Prometheus Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Това зависи от ТВ-то, не от оператора. Ако ТВ-то не може да поддържа PIP от двата HDMI, проблемът е в ТВ-то. Аз да направя едно запитване, защото след махането на Булсатком, усещам силно липсата на часовника, с който съм свикнал, ама до степен да не си поглеждам телефона или ръката. Проучете дали има възможност да се добави в долния десен край часовник. На който не му трябва, да си го спира, но който го иска, да го има. Предполагам, че няма да е невъзможно. Наистина е сериозно удобство! @Lucky Luciano, Благодарим Ви за предложението, ще бъде разгледано Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) Имам питане тъй като на телевизора 99% от времето ми е включен компютър, възможно ли е сигнала от сеттопбокса да го вкарам в компютъра и да го гледам като PIP с някое приложение? @vebaev, За съжаление нямаме информация за подобно приложение. Edited February 9, 2015 by Prometheus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 @vebaev, За съжаление нямаме информация за подобно приложение. Здравейте, а самия STB няма ли интерфейс за видео стрийминга който мога да гледам в браузъра в локалната си мрежа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Привет @vebaev, Приемникът не разполага с подобен интерфейс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Някой знае ли 1ч HD и не-HD запис от сеттопбокса колко МБ/ГБ заема горе-долу? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) Без да съм абонат - смятай към 4-5GB за HD, 1-1,5GB за SD. Някой знае ли 1ч HD и не-HD запис от сеттопбокса колко МБ/ГБ заема горе-долу? Edited February 9, 2015 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 от ZDF HD е почти 6 GB/ч Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 И аз не съм абонат, но ще споделя - 720х576 при 25 fps...близо 2 GB на час при долните параметри ; за HD трябва да видя имам ли някъде запазен запис, че тунерът в момента не е в мене. Format : MPEG-TS File size : 1.99 GiB Duration : 1h 0mn Overall bit rate : 4 756 Kbps Video #5162 ID : 5162 (0x142A) Menu ID : 3 (0x3) Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : High@L3.0 Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 4 frames Duration : 1h 0mn Bit rate : 4 234 Kbps Width : 720 pixels Height : 576 pixels Display aspect ratio : 4:3 Frame rate : 25.000 fps Standard : PAL Resolution : 24 bits Colorimetry : 4:2:0 Scan type : MBAFF Bits/(Pixel*Frame) : 0.408 Stream size : 1.78 GiB (89%) colour_primaries : BT.470-6 System B, BT.470-6 System G, BT.601-6 625, BT.1358 625, BT.1700 625 PAL, BT.1700 625 SECAM transfer_characteristics : BT.470-6 System B, BT.470-6 System G matrix_coefficients : BT.470-6 System B, BT.470-6 System G, BT.601-6 625, BT.1358 625, BT.1700 625 PAL, BT.1700 625 SECAM, IEC 61966-2-4 601 Audio #5163 ID : 5163 (0x142B) Menu ID : 3 (0x3) Format : MPEG Audio Format version : Version 1 Format profile : Layer 2 Duration : 1h 0mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 192 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 48.0 KHz Resolution : 16 bits Video delay : -767ms Stream size : 82.4 MiB (4%) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) Някой знае ли 1ч HD и не-HD запис от сеттопбокса колко МБ/ГБ заема горе-долу? HD от BoxTV - 3,37GB\h (mpg) Същия канал, хората от апаратната казват, че прави 1,62GB\h RAW формат. Edited February 9, 2015 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Още нещо, над което може да помислите сериозно, защото спира хора да станат абонати, а именно - четвърти приемник! Повечето оператори дават възможност за 4 приемника и масово се ползва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Колко минути се дават, на мен ми пише - Изразходвани безплатни минути 0:00 от 50:00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Здравейте @Lucky Luciano, Ние също предлагаме възможност абонат да си включи четвърти приемник, но поради спецификацията на услугата ни, това става като се заявки услуга CooolTV. Все пак ще обмислим предложението Ви допълнителен четвърти Set-Top-Box да може да се пуска към основната услуга. @vebaev относно въпроса Ви колко МБ или ГБ е един час запис на съответно HD или не HD канал не можем да Ви кажем точно, защото всеки stream който излъчваме към нашите абонати е с различен bitrate . Всички stream-ове ги предаваме в оригинален вид, както ги получаваме от нашите доставчици. Относно вторият Ви въпрос минутите към пакета ни CooolBox са 100 на брой. На Вас ви показва, че имате 50 минути, защото Вашата услуга е активирана най-вероятно през първата половина на месеца преди 15-то число. В този случай Вие заплащате половин месечна такса за текущият месец и получавате половината минути в пакета. Ако абонат се включи след 15-то число, не заплаща такса за текущият месец, като не получава и включени минути. Месеца след включването ще разполагате с пълният брой минути към пакета - 100. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Ясно благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Да, зная, че може, но при цена 24.90лв. за един телевизор... Знаете го по-добре от мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Преди месец питах и казахте че се работи по пускането TravelChannelHD, има ли напредък по въпроса, канала е най-добрия в областта си (не случайно всички оператори го имат)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Подкрепям за Travel Channel HD. Тези TVT и TravelTV, които вървят в момента, излъчват 10 филма/репортажа на кръст и са гола вода. Travel Channel HD е гледан и сериозен канал с много добро качество и интересно съдържание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 И голяма похвала за Ауто Мотор унд Шпорт... Супер допълнение към каналите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Привет @vebaev; @Lucky Luciano, Към момента няма развитие по отношение на Travel Channel HD. Независимо от това препоръките Ви са взети под внимание и ще продължим с опитите за евентуалното му включване в бъдеще. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Странен срив... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Какъв срив? изпуснал съм явно... Да питам за телефонните разговори не ми е ясно как са различни минутите хем съм изразходвал 4 пък таксувани 11?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Дааа за около 10 минути!Ама се оправи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 И то в различни точки на града. През 1мин. ми звъннаха от 3 места да ме питат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Интернета се оправи, телевизията - не. Вече от 1 час насам. Нещо здраво се сбъгна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Здравейте @Lucky Luciano, Gyumishev, Имахме краткотраен loop в нашата мрежа, който вече е отстранен. Съжаляваме за причиненото неудобство. @vebaev В графа "Таксувани Минути" се виждат минутите към всички дестинации, които сте изразходвали. Имайте предвид, че към номера в мрежата на ITD, се отчитат изразходени минути, но те не се таксуват и не влизат в 100-те безплатни минути, които имате в пакета. От този факт може да се получи разминаване в изразходените минути и в оставащите безплатни такива. @vkirov, моля свържете се с нас на националният ни телефон 0700 45 0 45 в удобно за Вас време, за да можем да направим съвместна проверка на услугите Ви или ако Ви е по удобно ни изпратете на лично съобщение името на титуляр по услуга и GSM за връзка, за да го предадем на колегите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Здравейте от днес и аз съм към cooolbox искам да попитам тъй като вашите колеги ми настроиха единият телевизор на 1080p/60hz, a в хола използвам проектор и хд приемника също ми го настроиха на 1080p/60hz. Въпроса мк е мога ли да си сменя настройката в хола на 1080p/24hz, защото гледам на голям екран и много ме дразни как прескача картината на моменти искам да видя как ще се вижда на 24hz ? Опитах сам в настройките но нямаше подобна опция за смяна, също защо когато е пуснах HD канал например HBO звука не ми е 5.1 а ми изписва pcm 2.0? Да не трябва да се пусне за целта оптичен кабел за звука от хд приемника към усилвателя ми ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts