URDeaD Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 V posledno vreme kato vlezna v foruma na win appz gladam samo : win xp problem , goliam problem , moje li tova da e zaradi Xp. Ta predlojenieto mi e vseki koito ima problem s Win XP da pishe tuka i ako niakoi moje da pomogne da otgovori. Pa ako ne stane zdrave da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Тоест искаш да сведеш целия тоя раздел до един пост... И за какво ще е раздела тогава? Според мен не е нужно. Нужно е просто преди да постват хората да проверяват дали няма пост по въпроса преди техния... Те не го правят. И отделен пост да им направиш - те пак няма да го преглеждат дали вече не е питано... Така че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted February 26, 2004 Author Share Posted February 26, 2004 Razdela ne e samo za Windows , a i za programite v nego Dokolkoto dali niama da se preglejda - moje da se pin-e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenco Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 moga li da polzvam proxy i kak.Ne sum mnogo navutre ne mi se smejte mnogo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 moga li da polzvam proxy i kak.Ne sum mnogo navutre ne mi se smejte mnogo:) Може да си пуснеш прокси без никакъв проблем Прочети тук... http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=6553&hl=proxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Otnosno tva dali problemyt e v XP-to ... Mislq, che nai-mnogo hora polzvat XP i zatova vyprosite sa svyrzani nai-chesto s nego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 moga li da polzvam proxy i kak.Ne sum mnogo navutre ne mi se smejte mnogo:) като си пуснал IE tools-->internet options-->connection-->lan settings-->proxy server инъче от контрол панел-->internet options-->connection-->lan settings-->proxy server Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo Posted February 28, 2004 Share Posted February 28, 2004 Neznam ama mene otdavna mi se bugna XP-to.Vseki pat kato vlezna v My Documents i 4akam okolo 20 secundi da mi zaredi ikonkite i prez tova vreme ne moga da klikam varhu tqh. Nqkoi imal li e toq problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted February 28, 2004 Author Share Posted February 28, 2004 Da ne ti dava run 32 error ili neshto ot sorta. Shtoto i na men taka po edno vreme mi stavashe i si preinstalnah xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.