kanara Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Моделът на уеб камерката е Creative Live! Cam Video IM Skype™ Edition.Проблемът ми е, че не прави снимки, а като дам Capture става само един черен фон и нищо.С видеото няма проблем само със снимането...Въпроса ми е как да оправя това? С драйвъри ли (ако да с какви, че съм много бос на тая тема ) или някъде друдаде е проблема? Благодаря ви предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 като влизаш с програмата на уеб камерата изключи и пак включи от програмата камерата .... и пробвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted June 9, 2008 Author Share Posted June 9, 2008 Ммм нищо не става така...същия х*й Някакви други предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Моделът на уеб камерката е Creative Live! Cam Video IM Skype™ Edition.Проблемът ми е, че не прави снимки, а като дам Capture става само един черен фон и нищо.С видеото няма проблем само със снимането...Въпроса ми е как да оправя това? С драйвъри ли (ако да с какви, че съм много бос на тая тема ) или някъде друдаде е проблема?Благодаря ви предварително ! Ако камерата има капаче на обектива, го махни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted June 15, 2008 Author Share Posted June 15, 2008 Едва ли щеше да прави видео ако имаше капаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.