jay Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 @w00x ще обмислим предложението Ви и ще проверим дали е възможно да има такъв или подобен вариант, за да се избегне описаната от Вас ситуация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cayenne Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Обмислете го, и по-добре направете го. Повечето хора искат като си пуснат телевизора и телевизията да тръгва веднага, не да цъкат разни други бутони. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Интересува ме Кулбокс предлага ли минусови канали, тоест канали с върнато време назад или подобна услуга? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Не, но се работи по въпроса. Имаш възможност да записваш канал на външен носител. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prometheus Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 (edited) Привет @vebaev, Към момента такива канали или услуга не се предлагат, но ако желаете може да използвате функцията за запис. Edited January 30, 2015 by Prometheus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Адмирации за новите канали!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Здравейте Приятели, От днес пакет HD се обогати с още два тематични канала. Mezzo Live HD е за ценителите на класическата музика и стойностните образци на световното музикално наследство.А името Auto Motor und Sport HD е със сигурност познато на феновете на автомобилите, моторите и свързаните с тях спортове Пожелаваме Ви приятно гледане! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 с последния пост натрупахте още една точка във ваша полза за избора ми на нов доставчик Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Auto motor und sport е супер..., но приемника все още понякога показва стария канал на позиция 97? Трябва да се изключи и рестартира изцяло ли или просто е бъг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viv65 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Здравейте @host, Ако не сте рестартирали приемника, изключвайки го от захранването, желателно е да го направите. Може да се свържете с нас и на 0700 45045, за да опишете по-точно проблема и да проверим услугата Ви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Как се проверяват останалите минути от пакета за телефона? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 (edited) През сайта. Ако не си знаеш данните за логване, звънкаш на националния и ти ги казват. Логваш се, след което можеш да си видиш останалите минути, с кой си говорил, колко време и т.н. Edited February 6, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Здравейте @vebaev, Както е казал и @Lucky Luciano подробна информация можете да намерите на страницата ни в секция my cooolbox на следният линк : https://my.cooolbox.bg/login.php. Потребителското име и парола за достъп по подразбиране са взаимствани от номера на договора, който сте сключили с нас, като първата група от цифри е потребителското име, а втората група и по специално последните 4 цифри са паролата Ви. Ако желаете можете да се свържете по всяко време с наш сътрудник на националният ни телефон 0700 45 0 45, за да Ви съдействаме с необходимата информация Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Вече съм абонат в Кършияка, колегите по монтажа бяха много коректни! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Единствено минуса сега е че не мога да използвам функцията PIP на телевизора, преди си пусках компютъра на основен и в ПИП долу си пусках някой канал да ми върви. Сега обаче и двата сигнала са с два HDMI и май няма как да се използва функцията (преди беше HDMI и коалсиал за телевизия). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Това зависи от ТВ-то, не от оператора. Ако ТВ-то не може да поддържа PIP от двата HDMI, проблемът е в ТВ-то. Аз да направя едно запитване, защото след махането на Булсатком, усещам силно липсата на часовника, с който съм свикнал, ама до степен да не си поглеждам телефона или ръката. Проучете дали има възможност да се добави в долния десен край часовник. На който не му трябва, да си го спира, но който го иска, да го има. Предполагам, че няма да е невъзможно. Наистина е сериозно удобство! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Дам, особенно за тези които имат плазма...;-) Това зависи от ТВ-то, не от оператора. Ако ТВ-то не може да поддържа PIP от двата HDMI, проблемът е в ТВ-то. Аз да направя едно запитване, защото след махането на Булсатком, усещам силно липсата на часовника, с който съм свикнал, ама до степен да не си поглеждам телефона или ръката. Проучете дали има възможност да се добави в долния десен край часовник. На който не му трябва, да си го спира, но който го иска, да го има. Предполагам, че няма да е невъзможно. Наистина е сериозно удобство! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Хах, който има плазма си го изключва. Дай заради старата технология, да спрем развитието на услугата. Направо и каналите да си махнат логата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Това зависи от ТВ-то, не от оператора. Ако ТВ-то не може да поддържа PIP от двата HDMI, проблемът е в ТВ-то. Да зная, но май няма такива модели ако не се лъжа, все искат единия сигнал да е от тунера. пп нета е супер! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Хах, който има плазма си го изключва. Дай заради старата технология, да спрем развитието на услугата. Направо и каналите да си махнат логата Айде сега "стара технология" Такъв часовник без еъзможност за махане направо ще е убийство за моя телевизор, както е казал viiipeer_. На Sharp-а в хола, тоя часовник си го има в настройките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 (edited) Ама не четете ли, какво ли. Нали това обяснявам - тип Булсатком - има бутон, с който се маха и пуска. Толкова. И при мен Сонито има, но другите нямат, а ми липсва. @vebaev - ти преди на N3 ли беше? Съпоставка с техния нет Edited February 7, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Четем, четем. Затова съм написал "без възможност за махане". Не знам как е на Булсатком.Искаш постоянно да ти седи ли? Предполагам да, защото с OK бутона може да си извикаш часовника временно и сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 (edited) Аз, лично, искам постоянно да е на екрана. При Булсатком може да стои постоянно или изобщо да го няма. Аз съм свикнал да е на дисплея постоянно и е супер удобно! Иначе за плазма е абсурд да е постоянно, макар, че на една такава Панасоник, след 3 години Булсатком и постоянен часовник, ич не се забелязваше. Edited February 7, 2015 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 @vebaev - ти преди на N3 ли беше? Съпоставка с техния нет Да и още съм за 2 месеца но махнах кабелите. Защото дебелите им кабели ми разказаха играта на лайсните на паркета Не може да се говори за сравнение, преди ми беше на кеф колко МБ ще изкара, сега като пусна и кове 94 мегабита. Може би и ДНСите им са по добри ако съдя по брауза и скоростта на захапване. + по евтино ми е и имам телефон с 100мин. Както и яснота при каналите а не иди ми дойди ми да ми сменят ХД каналите като им скимне, бях им абонат 4г но през последната година намалиха качеството - адиос н3! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vebaev Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 (edited) Имам питане тъй като на телевизора 99% от времето ми е включен компютър, възможно ли е сигнала от сеттопбокса да го вкарам в компютъра и да го гледам като PIP с някое приложение? Edited February 8, 2015 by vebaev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts