w00x Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 От това изречение разбирам,че: 1.Титуляра отива в офис на БТК.Там почват да ронят крокодилски сълзи защо аджеба ги напускаш.Та те имат най-изгодните условия.Чупиш пръсти и хабиш нерви.След месец ако се наканят ти дават сертификата. 2.Отиваш в офис на КуулБокс.Там те чакат с кафе и сметанка и си даваш сертификата.Вече си техен абонат. Така ли излиза или чета между редовете П.С. това с кафето и сметаната е мираж!Другото НЕ Сега ДОКОЛКОТО се вижда в по новите постове,@sloter вече не е така Ок, ще добавя "В офиса на куулбокс". Подава се молба в офиса на куулбокс от титуляра на договора към БТК и молба от титуляра към Куулбокс. Ако е едно и също лице - ОК. Ако не е, или си взимаш документите и си ги носиш у вас да ги подпише другия титуляр, или отиват и двамата и се подписват на място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloter Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Отиваш само в офис/каса на cooolbox. Там се попълва заявка по образец от титуляра по договора (или негов пълномощник) с текущия ти доставчик. След това Cooolbox има грижата за всичко. Ако се налага нещо от страна на абоната примерно да си плати стари задължения или е със срочен договор и се налага да се плащат някакви неустойки за прекратяване или друго ние се свързваме с абоната и го уведомяваме каква е следващата стъпка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovid Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 Предстои ми тази процедура. Ако ваши служители объркат нещо носят ли си отговорността? Имам предвид финансова! Или просто проявяват съпричастност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloter Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Не е имало грешки до сега . Имало е неуспешни премествания на номера, но те са били свързани с отношенията на клиентите с текущия им оператор (неплатени сметки , такси за разтрогване на срочни договори или други ). Ние движим процедурата, но клиента понякога се налага да извърши някакви действия, ако не го направи няма как да помогнем. Ако направи всичко необходимо няма начин да не се пренесе номера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Интернета в момента е ЗЛЕ . vbox ,youtube едвам зареждат .BattleNet-а ми забива също. the fuck was that ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Интернета в момента е ЗЛЕ . vbox ,youtube едвам зареждат .BattleNet-а ми забива също. the fuck was that ? И какво ти казаха от съпорта? Сега пробвах клип от на 1080p и при мен лети . . .За по-малко от минута и половина зареди целия клип Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 На мен пък ми го зареди за 1м и 13сек. В-Бокса не го коментирам..той е друга бира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 И какво ти казаха от съпорта? Сега пробвах клип от на 1080p и при мен лети . . .За по-малко от минута и половина зареди целия клип абе пооправи се уж ,сега играта върви без лаг в Бнет .. На съпорта звъня само ако проблема продължи по дълго от 4-5 часа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 (edited) И какво ти казаха от съпорта? Сега пробвах клип от на 1080p и при мен лети . . .За по-малко от минута и половина зареди целия клип Мисля,че furiozo в темата на N3 обясни каква е бирата с youtube. Вероятно и тук е същото Ето https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=70073&view=findpost&p=1495446382 Edited April 16, 2011 by pAbLo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Мисля,че furiozo в темата на N3 обясни каква е бирата с youtube. Вероятно и тук е същото Ето https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=70073&view=findpost&p=1495446382 може да попаднем на натоварен сървър,обаче какъв е тоя каръшки късмет ,да попадна на натоварен сървър във vbox,youtube & игрален сървър на Blizzard ? 3в1 а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibiiip Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Имам още един въпрос относно телевизията и телефона. Оптиката ми влиза в едната стая в която е и единия телевизор, другия ТВ е в съседна стая. По какъв начин става връзката между двата приемника и може ли телефона да отиде в другата стая(не в която влиза оптиката), до ТВ2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Връзката става с UTP/FTP кабел.Т.е. трябва да се прекара такъв до другата стая и там да се свърже телефона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibiiip Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 (edited) Ясно,мерси! Edited April 18, 2011 by bibiiip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quovadis Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Днес ми хрумна една идея и искам да попитам собствениците на Motorola VIP 1003. Възможно ли е да се включи USB флашка към у-вото и например да гледам филм който аз искам през STB-то? Включвам флашката, премигва няколко пъти, но нямам никаква идея дали изобщо може да се ползва за тази цел. В никое меню не можах да я открия? Благодаря предварително на отзовалите се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Аз доколкото знам ЮСБ порта го ползват за програмиране, а не да гледаш от там филми.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Днес ми хрумна една идея и искам да попитам собствениците на Motorola VIP 1003. Възможно ли е да се включи USB флашка към у-вото и например да гледам филм който аз искам през STB-то? Включвам флашката, премигва няколко пъти, но нямам никаква идея дали изобщо може да се ползва за тази цел. В никое меню не можах да я открия? Благодаря предварително на отзовалите се Re: Motorola VIP1003Ще дадем информация за това до края на месеца. цитирам sloter по въпроса за USB порта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quovadis Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Благодаря много за информацията! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibiiip Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 (edited) Някой има ли представа дали е актуален списъка с канали в страницата на CoooBox? Че нещо не виждам доста български канали. Европа, Евроком (синьото EK),МСАТ,ПОТВ, MGM,СКАТ и т.н.. Не че е болка за умиране но ми е интересно дали изброените на страницата отговарят? Това ли е актуалния списък с канали? ТУК Edited April 25, 2011 by bibiiip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Европа я има,другите-не. Сега имам въпрос най-вече свържан с комп. мрежи и се надявам да има някой компетентен по темата.Инсталирах си програма JDownloader,чрез която мога да тегля множество файлове от сайтове като Rapidshare.Приложението има възможност автоматично да реконектва връзката за смяна на Ip-то.Има посочени начини за настройка ама са малко сложни за мен Някой работил ли е с нея да ми каже как става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibiiip Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 И пак за пренасянето на телефона. Ако някой е минал през това да сподели как точно да го направя. Искам да си прехвърля номера в мрежата на CooolBox, но титуляра на номера от БТК е починал. Ходих в офиса на КулБокс, но от там ми казаха, че не може с удостоверение за наследници, защото БТК отказвали да го прехвърлят, че молбата не била от титуляра. Ходих и в БТК да пусна молба да ми го прехвърлят на мое име на същия план и тогава да си пусна молбата в Бокса. но за да ми прехвърлят номера на мое име искат да подпиша едногодишен договор с БТК. Та има ли някакъв начин да си прехвърля номера? Или има ли някой тарикатлък да запиша съобщение на БТК номера с новия ми номер (който си ми е даден от кулбокс)и да им хвърля кабелите на БТК и да ходят да си търсят титуляра. (Сори за обяснението ама ми вдигнаха нервите ония в БТК центъра на Иван Вазов) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metodi_1912 Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Чисто и просто закрии си номера в БТК понеже титуляра е починал Друг изход нямаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 (edited) И пак за пренасянето на телефона. Ако някой е минал през това да сподели как точно да го направя. Искам да си прехвърля номера в мрежата на CooolBox, но титуляра на номера от БТК е починал. Ходих в офиса на КулБокс, но от там ми казаха, че не може с удостоверение за наследници, защото БТК отказвали да го прехвърлят, че молбата не била от титуляра. Ходих и в БТК да пусна молба да ми го прехвърлят на мое име на същия план и тогава да си пусна молбата в Бокса. но за да ми прехвърлят номера на мое име искат да подпиша едногодишен договор с БТК. Та има ли някакъв начин да си прехвърля номера? Или има ли някой тарикатлък да запиша съобщение на БТК номера с новия ми номер (който си ми е даден от кулбокс)и да им хвърля кабелите на БТК и да ходят да си търсят титуляра. (Сори за обяснението ама ми вдигнаха нервите ония в БТК центъра на Иван Вазов) Ами аз ще ти кажа какво стана при мен, но твоя случай е различен малко. Подписах титулярите и на двете места собственоръчно с моя подпис (титуляра на Куулбокс съм аз), защото не ми се прибираше до вкъщи да го давам на баща ми да подписва (титуляра на БТК). Пробвай и ти така да направиш да видиш какво ще се случи. Освен разкарване до офиса на Куулбокс и време за чакане, друго няма да загубиш. Другия вариант е да идеш да изкараш някакво генерално пълномощно да представляваш починалия (ако изобщо е възможно такова нещо) и да си прехвърлиш номера. Прехвърлиш ли го, титуляра към БТК отпада от всякъде. Edited April 26, 2011 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovid Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 И пак за пренасянето на телефона. Ако някой е минал през това да сподели как точно да го направя. Искам да си прехвърля номера в мрежата на CooolBox, но титуляра на номера от БТК е починал. Ходих в офиса на КулБокс, но от там ми казаха, че не може с удостоверение за наследници, защото БТК отказвали да го прехвърлят, че молбата не била от титуляра. Ходих и в БТК да пусна молба да ми го прехвърлят на мое име на същия план и тогава да си пусна молбата в Бокса. но за да ми прехвърлят номера на мое име искат да подпиша едногодишен договор с БТК. Та има ли някакъв начин да си прехвърля номера? Или има ли някой тарикатлък да запиша съобщение на БТК номера с новия ми номер (който си ми е даден от кулбокс)и да им хвърля кабелите на БТК и да ходят да си търсят титуляра. (Сори за обяснението ама ми вдигнаха нервите ония в БТК центъра на Иван Вазов) Няма смисъл да ходиш в vivacom центровете там едва ли ще ти обяснят какво да направиш, често и те не са наясно. Моят съвет е да се обадиш на 123, неохотно обясняват процедурата въпреки че ще те питат от какво не си доволен за да си пренасяш номера. Понякога операторите не дават точна информация – нови са и не знаят или ни желаят да обяснят, тогава опитай втори път. Когато си пренасяш номера отиди на Богомил там служителките са запознати с проблемите и процедурите и ще ти обяснят всичко. Въпреки че живея в Кючук Париж там подадох документите си за пренос, тъй като в „нашия” офис все нещо не знаели не можели итн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Няма ли знаещи да решат случая ,който посочих по-горе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Няма ли знаещи да решат случая ,който посочих по-горе? Леко си объркал темата в която да си зададеш въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts