w00x Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 TL-WR841ND Аз съм с WR740. Имам един лаптоп и настолния компютър. Явно не е от рутера, защото моя е по-нисък клас от твоя. Мисля, че има хора с цялата серия на TP-Link и никой не се е оплаквал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 TL-WR841ND Сигурно тъп въпрос но с кабел ли си закачен към рутера или не? И можеш ли да пробваш дали винаги става? Питам за да не излезе, че има някакво друго устройство наблизо което да го смущава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloter Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 JiMbo изпрати ми на личен името по договор на което е услугата и ще проверя ситуацията. Честито !! От 01.02.2011 стартираме канал ТВ+ за абонатите Подробности в форума на cooolbox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Хахаха казах ли ви, че ще е ТВ+.Баси..тряя' да ида да пусна тото. Edited January 25, 2011 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Какво изобщо е ТВ+? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Телевизия по която се излъчват някакви мачове които много хора гледат и им е много важно да могат да гледат именно нея. На мен ми е общо взето все едно дали ще я има или не... като не гледам мачове... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloter Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Да, ясно е, че не всеки гледа тази телевизия , но тя е най-исканата и желана от абонатите. По нея дават Италианското и Испанско футболно първенство, NBA , NHL , F1 , мачовете на БГ отборите в евротурнирите и много други спортни събития . Също така има доста добри филми които за добро или лошо са дублирани с БГ аудио, а не със субтитри. Също така тестово почваме излъчване на PlanetaHD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Да, ясно е, че не всеки гледа тази телевизия , но тя е най-исканата и желана от абонатите. По нея дават Италианското и Испанско футболно първенство, NBA , NHL , F1 , мачовете на БГ отборите в евротурнирите и много други спортни събития . Също така има доста добри филми които за добро или лошо са дублирани с БГ аудио, а не със субтитри. Също така тестово почваме излъчване на PlanetaHD Ами MTVNHD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Да, ясно е, че не всеки гледа тази телевизия , но тя е най-исканата и желана от абонатите. По нея дават Италианското и Испанско футболно първенство, NBA , NHL , F1 , мачовете на БГ отборите в евротурнирите и много други спортни събития . Също така има доста добри филми които за добро или лошо са дублирани с БГ аудио, а не със субтитри. Също така тестово почваме излъчване на PlanetaHD италианскотите мачове ги дават предимно по филм+, но когато не се застъпват с испанските - и по тв+ т.е. ранния в неделя(от 12:30) може да го дадат по тв+, но могат и да не го дадат, както и да излъчат два мача от 16ч.(по двата канала) просто защото най-ранния испански е от 18ч. и не се застъпват п.п. ако чакаш да гледаш интер-милан примерно от 21:30 в събота/неделя по тв+ ... ще има да чакаш п.п.п. не знам какво и как сте преговаряли, но би било добре да ги има и двата канала в пакета. в момента по булсатком филм+ не се води pay-per-view Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Да, ясно е, че не всеки гледа тази телевизия , но тя е най-исканата и желана от абонатите. По нея дават Италианското и Испанско футболно първенство, NBA , NHL , F1 , мачовете на БГ отборите в евротурнирите и много други спортни събития . Също така има доста добри филми които за добро или лошо са дублирани с БГ аудио, а не със субтитри. Също така тестово почваме излъчване на PlanetaHD Тук е и Колитаров, който не малко хора ще гледат. Излъчват се Ария на българския фолклор, Дестинация България. Предавания, които лично на мен много ми харесват. Забелязал съм че дават и обзор на турнири по конни представяния и бойни изкуства от родината ни Новините им са на няколко нива над тези на БуТВ и НайТВ по професионализъм. Също и добър блок се опитват да създадат. samkijot, те ако Булсатя си дадат всичките канали, за какво да им стават абонати Но наистина би било добре ако пуснат и Филм+. Как ще стане не знам. МТВ е абсолютна шитня на квадрат. Edited January 25, 2011 by sharkbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 samkijot, те ако Булсатя си дадат всичките канали, за какво да им стават абонати на dcc как са ги дали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 на dcc как са ги дали? Или са ги краднали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Телевизия по която се излъчват някакви мачове които много хора гледат и им е много важно да могат да гледат именно нея. На мен ми е общо взето все едно дали ще я има или не... като не гледам мачове... Дедо, и аз гледам мачове, но тази телевизия изобще не ми е в таргета от желани такива.С две думи познах, че ще я пускат, но ми е все тая че ще имам.даже сигурно едва ли ще я гелдам.Особено пък българските мачове. Ами MTVNHD? А по-утрепана музикална телевизия от ХЕМТИВИ едва ли има...Абсолютна боза и тъпотия е тв'а жалко подобие на телевизия.Честно, предпочитам да гледам Тянков. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Или са ги краднали. краднали, некраднали ... факт е, че дцц-то дават tv+, film+, hbo, hbo comedy и cinemax от доста време, та винаги някой от конкуренцията можеха досега да подпитат тук и там как стоят нещата и да предизвикат проверки. освен това булсатком едва ли са в неведение, че един оператор в пловдив предава техните "фирмени" канали. не че правя някаква реклама на тея капути от дцц, ама за 15 лв. много хора биха предпочели тях, отколкото 120+ програми, от които 2/3 са пълнеж, а някои дори нямат сигнал(няма да споменавам името, но то се знае кой визирам). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 При такава такса и наскорошните раздори дали ДЦЦ изобщо има излишен ресурс да хвърля за тия канали? Логиката ми говори не Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Това несъмнено е добра новина, но какъв е шанса да добавите и филм+ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Само мен ли ме дразни километричния първи пост и всеки път се налага да превъртам половината страница, докато стигна новите постове?<br>Дали няма начин да се прибере със спойлери примерно? П.П. Повече от тва не виждам как може да се намали. Много по-добре е, БЛАГОДАРЯ! Edited January 26, 2011 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 напълно съгласен това е 3 екрана пост.. амортизира ми се скролчето 'lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Повече от тва не виждам как може да се намали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Какво изобщо е ТВ+? Това беше и моята реакция когато @sloter попита дали има някой който да се радва на новината! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloter Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 (edited) филм+ се води payperview и затова на този етап не можем да го договорим. Оставаме въпроса отворен за бъдещи преговори. Не мога да кажа със сигурност кой пуска легално ТВ+ и кой не , но като знам колко усилия ни костваше и каква такса плащаме за него на месец силно се съмнявам някои за 15лв да може да си позволи този канал , да не говорим за HBO-тата които никога не са се съгласявали канала им да бъде в основен пакет без значение от парите (водихме дълги преговори с тях на тази тема), просто това е тяхна политика която са определили някакви умни глави на запад. Оставям на вас да си направите изводите дали е възможно или не излъчването им в основен пакет за 15лв ?? ... Прекалено сме затрупани с работа над услугите за да се занимаваме с клюкарстване и доноси.. има си компетентни органи които може би някои ден найстина ще започнат да вършат някакава работа.. макар, че няма големи изгледи това да се случи като гледам хаоса на пазара Нека направим така.. всеки които не го е чувал канала след 01.02 да го погледа и тогава да даде мнение дали му се струва стойностен или не Edited January 26, 2011 by sloter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Нормално ли е vbox7 повече от 100кб/с не вдига докато зарежда клиповете и естественно аз си чакам като идиот по 5 мин да ми зареди едно клипче с трайност 2 мин това е от месец ако не и повече ....... youtube повече от 200кб/с-250кб/с за зареждане не съм видял ..... В мен ли е проблема ? нормално ли е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 В ютюба нямам ядове направо лети ама и на мен ми лагва много от вбокса от както съм на кулбокс,но поради факта,че не ползвам този сайт - проблем нямам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Нормално ли е vbox7 повече от 100кб/с не вдига докато зарежда клиповете и естественно аз си чакам като идиот по 5 мин да ми зареди едно клипче с трайност 2 мин това е от месец ако не и повече ....... youtube повече от 200кб/с-250кб/с за зареждане не съм видял ..... В мен ли е проблема ? нормално ли е ? Дай някой примерен клип, който не можеш да заредиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts