w00x Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Очудва ме как хората си усложняват живота ... Визирам теб, poppopov Дребнавост и правене на пук се нарича. Силно се съмнявам, че си чете End-user License Agreement-а на всеки софтуер, който инсталира и го следва толкова стриктно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poppopov Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioz Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 какво ли не правят хората без работа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Е колко да ти е смешно? Отричаш ли? Точка 4 от EULA на Skype. Давай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Е колко да ти е смешно? Отричаш ли? Точка 4 от EULA на Skype. Давай. Ти си чел EULA-а на Skype??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Ти си чел EULA-а на Skype??? Не разбира се, но аз не звъня на оператора, за да го питам дали може да си разкача медиа конвертора, за да избърша праха под него, защото в договора пишело. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Точка 4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Точка 4. Това е от "Terms of Use", а w00x май питаше за "EULA (End User License Agreement)", което при Skype се отнася за бизнес-потребителите Global и US версии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Това е от "Terms of Use", а w00x май питаше за "EULA (End User License Agreement)", което при Skype се отнася за бизнес-потребителите Global и US версии. Все едно кое е. Въпроса беше почти реторичен, а вие къде се задълбахте. Идеята ми беше, че ако се следват всичките точки по споразумения и договори до точката, трябва да си прекарваш деня в бумащина. Примерно на торент клиентите пише да не се разпространява нелегално съдържание с тях. Yeah.. right. Знам, че всички имаме торент клиенти, за да сваляме легални файлове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Здравейте, С цел подобряване на услугите, предоставяни Ви от COOOLBOX, се налага извършването на техническа профилактика в оптичната ни мрежа в гр. Пловдив, квартал Кючук Париж. Интервалът, в който ще се извърши планираната работа, е в ранните часове на 26-ти Август от 00:00 до 08:00 часа (събота срещу неделя). В рамките на посочения период се очакват прекъсвания на всички COOOLBOX услуги, като дежурните администратори ще бъдат на Ваше разположение за съдействие при необходимост. В нашата система е отворен тикет с номер 33105. Молим да ни извините за неудобството и Ви благодарим предварително за търпението и разбирането. Екипът на COOOLBOX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poppopov Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Сериозно, какво точно очакваш ? ) Нищо повече от това което се случи. След като ITD са включили подобна точка в общите си условия, са длъжни (а те го направиха бързо и без обструкции), да предоставят разрешение. Тази точка е сложена за разни нуубове които няма да се сетят да си включат тока на медията или да вкарат оптиката или нз какво .... Така ITD няма да са виновни за потребителската глупост и да носят отговорност за часовете/дните без интернет. Това си е твое мнение, единствено представител на ITD, може да изясни точната причина. Очудва ме как хората си усложняват живота ... Визирам теб, poppopov И мен ме учудва, защо клиенти на други интернет доставчици коментират действията на ITD и на клиентите им. Дребнавост и правене на пук се нарича. Силно се съмнявам, че си чете End-user License Agreement-а на всеки софтуер, който инсталира и го следва толкова стриктно. Пиши си каквото желаеш не ми пречиш. Е колко да ти е смешно? Отричаш ли? Точка 4 от EULA на Skype. Давай. Просто си ми смешен, това е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Просто си ми смешен, това е. Аз или това, което пиша? И твоите действия са ми смешни, затова им се смея и споделям с приятели. Не държа ти да знаеш, че ти се присмивам, за да те засегна, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poppopov Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 Пиши си каквото желаеш не ми пречиш. Припомням ти отново мнението си, но за последно, повече няма намерение да ти отговарям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Дали ще има някаква възможност да получим HD каналите за Шампионската лига? BTV Action и Ring.bg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Поне за Екшъна забрави, само за Войаор.бг е. За Ринга не се знае още със сигурност, но бидейки собственост на същата медия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Дали ще има някаква възможност да получим HD каналите за Шампионската лига? BTV Action и Ring.bg. От форума на Cooolbox Подали сме запитване за тези два канала и чакаме отговор до края на седмицата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Още нищо не са казали от БТВ, ще ги подсещаме днес... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Скъпи приятели, Мислехме да отложим изненадата за след празниците другата седмица, но не можахме да се стърпим и ще Ви я издадем още сега Представяме ви най-новото попълнение в пакета HD канали на Вашата любима телевизия COOOLBOX: канал Film+ HD. Сигурни сме, че ще Ви зарадваме и напомняме, че пакет HD е безплатен за всички абонати на тройната услуга CooolBOX, която получавате срещу 29.90 лв на месец. Каналът ще бъде активиран автоматично в рамките на следващите 24 часа или веднага след като рестартирате STB устройството си. Ще го намерите накрая на списъка след радиата или след Eurosport HD при активиране на начален списък канали. Пожелаваме Ви приятно гледане! Екипът на COOOLBOX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Супер! Много хубаво, че разраствате списъка с HD каналите и не променяте цената. Похвално, наистина. Жалко обаче, че тоя Film+ един път не съм го пуснал, защото само спорт дават по него. И защо се казва Film+ ако има само спорт? Къде са филмите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Хубава новина, но канала пропадна доста в последно време. Като казвам пропадна имам предвид, че много голяма част от съдържанието му няма нищо общо с HD, aми си е чисто SD отвсякъде. Чакаме уж и испанското да тръгне ама кога ли ще е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Жалко обаче, че тоя Film+ един път не съм го пуснал, защото само спорт дават по него. И защо се казва Film+ ако има само спорт? Къде са филмите? Филмите ги имаше до преди 2 години когато канала беше: плащаш и гледаш. Един филм струваше 1 кредит (цената на кредита варираше, но беше средно 1 лев) После стана спортен канал. Питай Булсатя що направиха таз простотия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 (edited) Благодаря! Остават Нова, Ринг и Екшън Edited September 2, 2012 by david_launcher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 макар да се съмнявам, че проблема може да е от ISP-то ... все пак да питам: първата снимка е от компютър, който не е мой. рутера, usb wifi флашката, които ползвам за свързаност са едни и същи, но резултатите(втория е моят комп) са коренно различни. съотношението е 1:10 може ли причината да е в cooolbox? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 може ли причината да е в cooolbox? Не. Постоянна ли е тази разлика? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 3, 2012 Share Posted September 3, 2012 Не. Постоянна ли е тази разлика? ами ... свалям един торент от замунда, който съм го свалял с моя компютър и знам каква му е скоростта, а и има над 700 сийдъра, а в момента едва стига 1MB/s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts