poppopov Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 (edited) Ммм да, ти чел ли си договорите им? Като умозаключения добре, но дали е вярно? Мисля, че си доста далеч от истината. EDIT: Моля, не преправяй мои постовете, които цитираш! Edited July 14, 2012 by poppopov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Добре,обясни ни кои са тези N4 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poppopov Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Ами това е тест за интелигентност. Ти сети ли се ? Ако не си жалко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 (edited) А бе сещам се аз,че има и слънчасал от жегите вече във форума... Edited July 14, 2012 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poppopov Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Значи си на прав път. Но в подобни сериали отказвам да участвам. Свободен си да пишеш каквото желаеш, аз бях до тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Мисля, че Мтел имат таймшифтинг за около 10 канала, и то не особено добър подбор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Какво е това N4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Има ли някаква причина фактурата ми за Юни - Юли месец да не се е появила в ePay? Току що получих СМС, че имам неплатена фактура, а в ePay плащане няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Има ли някаква причина фактурата ми за Юни - Юли месец да не се е появила в ePay? Току що получих СМС, че имам неплатена фактура, а в ePay плащане няма. Провери за извънредни фактури. Нали заради срива на телевизионния сигнал компенсираха всички абонати с 3 лв от фактурата и може да са внесли корекцията след излизане на твоята фактура. Ако това не е причината, не е лошо да минеш през офис и да проверят на място. Аз така имах едни стари разлики от 2010, които не излизаха в ePay и си ги оправих на каса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quovadis Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Проблема може да е от epay.bg. Аз имах проблем с плащане на вноска към БНП париба, изтрих регистрираната сметка, добавих нова същата и задължението се появи веднага. Пробвайте, може да проработи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 (edited) Някой може ли да ми каже до кое число на месеца трябва да се плащат сметките, че до сега никога съм нямал проблем с ePay и съм ги плащал на време.. Проблема може да е от epay.bg. Аз имах проблем с плащане на вноска към БНП париба, изтрих регистрираната сметка, добавих нова същата и задължението се появи веднага. Пробвайте, може да проработи. Така стана. Мерси. Edited July 16, 2012 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Здравейте, С цел подобряване на услугите, предоставяни Ви от COOOLBOX, се налага извършването на профилактика в нашата мрежа. Интервалът, в който ще се извърши планираната работа, е в ранните часове на 23ти юли от 01:00 до 08:00 часа. В рамките на посочения период са възможни няколко кратковременни прекъсвания на всички услуги с времетраене под 5 минути. В нашата система е отворен тикет с номер 32488. Молим да ни извините за неудобството и Ви благодарим предварително за търпението. Екипът на COOOLBOX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Това горното го получих и по мейла. Какво е "В нашата система е отворен тикет с номер 32488" и какво ме топли това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Това горното го получих и по мейла. Какво е "В нашата система е отворен тикет с номер 32488" и какво ме топли това? По принцип е стандарт когато се прави нещо по мрежата да се отваря тикет в който всеки един от отделите да оставя коментар какво и как е свършил. Така може да се види за справка какво е било променено и от кой. Това си е стандарт в обслужването. В доста от случаите е нормално клиентът да бъде уведомен за номера на съответния тикет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Здравейте, Със започването на Олимпиадата в Лондон 2012 се радваме да потвърдим, че от днес ще можете да гледате БНТ HD с COOOLBOX. Първото студио от олимпийските игри е довечера и всички вие, които ще потърсите новия си канал - можете да го намерите на последно място след радиата или като последен от ТВ каналите при използване на функцията за начален списък канали. Ако все още не е активен в менюто ви, рестартирайте STB-устройствата си, за да го получите. От COOOLBOX пожелаваме приятно гледане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Здравейте, Със започването на Олимпиадата в Лондон 2012 се радваме да потвърдим, че от днес ще можете да гледате БНТ HD с COOOLBOX. Първото студио от олимпийските игри е довечера и всички вие, които ще потърсите новия си канал - можете да го намерите на последно място след радиата или като последен от ТВ каналите при използване на функцията за начален списък канали. Ако все още не е активен в менюто ви, рестартирайте STB-устройствата си, за да го получите. От COOOLBOX пожелаваме приятно гледане Мерси! В другия форум бях задал въпрос, но там никой не ми отговаря... Много искам да се отърва от външния "тунер" - дали обмисляте подобна функционалност? Надали е проблем да се напише софтуер за новите Smart телевизори... Теоретично възможно решение е и http://xupnpd.org но още не ми е останало време да пробвам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Ако това стане и аз идвам при вас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Мерси! В другия форум бях задал въпрос, но там никой не ми отговаря... Много искам да се отърва от външния "тунер" - дали обмисляте подобна функционалност? Надали е проблем да се напише софтуер за новите Smart телевизори... Теоретично възможно решение е и http://xupnpd.org но още не ми е останало време да пробвам... Разбираме, че допълнителното устройство, което прескача всички хубави фунцкии на умните телевизори, е неприятно. Сигурно не е и голям проблем да се напише "някакъв" софтуер. Тази тема е обсъждана обаче - докато не се измисли и въведе единен стандарт за IPTV излъчване и приемане, на практика трябва да се пише един софтуер за samsung, втори за lg, трети за sony, четвърти за hitachi и т.н. и т.н. в зависимост от конкретния модел и платка. Да не говорим, че със всеки ъпгрейд на фърмуера на дадения телевизор този софтуер ще трябва да се пише пак наново. Единствения вариант е това - да се установи стандартен "софтуер", който по-скоро ще е част от фърмуера на телевизорите и ще идва като стандартен preinstalled пакет, както в момента е почти стандарт вграждането на divx и mkv декодери. Телевизорите може да са много smart, но им липсва още хардуер.... До идването на такъв момент да се говори за прескачане на STB-тo си остава само една добра идея. Как точно ще се развие технологията не можем да кажем, но към днешна дата STB устройствата нямат заместител и с писане на софтуер не може да стане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Мерси! В другия форум бях задал въпрос, но там никой не ми отговаря... Много искам да се отърва от външния "тунер" - дали обмисляте подобна функционалност? Надали е проблем да се напише софтуер за новите Smart телевизори... Теоретично възможно решение е и http://xupnpd.org но още не ми е останало време да пробвам... Обсъждано е точно в другия форум , а и вече ти отговориха. Това което си пуснал като линк няма нищо общо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Ако това стане и аз идвам при вас. И за теб си има решение. С дистанционното на приемника който ти предоставят можеш да си управляваш и телевизора. Има такава опция . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
purepala Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 (edited) Моля препоръчай те ми оптична лан карта която е най добра за вашата мрежа не зависимо от цената за сега съм се спрял на тази: D-Link DFE-551FX Optical Fiber Fast Ethernet Adapter ставали ,добра ли е или ще ми препоръчате друга . Възможно ли е да ползвам само интернет от вас (не искам телевизия ,телфо. и т.н.) мерси. Edited July 31, 2012 by purepala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Възможно е само интернет. Но се изисква оптиката да влиза в тяхно устройство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 (edited) Няма нужда оптиката да влиза в тяхно устройство, ако ще се ползва само интернет. Само трябва да отговаря на спецификациите на оптиката, по спомен използваха single fiber SM 1310/1550nm за Rx/Tx, така че горната карта не става - тя е за две отделни влакна за Rx и Тх. purepala, защо искаш оптиката да влиза директно в компютър, медия-конвертора нито е много голям, нито много ток харчи, нито е скъп - 30лв/ 100Мб, което вероятно ще е по-евтино на оптична ЛАНка. Да не говорим че ще ти го дадат безплатно. Edited July 31, 2012 by EEK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Сингъл мод оптична карта за компютър стува адски много пари. Да не говорим, че трудно ще намериш такава. По — вероятно е да намериш за pci-x шина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted July 31, 2012 Share Posted July 31, 2012 Няма нужда оптиката да влиза в тяхно устройство, ако ще се ползва само интернет. Само трябва да отговаря на спецификациите на оптиката, по спомен използваха single fiber SM 1310/1550nm за Rx/Tx, така че горната карта не става - тя е за две отделни влакна за Rx и Тх. purepala, защо искаш оптиката да влиза директно в компютър, медия-конвертора нито е много голям, нито много ток харчи, нито е скъп - 30лв/ 100Мб, което вероятно ще е по-евтино на оптична ЛАНка. Да не говорим че ще ти го дадат безплатно. Да обобщя - преди можеше да се използва какъв да е медия конвертор, но от няколко месеца вече поставянето на COOOLBOX устройството (една малка брандирана кутийка) е задължително. То е стандартизирано за автоматичната система за наблюдение и поддръжка на мрежата, която въведохме наскоро и не може да бъде заменено с друго. Иначе можете да си заявите само Интернет услуга, ако желаете. Но ще трябва да се включите със стандартен FTP кабел към т.нар. CPE, което поставяме при вас, не е необходимо да търсите специална оптична вградена карта за компютъра си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts