DreamWorker Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 (edited) Dreamworker,почваш да приличаш на рекламен агент в обществен форум >.<Никой не иска да спори с теб,а искат актуална информация за доставчика.И мисля,че всеки може да разгледа другите теми вместо да се оптиваш да правиш ревю на isp-тата в Пловдив,като определено не си безпристрастен -_- И все пак ми е интересно как само ти от всичко до сега имаш над 12мбит към USA >.< Давам пари за техника затова имам каквото плащам ... А за реклама се плаща също ... да съм станал богат от това до сега ако бях рекламен агент ... Давам пари за техника затова имам каквото плащам ... А за реклама се плаща също ... да съм станал богат от това до сега ако бях рекламен агент ... Това са тестове от компа на приятелката ми .. съдете сами .. щом вярвате на този тест нека е така ... Edited June 28, 2008 by DreamWorker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 (edited) Хайде отново проблема е във вашия "екран". Това може да го каже човек - представител на някаква фирма обслужващ нейните интереси. До кога ли така? И ще ми кажеш, че моя рутер за малко над 80 кинта е боклук ли. На Линксис е. На повече от 8 месеца е. Няма прекъсвания, забивания, загуби и кавито и да било аномалии. Сигнала е качествен и скоростта е такава каквато трябва да бъде ( с или без него) ако оператора не се "осере" за поредния си "n-ти" път разбира се, което се случва доста често. Незнам, що се пишеш за човека с "най-добрата" техника. И за да получа една услуга "совалка" ли да си взема. О я стига И до някъде ДА, училище е. Споделяне на информация, от знеш към незнаещ. Незнаещият е вече знаеш. Освен ако знаещият иска само той да е знаещ и да контролира и манипулира незнаещите, което не е хубавичко "Словото" трябва да се споделя Edited June 28, 2008 by sharkbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Как може проблема да е в машината ми?Пробвал съм със и без рутер,със твоя невероятен фикс от мегалан и без него,и не виждам как може въобще да е проблем в техниката при положение,че българсктие скорости стигат до 10-15пъти повисоки от тези към USA. Аре да не се излагаме -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 тук май сме свидетели на нова серия от поредицата "зарибяването" @DreamWorker, ти да не работиш във въпросното isp? Давам пари за техника затова имам каквото плащам ... а т'ва наистина беше добро ... просто страшен аргумент в полза на това, че при теб теста отчитал няколко пъти по-високи скорости отколкото при останалите (особенно за upload-а) и най-странното - как винаги тези тестове се "омаловажават", казва се че не са "много точни" (особено когато има разлика в скоростите при абонатите на някое isp), а в същото време само те се ползват за сравнение btw на страницата на itd network никъде не намирам тарифи/цени/абонаменти планове ... или нещо съм недоскив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Ще ти извадят очите http://coolbox.bg/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 www.coolbox.bg е страницата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 ясно ... аз щото в google намирам http://www.itdnet.net/, а там няма цени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_UniCorn Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Определено имам по-ниска скорост като ползвам wifi рутера, тъй като пробвах без него и скоростите са по-добри и определено причината е в рутера. Все пак дори без рутер към USA скоростта ми не се доближава до резултата на DreamWorker, но на мен това не ми е проблем изобщо. Много по-удобно ми е да имам интернет едновременно и на двата лаптопа вкъщи, затова предпочитам да го ползвам през рутера, а засега на ми се дават пари за нов, тъй като нямам реална практическа нужда. Още като говорих с ITD им казах, че не търся 2, 3 или повече мегабайта в секунда даунлоуд, а качествена и постоянна услуга. Държа да отбележа, че за няколкото дни от които ползвам услугата на ITD съм изключително доволен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Остава да чакам кога ще дойдат в Тракия. Дано да е по-скоро. Че тук чакам ДСС да дойдат да си сменя кабелната, но още никакви ги няма. Покриха целия град, а тука още нищо. дано ИТД се решат да дойдат по-скоро към Акваленд-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreamWorker Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Остава да чакам кога ще дойдат в Тракия. Дано да е по-скоро. Че тук чакам ДСС да дойдат да си сменя кабелната, но още никакви ги няма. Покриха целия град, а тука още нищо. дано ИТД се решат да дойдат по-скоро към Акваленд-а. Много глупости пак сте изписали , а не видях нито един тест пуснат ..... На кухи обвинения няма да отговарям за да не превърнем форума в друго ... От мен беше толкова като сте много отворени спасявайте се ...... Ламероидна история! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Много глупости пак сте изписали , а не видях нито един тест пуснат .....На кухи обвинения няма да отговарям за да не превърнем форума в друго ... От мен беше толкова като сте много отворени спасявайте се ...... Ламероидна история! Според теб, това, че ще ги чакам да дойдат за да ги пусна е глупост? Как да пусна теста като ги нямам. Къде в моето мнение видя кухи обвинения? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreamWorker Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Според теб, това, че ще ги чакам да дойдат за да ги пусна е глупост? Как да пусна теста като ги нямам. Къде в моето мнение видя кухи обвинения? Не ставаше дума за теб ... а за постовете преди това .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Не ставаше дума за теб ... а за постовете преди това .. Ами учудих се, защото си цитирал моето мнение и ми стана интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 От преди 10 минути и аз се вързах. Това са моите тестове (доколкото може да бъдат критерий) : Довечера ще пробвам и с торентите каква е хавата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 ......Ламероидна история! Умник, да беше понамалил малко високомерието, а? Я си представи че имаш книжка и караш автомобил - знаеш ли всичко за фазите на газоразпределение на двигателя, начините за обработка на хипоидните предавки на диференциала, методите за термообработла на лагерите, химическия състав и физическите свойства на гумите и т.н.т, или си просто едно ламе дето натиска газта? Ако не си забелязал - това е форум предимно на потребители а не на професионалисти, но работата е че дали едно нещо ще го бъде решават именно потребителите. С поведението си изобщо не помагаш на ITD! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 (edited) Здравейте Господин "НайГолям Надутков" DreamWorker "Като спец по аномалиите.... би ли ми казал, тъй като имам 2, 3 декара домати Защо, като вали дъжд винаги моите декари остават мокри в продължение на седмици, независимо, че грее слънце равномерно за цялата територия. Почвата също е еднаква ама ко става Може би проблема е в почвата или пък тия "пусти лъчи нищът и нищът да падат върху моята земя. Ей май слънцето е виновно и не ще да ми пущъ лъчи" Професионалистта знае какво да си купи като "техника" и кое с какво и как да комбинира. Или при теб техника означава компонент със стойност не по-малка от 15 хиляди долара Или пък готова конфигурация, взета що то виж ся така пишело на информационната бележка. И ся съм с най мощТната конфигурация и, ще лова "вселенски" интернет Но дали Е успех Давам пари за техника затова имам каквото плащам ... Е това можеш да го водиш за ламерско изказване И това също влиза особено ако имате някой рутер за 50-100 кинта или машинка обременена с какво ли не И аре стига с тези глупости.... "имаш 5 ~ 6 Mbit и само 'щото са ПОВЕЧЕ от другите скорости на другите доставчици и тези ти стигат.... така, че млъквай" Е да ама не. Тук забравяме "ОСТАНАЛИТЕ" доставчици и следим развитието на само този - ИТД Нетуърк. Пуснали са услуга 20 Мбит ъп и даун, БГ и Интер. и, ще си я реализират. Като искаш да пишеш за друг доставчик и да пускаш техни тестове дай Бекспейс и ли Бутон на мишката за същата функция, избери си доставчика и там влез Edited June 30, 2008 by sharkbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Най-итересното е, че въпросният потребител само повтаря колко сме зле и неграмотни технически, а реално не е казал нищо смислено, което пък ме навежда на мисълта, че самият той е въздух под налягане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Може ли да се използва услугата само интернет, не ми трябва телефона им... или трябва целия пакет ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Може ли да се използва услугата само интернет, не ми трябва телефона им...или трябва целия пакет ? Като искаш не си включвай телефона. А и той нищо не оскъпява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 А тоя телефон как работи ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Току-що бях у един приятел, от днес абонат на ITD. Направи ми впечатление, че Замундата и Арената бяха почти недостъпни, докато bt.wrzru.com бачкаше без грешка. Не знам това моментен проблем ли е, или зависи от часа. Според Speedtest-а, имаше доста голяма несиметрия в скоростите, приблизително порядък. Успяхме да стигнем от bt.wrzru.com 1.8 МБ/с даунлоуд при 8 налични сийдъра. Иначе, присъствах на част от монтажа. Мисля, че хората са достатъчно компетентни. Изненада ме реакцията - на единия ден се обади във фирмата, на следващия вече беше свързан . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 (edited) че то им е от хоста на сайтовете, не от нета на ИТД, проблемът е за всички Edited July 3, 2008 by the_alien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Аз съм на нетргуп и също имам проблеми с замунда и арена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Zamunda беше с проблеми днес за всички. Проверете - имате ЛС в тракера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Много атаки има от НСБОП. Даже и межународни тракери спряха днес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts