netrootbg Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 ...а в момента едва стига 1MB/s Което е скоростта на USB1.1. Вероятно дъното не поддържа по - нов стандарт и затова работи с тази скорост. Вътрешна карта за wifi струва около 15 лева. Доста по - добре ще е с нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Което е скоростта на USB1.1. Вероятно дъното не поддържа по - нов стандарт и затова работи с тази скорост. Вътрешна карта за wifi струва около 15 лева. Доста по - добре ще е с нея. Зависи от лаптопа. Едно време DELL ме обрулиха $50 за подобна карта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Той не говори за лаптопи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Което е скоростта на USB1.1. Вероятно дъното не поддържа по - нов стандарт и затова работи с тази скорост. Вътрешна карта за wifi струва около 15 лева. Доста по - добре ще е с нея. дъното е P5N-E SLI и според сайта на производителя usb-тата са 2.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Разгледай се в биоса, май имаше опции за скоростта на USB портовете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Разгледай се в биоса, май имаше опции за скоростта на USB портовете. няма такава опция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 няма такава опция. В ръководството пише, че има: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 В ръководството пише, че има: и къде по-точно се регулира "скоростта" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 и къде по-точно се регулира "скоростта" ... Когато 2.0 спецификацията е забранена можеш ли да ползваш по-високата скорост? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 тая сутрин ,нета е супер зле...едвам ми зарежда abv и дата-та,ютуб. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 тая сутрин ,нета е супер зле...едвам ми зарежда abv и дата-та,ютуб. Обадихте ли се на съпорта? Звънете, като забелязвате проблеми - при нас няма засечено несъответствие или други сигнали и може да е локално при вас, трябва да се проверим при подобни случаи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 20, 2012 Share Posted September 20, 2012 Оправи се ,за 5-10 минути.Даже не съм рестартирал суич-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 шулбокс нямали преимници за цифровата, "чак след 2 месеца", казват от офиса им - това отговор ли е на потенциален клиент? мноооо професионално, няма що Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 шулбокс нямали преимници за цифровата, "чак след 2 месеца", казват от офиса им - това отговор ли е на потенциален клиент? мноооо професионално, няма що А какво можем да кажем като няма? Можете единствено да вземете интернет сега и да ви пуснем телевизията когато пристигне доставката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 А какво можем да кажем като няма? Можете единствено да вземете интернет сега и да ви пуснем телевизията когато пристигне доставката. не ставаше въпрос за мен, а за един приятел ... той ще разкарва близу-то и търси изгодна оферта, но тъй като вие в момента нямате такава(поне в близките 2 мес.), най-вероятно ще се закачи за друг доставчик. все пак вие си знаете колко ви струва едно такова "забавяне" в доставките ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Здравейте, С цел подобряване на услугите, предоставяни Ви от COOOLBOX, се налага извършването на техническа профилактика в оптичната ни мрежа в гр. Велико Търново. Интервалът, в който ще се извърши планираната работа, е в ранните часове на 04-ти Октомври (четвъртък) от 00:00 до 08:00 часа. В рамките на посочения период се очакват няколко кратковременни прекъсвания на всички COOOLBOX услуги с времетраене до 10 минути, като дежурните администратори ще бъдат на Ваше разположение за съдействие при необходимост. В нашата система е отворен тикет с номер 33632. Молим да ни извините за неудобството и Ви благодарим предварително за търпението и разбирането. Екипът на COOOLBOX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Здравейте, С цел подобряване на услугите, предоставяни Ви от COOOLBOX, се налага извършването на техническа профилактика в оптичната ни мрежа в гр. Велико Търново. Не, че нещо, но форумът е предимно пловдивски. Я има, няма 5-6 човека да са от В. Търново, а от тях едва ли имате и един клиент, но нищо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Здравейте.Искам да попитам , ако подам заявка, кога най-скоро може да се върже интернет.Живея в близост до Младежка - рт.Стадиона.Също така, стабилен ли е интернета откъм прекъсвания и подръжка, защото ми омръзна от гаврите на досегашния ми доставчик.Благодря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Здравейте.Искам да попитам , ако подам заявка, кога най-скоро може да се върже интернет.Живея в близост до Младежка - рт.Стадиона.Също така, стабилен ли е интернета откъм прекъсвания и подръжка, защото ми омръзна от гаврите на досегашния ми доставчик.Благодря предварително. Няма по - добър избор от тях. Дано да имат покритие в района ти. Определено няма да съжаляваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Здравейте.Искам да попитам , ако подам заявка, кога най-скоро може да се върже интернет.Живея в близост до Младежка - рт.Стадиона.Също така, стабилен ли е интернета откъм прекъсвания и подръжка, защото ми омръзна от гаврите на досегашния ми доставчик.Благодря предварително. Това става само с обаждане - на 070045045 трябва да посочите точния адрес, иначе покритие имаме, но за срок може да се потвърди само ако знаем точния адрес. Колегите ще проверят и ще върнат отговор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Не, че нещо. . . Стига сте злобели и спамили в тема, която не е на вашия оператор, нито пък имате намерение да му станете клиенти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Bullseye! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quovadis Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 (edited) На мен ли така ми се струва или в последните 2 дни качеството на телевизията не е същото? Всичко сякаш е едно такова зърнесто...дори и HD каналите? Някой друг забелязал ли е подобна аномалия или е само при мен? P.S. И доста от радиостанциите ги няма - Voice, Веселина, FM+... Edited October 8, 2012 by quovadis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 На мен ли така ми се струва или в последните 2 дни качеството на телевизията не е същото? Всичко сякаш е едно такова зърнесто...дори и HD каналите? Някой друг забелязал ли е подобна аномалия или е само при мен? P.S. И доста от радиостанциите ги няма - Voice, Веселина, FM+... Аз не наблюдавам подобно явление. Дали ще получим bTV HD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Не, пише си го в техния форум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts