plameni Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 във всички форуми се пише че няма скайп до колкото разбрах някакво момиче го било хакнало и го давали по CNN Skype outage affecting users around the globe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Можеш да прочетеш за TP-LINK 1043ND, с какъвто съм аз тук. 91 лв е в ЕРА, виждал съм го и в Карфур, вероятно го има и другаде. Мисля, че някой беше писал хубави неща и за по-малкото братче, което е без гигабитов порт. Този изглежда супер, но ще имам ли макс скорост през 1 стена и около 4 метъра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Само да уточня - рутер добре ама и крайно устройство на N е нужно! Да няма после ама аз такова! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilves Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Този изглежда супер, но ще имам ли макс скорост през 1 стена и около 4 метъра Гарантирано няма да видиш подобни скорости на безжична връзка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Гарантирано няма да видиш подобни скорости на безжична връзка. Не се заяждам, ама ако има N крайно устройство, не е гарантирано, че няма да ги види. Аз на 7 метра през една стена с моя рутер (Бъфало) не съм засичал осезаемо намаляване на връзката, постига си над 7МБ/с за малкия bandwidth (20MHz/150 mbit), и над 15 при двойния на 270. Дали на 3 метра в същата стая, или на 7 в другата стая, разликата съм я виждал в областта на нормалната грешка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilves Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 (edited) Ами аз му отговарям в контекста на въпроса му за "този изглежда(щ) супер" модем (TP-Link-а). Макар и да не го ползвам много на безжично, имам TP-Link N 300M безжичен адаптор и от разстояние и през стена скоростите не са като с кабелна връзка. Иначе принципно се вързва на 300 Mbit/s, а рутерът е на 40Mhz. Не че съм правил чак толкова екперименти де... Сигурно беше по-правилно да отговоря, че не мога да гарантирам, че се постигат същите скорости с конкретния рутер. Edited December 22, 2010 by Ilves Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Ще се ползва на лаптоп с N карта. И според мен ще вади макс, щом сега с lynksis wrt54G ги вадя 2.4mbps на макс. обхват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilves Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 (edited) На десктопа нещо не мога да докарам USB адаптора N 300M да бачка като хората, за да видя практически как стоят нещата в сравнение с кабелна връзка. А единствено на него виждам "максималните" скорости на Кулбокс. Edited December 23, 2010 by Ilves Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Ще се ползва на лаптоп с N карта. И според мен ще вади макс, щом сега с lynksis wrt54G ги вадя 2.4mbps на макс. обхват https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=67257&view=findpost&p=1495417765 Тук съм пуснал малко миксед мод - и пак едно НО - повечето лаптопи работят на ЛАЙТ N - 150Mbps - това е с такава връзка. Просто за момента предпочитам кабела ако искам макс - не ми се дават още пари за нещо което не ми е нужно на този етап,а и в къщи имам още един G лаптоп и ако мина на чист N за да ми е както трябва скоростта ще има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 (edited) Някой знае ли това това входове или изходи са и за какво могат да се ползват?Отзад на сеттопбокса са. Този за HDMI кабела го знам,другите два ме интересуват-оранжевият и онзи ,който ми изглежда да е USB. Edited December 23, 2010 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Зад рутер, с кабел и един включен STB приемник. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Някой знае ли това това входове или изходи са и за какво могат да се ползват?Отзад на сеттопбокса са. Този за HDMI кабела го знам,другите два ме интересуват-оранжевият и онзи ,който ми изглежда да е USB. Оранжевия най-вероятно е S/PDIF (цифров аудио изход). Този до него и на мен ми прилича на USB, ако у-вотото има DVR/PVR възможности може да се включи flash-ка или преносим твърд диск. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Наистина е така:MOTOROLA VIP 1003 Rear-panel interfaces include Ethernet, USB, SCART, HDMI and electrical S/PDIF Изглежда,че за в бъдеще ще може да се разширяват възможностите на тв услугата -Network Personal Video Recorder - NPVR и друго. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibiiip Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 С TP-Link WR1043ND и LevelOne(за 35 лв в Мултирама) не мога да го вържа на повече от 150мбпс и постигам максимум това: В същата стая на около 3.5 метра от рутера. В съседна стая през една тухлена стена (6-7 метра от рутера) През 3 тухлени стени (около 10-11 метра от рутера) През 3 тухлени стени (около 10-11 метра от рутера), но със вграденото на лаптопа 54 мбпс С две думи, майче няма много смисъл да се купува отделен приемник на N стандарт, ако не си в същята стая с рутера. Поне според мен де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetZombie Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Сабалян нямах мрежа, дойде към 11 ч. Вероятно съпорта нещо са правели. Има ли други, които също са били няколко часа без нет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 има, има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 има, има А предупредиха ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloter Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Здравейте, На 26-ти имахме проблем с DHCP сървъра и е възможно някои абонати да са имали проблем в интервала 9:30 - 10:30 сутринта. Мрежата е работила, но тези които са искали адреси в този интервал не са получили и от там е било прекъсването им. Съжаляваме за пречинените неудобства и сме отстранили проблема за постоянно. Нямаше как да предупредим, защото не е било планирано. Аз лично планирах да се наспя поне един ден, защото оставихме детето на родителите ми.. но Мърфи си знае работата Друг път Поздрави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 тази скорост реална ли е или да? ето го и въпросния линк http://data.unrealtournament.com/UT2003-epicbonuspackone.exe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 тази скорост реална ли е или да? ето го и въпросния линк http://data.unrealtournament.com/UT2003-epicbonuspackone.exe На Н3 свалям с 6-7 К явно е нещо от сървъра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 С 10 нишки FlashGet-a успя да вдигне до към 70-80 kB/s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 така е при мен Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilves Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 (edited) ... Edited December 28, 2010 by Ilves Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Ако не ме лъже паметта, трябваше да се случват някакви подобрения на телевизията и хората, които си бяха сменили телевизията, щяха да се връщат. Това беше написано в тази тема, но не помня къде точно и не ми се търси. Обещанието беше за след 2-3 месеца и беше преди 2-3 месеца. Да очакваме ли скоро въпросните нововъведения или се отлагат във времето? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloter Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Основната промяна на този етап ще бъде пускането на най-липсващия канал в програмната ни схема (не питайте няма да го кажа преди да стане окончетелен факт, което ще бъде съвсем скоро , защото има подписан договор и остават няколко финални уточнения до пускането, но пак не ми се ще да давам точен срок за да няма разочаровани и гневни коментари ). Ъпдейт по функционалността също ще има, не точно с параметрите с които се надявахме, но все пак ще има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts