hiperhaho Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Живея в кв.Смирненски и ми предстой преместване в ново жилище.Чудя се за кабелна-интернет в пакет,но незнам на кой доставчик де се спра.Ще бъда благодарен,ако ми препочъчате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Живея в кв.Смирненски и ми предстой преместване в ново жилище.Чудя се за кабелна-интернет в пакет,но незнам на кой доставчик де се спра.Ще бъда благодарен,ако ми препочъчате. Кабелна и нет в пакет лично аз не ти препоръчвам. Препоръчвам ти Булсат и нет доставчик по избор, че да не ме кълнеш след това Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted June 4, 2008 Share Posted June 4, 2008 Зависи от нуждите ти за интернет и какво очакваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiperhaho Posted June 4, 2008 Author Share Posted June 4, 2008 Булсатком е добре,ама като вържа 3 тв-та става много дебело,а нета добре е да е бързичък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_UniCorn Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 За кв. Смирненски мога да ти препоръчам категорично Angelsoft. От 2003 съм абонат на 146-а мрежа и нямам нито една забележка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiperhaho Posted June 9, 2008 Author Share Posted June 9, 2008 Благодаря на всички който ми отговориха Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Аз пък бих ти препоръчал да не си пускаш ЕК сигурно вече 5г. съм с тях ного са зле и най накрая тоя месец ша вида и аз 200кб+надявам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.