Jump to content
BulForum.com

Social Engeneering

Slain

Recommended Posts

Здравеите приятели! значи мноого исках да споделя с вас как става тоя номер-то не е нещо сложно и сам сигурен че доста от вас сигурно вече го знаят но за тези които не ето сега-пиша го та значи М-телките имат една мноого яка вратичка която все още можете да използвате за кореспондениця с приятели без да ви взема парички. За тези които не знаят има един номер 131, на които можете да си прослушвате гласовата поща безплатно (само за М-телките обаче-пак повтарям). По принцип след като изберете номера (131) ви казват да вуведете номера на телефона на които искате да прослушате гласовата поща да речем нещо от типа на 0888351427 (казвам го примерно тва!) и след това ако абоната има активирана услугата Воице Маил (или гласова поща) ви казват да вуведете парола за вход вув гласовата поща. Стандартната парола която слагат от мтел винаги е 123, и точно тук е вратичката ако попаднете на телефон с активирана Войсе маил улсуга и стандартна парола 123 влизате си вътре и ако има оставени гласови суобщения слушкате наволя вчера бая се посмяхме с един случаен номер но нз, та значи след като вече веднъж сте влезли в гласовата поща на абоната сменяте само личния му поздрав, с някое послание към ваш приятел и му казвате и тои да направи същата процедура както и вие просто влизате и си записвате поздрави-които всъшност представяват посланията кум вашите фриендове и си ги слушкате, после триете и записвате нови и така... Докато не спрат услугата. Най-готиното е обаче че тя все още бачка и може да се ползва

туйо го взех от един друг форум!

ае дано е полезно за тея които са към Мтел :)

Slan ama hi4 ni4 ne ti go prepora4vam tva stot s edin frend toi se taka mi ostavqshe saobsteniq i az mu ostavqh ponqkoga oba4e sled vreme tapanarite ot m tel mu prastat sledniq sms

molq ne zloupoterbqvaite s uslugata lasova posta tq e bezplatna ako prodaljavate ste badem prinudeni da vi sprem nomera t.e prima kartata i ot togava sprq i be6e izprateno to nqkav tehen nomer 135 li ili 136 nepomna to4no atak4e ako isksate da ne i zakriqt omera nego pravete izpital sam go tva :)

тва е супер селска работа. ако толкова ти се свидят парите изобщо не си давай парите за телефон!

az sam na globul i tva vaob6te ne mi var6i rabota.pusnah go ako moje da sam polezen na nqkoi..na koito ne mu haresva da ne pi6e tuka.nqma nujda ot 'hitri' izkazvaniq kato tova na groover

@Naghual mi predstavi si 4e si na vau4er i sa ti svar6ili stotinkite !?

@XC^^The_Devil^^ tva 4e moje da se pozlva bezplatno ne ozna4ava da se polzva non stop i da se skasvate da se bazikate s glasovata po6ta

само не разбрах едно - къде в цялата работа е social engeneering-a?

така беше озаглавена темата в форума от който я видях за това и тук така я написах

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...