w00x Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Тук остава друго впечатление. Изравяш цитати от цялата тема какво съм писал някъде си, опитвайки да покажеш нещо... ама какво ли точно.. (там около чуждиците нещо ама...) Това за чуждиците беше отправено към другите двама потребители. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 (edited) Прясно - прясно Мъка, мъка, мъка.... Теди, вярно, че се изявяваш като абсолютен файърбат в тази тема...., а тя дори не е за твоят доставчик Edited January 12, 2011 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 (edited) Вижте сега. Дайте да пишем само нормални клиенти. Какво да разбираме под нормални клиенти? Такива клиенти, които нито братченцето ѝм, нито брадчетченцето ѝм, нито мамицата ѝм, нито бащицата ѝм са на някаква позиция в даден доставчик, чрез които си гарантират по-добричък нетец спрямо останалите! Значи аз говоря за нещата от гледна точка на нормалния потребител, онези връзкарченцета не ме интересуват. Затова нека само нормалните потребители да оценяваме даден доставчик. Да, аз съм нормален потребител и оценявам обективно текущия си доставчик, не като някои кукуфци нямащи нищо общо с дадения оператор, който коментират! Как да оценя даден ресторант, когато не съм ходил в него??? На базата на какво? Edited January 12, 2011 by sharkbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Ангеле, Теди - престанете с глупостите в темата, защото започнах да получавам оплаквания. Не сте от вчера тука, знаете къде е мястото за лигавене, сарказми, простотии и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Страница 133 трябва да се изтрие,направо ми отвори фонтанелата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 (edited) Чет Яну 13, 2011 11:10 am Уважаеми клиенти, С настоящето Ви уведомяваме, че поради планирана профилактика в мрежата на CooolBox на 14.01.2011г. между 07:00ч. и 09:00ч. са възможни краткотрайни прекъсвания на предоставените Ви от нас услуги. Ако след обявения времеви интервал за профилактика все още имате проблем с предоставените Ви услуги, моля свържете се с нас на познатите Ви телефони. С Уважение, CooolBox Support Team Пет Яну 14, 2011 1:51 pm Здравейте, Профилактиката приключи успешно. Имаше проблем с ъпгрейда на един от опорните суитчове, който малко удължи прекъсването за абонатите които са зад него. Благодарим за разбирането и весело сърфиране http://forum.cooolbox.bg/viewtopic.php?f=10&t=431 Edited January 14, 2011 by sharkbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 (edited) някой отваря ли този My link или този My link Edited January 15, 2011 by mordeath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Не ги отварям и двата линка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 или този My link http://www.websitedown.info/www.sat-plus.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Не работи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 (edited) Не работи Обади се на сУпорта ... аз така правя. Така. Нета от Новата година насам е в киреча и продължава да затъва там. Не знам каква е причината, но вече прекаляват с търпението ми и скоро ще останат с един клиент по-малко. Почва да ми писва да чакам по няколко секунди да зареди страница или да рефрешне. И тези мизерници БТК са в пъти по-добре в момента. Последните дни е направо мъка да браузваш. Преди седмица имаше някакви техници които не знам какво правеха по кабелите... опс по оптиката на блока, но след тях... не ми се говори. Тази седмица ще уча виенски валс, но другата... ще им вдигна голям скандал. Ако и след него положението остане същото - шута в гъза. В момента изпитвам носталгия по нет-а от ДСС... Edited January 15, 2011 by victory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenh Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Обади се на сУпорта ... аз така правя. Така. Нета от Новата година насам е в киреча и продължава да затъва там. Не знам каква е причината, но вече прекаляват с търпението ми и скоро ще останат с един клиент по-малко. Почва да ми писва да чакам по няколко секунди да зареди страница или да рефрешне. И тези мизерници БТК са в пъти по-добре в момента. Последните дни е направо мъка да браузваш. Преди седмица имаше някакви техници които не знам какво правеха по кабелите... опс по оптиката на блока, но след тях... не ми се говори. Тази седмица ще уча виенски валс, но другата... ще им вдигна голям скандал. Ако и след него положението остане същото - шута в гъза. В момента изпитвам носталгия по нет-а от ДСС... Колега и при ДСС е същото положение с браузването... иначе други сървиси са ОК(торенти,скаип...) пускам пинг до адреси извън БГ и периодично дропва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 само аз ли имам проблем с логването в дата.бг :angry1 :angry1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Проблема е в самата data. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 дата-та вече няма място ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 (edited) При мене никакви проблеми-нито със сайтове,нито с нета Това с логването най-вероятно се дължи на браузера.Примерно при мен доскоро нямах забележки относно Firefox,но напоследък нещо не ми визуализира някои страници както трябва.Най-вероятно се дължи на някаква несъвместимост при добавките ,които съм инсталирал-над 40 броя Edited January 16, 2011 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 (edited) някой отваря ли този My link или този My link Първия проработи - втория... не съвсем П.С. НА БТК втория сайт също не се отваря. Първия обаче зарежда значително по бързо!!! Edited January 17, 2011 by pAbLo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 При мене никакви проблеми-нито със сайтове,нито с нета Това с логването най-вероятно се дължи на браузера.Примерно при мен доскоро нямах забележки относно Firefox,но напоследък нещо не ми визуализира някои страници както трябва.Най-вероятно се дължи на някаква несъвместимост при добавките ,които съм инсталирал-над 40 броя Операта ми се струва най стабилна за сега.Обаче съм свикнал със лисугера,и е нужно време докато премина изцяло на Опера ,явно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blah_ Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Дайте актуално мнение, как е интернета на cooolbox в последно време. Видях по-горе някой беше написал, че е зле след нова година. По специално има ли забавяне като се играе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloter Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Има единични абонати с които има различни по тип проблеми и над които се работи. Иначе мрежата се разраства непрестанно , но по начина по които е направена само се добавят напречни връзки и ново оборудване. Глобални проблеми няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Дайте актуално мнение, как е интернета на cooolbox в последно време. Видях по-горе някой беше написал, че е зле след нова година. По специално има ли забавяне като се играе? много доволен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Дайте актуално мнение, как е интернета на cooolbox в последно време. Видях по-горе някой беше написал, че е зле след нова година. По специално има ли забавяне като се играе? Играя Unreal Tournament с приятели от DC Corp. Няма ядове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 (edited) странен проблем в замунда имам ... започна ли да свалям /сийд-вам нета пада . Докато с другите международни тракери няма проблем,сийд-вам си с дни наред и нета си е стабилен. И с рутер,и без рутер работата е същата.Явно нещо бг пиъринга се бъгва. с Utorent 2.0.3 съм Edited January 19, 2011 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 И аз имах същия проблем с uTorrent, но не със замунда, а с един единствен торент от The Pirate Bay. Много странно. Пускам торента, почва загуба на пакети. Спирам торента, всичко се оправя. Накрая спирах и пусках само тоя торент и виждах как заради него стават нещата. Другите си вървяха без проблем. Обаждах се на съпорта преди това, правеха тестове, нищо нямаше. Пуснах торента през Vuze, без проблем го свалих. Какъв беше проблема, не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Как ги забелязвате тези проблеми... Аз в момента съм пуснал няколко торента и нищо не пада - да чукна на дърво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts