Guest Guest_Ivan Posted February 3, 2003 Share Posted February 3, 2003 Kupih si kniga za C++ ama kam knigata nqma disk (( i sega neznam koq ot si4kite versii da si install. Installnah edna ama ne6to ne saotvetstvat ne6tata ot knigata i programata. Knigata se kazva "C++ na razbiraem ezik" plssss Help ME koq versiq na c++ da si svalq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 3, 2003 Share Posted February 3, 2003 ...abe i na toia topik ne znam tuk li mu e miastoto... Ami vij, niama dobar i po-dobar compiler - edinstveno moga da te posavetvam da polzva6 ANSI C++ a ne prosto C++ kompilator - kato pro4ete6 knijkata 6te znae6 razlikata. Tva deto sam ka4vil e edin ot nai-polzvanite i free ANSI C/C++ kompilatori... e tova e, gotov si - http://www.warez.ru/NEW_FTP/Win_Appz/DevC++/ - toia bi triabvalo da ti svar6i rabota. ~peace~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted February 3, 2003 Share Posted February 3, 2003 V momenta uploadvam Microsoft Visual Studio 6.0 (na CD1 ima Visual C++) spokoino mojesh da polzvash nego. Niama po-dobra sreda za razrabotka ot Visual Studio. Poviarvai mi, rabotil sum na dosta. VC++ e dosta blizo do ANSI (vsushtnost ne znam da ima ANSI C++ compiler, koito da se polzva v real-life - prosto 99% ot sushtestvuvashtia C++ code niama da se compilira ))) Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 3, 2003 Share Posted February 3, 2003 da de - vaprosa e da se nau4i 4ovek da pi6e napavo ANSI C++ code.... No mislia,4e 'glavite' sa pomislili i za obratnata savmestimost - pone az ne sam imal problem... A i 6tom sega po4va 4oveka neka da ne go hvarliame na valcite napravo . Verno e, 4e VS e the top of the pop, no si treba izvestna rutina da ba4ka6 s nego - v smisal da go izpolzva6 na 100%... Blagodaria ti za VS - vse mi go obe6tavat i vse ne stiga do men - mai nakraia i men me ogria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 4, 2003 Share Posted February 4, 2003 thanks ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
balky Posted February 8, 2003 Share Posted February 8, 2003 aaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.