coolbox все още не предлагат HBO Go. Поне в сайта на HBOGO ги няма в списъка на операторите, чрез които става регистрацията. Интересно... сайта на HBOGO България ми твърди, че браузърът (MS Edge) бил "остарял или не се поддържа"... Turn off this option! Nokia 3310 using Lefthand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooolbox Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 До гиганта няма нет! Turn off this option! iPhone Turn off this option! Здравейте, @vebaev, Проверихме Вашия сигнал и установихме, че в момента, в който сте ни търсили, е имало авария и услугите Ви са били засегнати от нея. Ако все още изпитвате затруднение относно използването на услугите, може наш представител да се свърже с Вас и да съдейства. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooolbox Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Здравейте, Относно HBO GO, обмисляме възможност за пускане към нашите абонати, но все още не предлагаме екстрата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooolbox Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Здравейте, Бихме искали да Ви информираме, че през последните седмици имаше процес на предоговаряне на условия с праводържателите на канал Euronews. За съжаление, не успяхме да се споразумеем, поради което се налага да прекратим излъчването на канала. Потърсихме алтернатива и на мястото на канал Euronews ще бъде наличен от днес канал N24 - новинарски канал на немски език, който излъчва 24/7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Преди не съм питал за канали, но има ли някаква възможност за Comedy Central или Adult Swim?За Comedy Central знам, че се предлага от Vivacom, но Adult Swim не съм сигурен дали не е кабелен канал ограничен за територията на САЩ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooolbox Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Ще направим проверка, благодарим Ви за предложенията, @w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 Някаква идея дали скоро ще се предлага CooolBox услуга извън Пловдив ? Конкретно ме интересува Стамболийски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 И сега има вариант да се гледа на всяко едно место по света , стига отсреща да има добър интернет доставчик, инвестицията е около 250лв еднократно. Трябват 2 микротика и EoIP тунел по между им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 И сега има вариант да се гледа на всяко едно место по света , стига отсреща да има добър интернет доставчик, инвестицията е около 250лв еднократно. Трябват 2 микротика и EoIP тунел по между им. Тука не позна - трябват парички. Аз например не мога да си прокарам нет в рамките на града - РЕЗИЛ. Искам да унищожа дори от архивите си Виваком, но никой не стига до мен. Гарови и казват - пускаме, но наема за боклуците е над 600 на месец, за кабел под зЪмята в техни шахти. И нетЯ ни ке дойде на около над 60 кожи на фирма. Аз съм готов да ги препикая 60 кожи, но да не ги давам за псевдо АДСЛ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 (edited) На мен ми струваше два rb951-2Hnd за всяка от страните за да пусна виваком iptv в мрежата на кулбокс. Същото упражнение съм го направил на мой приятел за да гледа в Лондон iptv на вивата. Edited September 27, 2015 by londongunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Нещо не зададох въпроса правилно мисля Интересува ме оптичен интернет до мойто ПеЦе директно Демек ми трябва Coolbox да дойдат на село, но така като гледам няма да е тоя век, та ще си остана с мечтите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Имам много сериозен проблем с тая нужда на ТВ приемника веднага да се включва и изключва.Всичко е накачено към ресивер и с включването на ресивера се включва и приемника. Без значение дали гледам ТВ или не.До тук добре.Имам обаче някакъв проблем при събуфера, който по някаква причина ресетва ресивера понякога при включване. Предполагам, че е нещо по кабела, но това сам трябва да си го установя.Проблема е, че при тези автоматични включвания на събуфера и евентуални ресетвания на ресивера, телевизията също се ресетва и трябва да я включвам на ново, защото ме вади в стартовия екран. Ако може да се направи приемника да се изключва 10-20 секунди след прекъсване на сигнала (в случая изключване на ресивера), това ще реши проблема с постоянното рестартиране при минимални прекъсвания. Ще реши и проблема при евентуален токов удар, който изключва или прекъсва за секунда телевизора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Аз смятам, че е крайно време да смените името на FILM+HD на Sport+HD, а на Film+ на F+. На Канал 3, може да сложите една шпацийка в името. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 ... и липсата на EPG за Sport+HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Здравейте Killerincho, към момента нямаме планове за разширяване на мрежата ни към гр. Стамболийски.Здравейте w00x, благодарим за предложението, ще проверим дали може да се направи.Здравейте Lucky Luciano, трябва доставчика на съответният канал да ни подаде информацията относно смяната на името на канала, за да можем и ние да го променим при нас.Здравейте plameni, проблемът с липсата на EPG при Film + HD е коригиран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts