poppopov Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 (edited) Наистина добра новина. Още по-хубавото е, че вече на поетите обещания се гледа сериозно и те се изпълняват. Май ще се сключва 18 месечен договор. Edited April 3, 2012 by poppopov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Е тези които сме на тройната услуга как да вземем бонуса с HD-то ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 (edited) Като преподпишеш мисля... Ама верно, офертата стана супер за 30 лв А като се замисля, не знам кой дава повече на тази цена.. Edited April 3, 2012 by david_launcher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Като преподпишеш мисля... Ама верно, офертата стана супер за 30 лв А като се замисля, не знам кой дава повече на тази цена.. чудя се,дали да подписвам за 18 месеца.Верно става 30 лв,обаче пък нов договор за 18 месеца ...Имам си едно на ум,че нещо може да се скапе или обърка през това време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 мен не това ме бърка, може да се местя.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Е тези които сме на тройната услуга как да вземем бонуса с HD-то ? Ако сте на CooolBOX тройна услуга вече трябва да имате HD каналите. Ако сте на по-стара Trio тройна услуга - да, трябва да преподпишете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Ако сте на CooolBOX тройна услуга вече трябва да имате HD каналите. Ако сте на по-стара Trio тройна услуга - да, трябва да преподпишете. второто... Чак сега видях какви са каналите които се водят бонус към услугите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Може ли да се гледа телевизията през conax директно на телевизора без да минава през цифровия приемник? Защото с 2 дистанционни просто не е работа а ще ме извиняват но това на цифровия приемник е мега смотано (сравнено с дистанционното на телевизора ми) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Ама тва ващо много интересна работа ... плащам като поп по 36.90лева на месец преди 2-3 месеца ми е изтекъл договора обаче никой не ме уведомява. Ако не бях попитал касиерката нямаше и да се чуе че договора ми е изтекъл! А и много важни ! За да се откача от вас на всичкото отгоре не 30 дневно уведомление ми 40 дни преди това! При положение че в договора ми нищо подобно не е записано ! ... Както и да е не съм тръгнал да се откачам от вас ... Мисълта ми е днес съм платил утре ако реша и преподпиша за още 18 месеца получавам ли въпросните пакети веднага след преподписването ? И ще присъстват ли в листата ми през тези 18 месеца или ще ми стоят бонус някой друг месец ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Може ли да се гледа телевизията през conax директно на телевизора без да минава през цифровия приемник? Защото с 2 дистанционни просто не е работа а ще ме извиняват но това на цифровия приемник е мега смотано (сравнено с дистанционното на телевизора ми) Никакъв шанс. DVB-C != IPTV Ама тва ващо много интересна работа ... плащам като поп по 36.90лева на месец преди 2-3 месеца ми е изтекъл договора обаче никой не ме уведомява. Ако не бях попитал касиерката нямаше и да се чуе че договора ми е изтекъл! А и много важни ! За да се откача от вас на всичкото отгоре не 30 дневно уведомление ми 40 дни преди това! При положение че в договора ми нищо подобно не е записано ! ... Както и да е не съм тръгнал да се откачам от вас ... Мисълта ми е днес съм платил утре ако реша и преподпиша за още 18 месеца получавам ли въпросните пакети веднага след преподписването ? И ще присъстват ли в листата ми през тези 18 месеца или ще ми стоят бонус някой друг месец ? Ако днес си платил и утре отидеш да преподписваш ще ти върнат 7лв понеже се предплаща за следващ месец. И новите условия влизат в сила от следващия месец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilves Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 ... получавам ли въпросните пакети ... Някой да не остане с впечатлението, че ще получи всичките показани на картинката по-напред пакети и канали. Става въпрос единствено за т.нар. "HD пакет", който включва 3 канала - Eurosport HD, Discovery Showcase HD и National Geographic HD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 давам 5 лв на който дойде да ми подреди каналите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Някой да не остане с впечатлението, че ще получи всичките показани на картинката по-напред пакети и канали. Става въпрос единствено за т.нар. "HD пакет", който включва 3 канала - Eurosport HD, Discovery Showcase HD и National Geographic HD. Аз все още ги нямам тези хд канали явно има някакъв проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Аз все още ги нямам тези хд канали явно има някакъв проблем. Ако сте на Cooolbox (не Trio от старите), трябва да ги имате - рестартирайте STB-то и може да опитате да активирате "Начален списък канали" през менюто и ги потърсете на последните места в програмата. Ако след това все още ги нямате, свържете се със съпорта, за да проверим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Ако сте на Cooolbox (не Trio от старите), трябва да ги имате - рестартирайте STB-то и може да опитате да активирате "Начален списък канали" през менюто и ги потърсете на последните места в програмата. Ако след това все още ги нямате, свържете се със съпорта, за да проверим. Появиха се. Просто трябваше да изчакам 10-15 минути след рестарта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Здравейте, приятели! Имаме едно предложение към всички вас за промяна на началния списък телевизионни канали - направихме примерна подредба, като сме съобразявали тематични, езикови и други прилики между каналите. Пуснахме анкета в страницата ни във Facebook и искаме да чуем вашето мнение. Моля последвайте този линк, за да видите подредбата и да гласувате: Анкета Ще бъдат отчитани само гласовете от тази анкета и се надяваме чрез вас да вземем правилното решение. Предварително Ви благодарим за активността и подадения глас! Екипът на COOOLBOX! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 (edited) Абе вие добре ли сте?Не всеки има акаунт в сурат тефтера.... Edited April 12, 2012 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 и аз не ползвам.. твърдо за Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Миналата седмица си играх да ги редя...демек сега ще се ресет-нат ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cordier Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Миналата седмица си играх да ги редя...демек сега ще се ресет-нат ? Не, засега правим анкета дали новата подредба, която сме измислили, ви харесва и искате да я приложим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilves Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 (edited) Защо наистина си мислите, че всеки има и ползва Facebook?!? Имате си сайт, имате си форум, имате си потребителски профили... Edited April 14, 2012 by Ilves Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 http://cooolbox.bg/images/cooolbox/anketa/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 (edited) Е това ли ще натресат ? Или който пожелае. То пак е същото.Аз си ги бях подредил като започвам от общите български;после новинарските;развлекателните;спорта;всички научно популярни /една след друга/;музикалните след това,и тн. Edited April 22, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 лол. намирам я за далеч по-подходяща подредбата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibiiip Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Новата подредба на каналите не е зле, то и старата си беше ОК, но се чудя, защо всички оператори пробутват БТВ(турската)на първа позиция? За мен нормалното е да е канал1 (държавната телевизия) и чак след това да са кабеларките. Имам чувството, че всички оператори изкуствено бутат БТВ да е с най-висок рейтинг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts