Jump to content
BulForum.com

Матурите

toti_barabata

Recommended Posts

Само не мога да разбера защо след като работите са проверени ще изнасят разултатите чак на 20?Малоумна Българска работа!

Защото проверката на тестовете е само половината от всичката работа.Предвид,че утре и други ден са почивни дни,в които едва ли работят,то имат 5 дни да обработят резултатите,да се направят списаци и да се побликуват и разпратят.Смятам,че времето си е преценено добре.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

я дайте някоя примерна матура по математика,история и англииски/немски примерно,да видим за какво иде реч тук :)

едит - момци,ако това ви е представлявала матурата по математика и имате по-ниска оценка от 5,значи за никъде не сте.

аз дето изкарах един трилион двойки на кандидат студентските мога да ги реша тия задачи,какво остава за някой,който не е учил математиката в езикова гимназия?

Само не мога да разбера защо след като работите са проверени ще изнасят разултатите чак на 20?Малоумна Българска работа!

Аз май във вестника четох днес, че на 18-ти излизат резултатите.

Аз май във вестника четох днес, че на 18-ти излизат резултатите.

И аз тази сутрин някъде из нета мернах че на 18 излизат резултатите. Все пак тази седмица ще видим кога точно.

Последно кога излизат резултатите в нета и само чрез ЕГН дали ще може да се проверят,че май съм си изгубил листа с входящия номер...

Последно кога излизат резултатите в нета и само чрез ЕГН дали ще може да се проверят,че май съм си изгубил листа с входящия номер...

Резултатите от матурите ще бъдат качени на сайта на Mинистерството на образованието утре следобед, предаде БНР.

Всеки от явилите се над 72 000 зрелостници ще може да провери оценките си, след като напише ЕГН-то си и входящия номер за изпита.

Припомняме, в петък министърът на образованието Даниел Вълчев съобщи, че двойките на държавния зрелостен изпит са 2 721, а отличните оценки - 891.

Средната оценка по български език и литература е около добър 4.20 - 4.30.

Резултатите от матурите ще бъдат качени на сайта на Mинистерството на образованието утре следобед, предаде БНР.

Всеки от явилите се над 72 000 зрелостници ще може да провери оценките си, след като напише ЕГН-то си и входящия номер за изпита.

Припомняме, в петък министърът на образованието Даниел Вълчев съобщи, че двойките на държавния зрелостен изпит са 2 721, а отличните оценки - 891.

Средната оценка по български език и литература е около добър 4.20 - 4.30.

оф в сряда ще е компот сайта им ...... едвам ще се влиза .....

Не в сряда, утре още. По новините по бтв също казаха, че на 17 юни в следобедните часове всички ще могат да видят разултатите от матурите на сайта на министерството, като се изисква егн и вх. номер. От това, което казаха, разбрах, че ще бъдат написани както точките, така и оценката по шестобалната система (за разлика от разни слухове преди това, че точките изобщо няма да фигурират, а ще е само оценката).

Аз само си добавих на ум, че надали "всички" ще могат да си видят оценките, защото знам още от преди време, когато бях на кандидат-гимназистски изпити, като излезнаха резултатите дали изобщо имаше достъп до сайта и дали не даваше след всеки рефреш, че не може да се свърже, или че натоварването е много високо :)

EDIT:

Ето направо линк към формата, където се попълват егн и входящ номер, за да не се налага да търсите из хипер бавния, днес, сайт на министерството, който иска да го рефрешнете 10-15 пъти докато захапе.

http://rezultati.zamaturite.bg/

results.php още не е качен на сървъра, очаквайте някъде следобяд да е там :)

Да, прав си, наистина ги има, просто цъкане му е майката.

Един полезен съвет от мен:

Като ви отвори формата (след няколко рефреша) и си напишете данните, натискайте Enter за изпращане и ако ви даде, че не може да се свърже (при мен още в първата секунда) натиснете backspace (back функцията на браузъра) за да ви върне при формата и пак Enter. И така редувате докато не ви "вкара". Спестява се време като цъкате два клавиша един до друг само :)

да сайта компот както се и очакваше .....

meeee густо тъмън си постнах коментара и ме вкара ...... и ги взех двете БЕЛ - 4.35 Биология 4.97 мухахахах густо

ае нз щастлив съм че го зех, ама 5,70 нз дали ми стига да ме приемат нещо с компове....

Български език и литература Mного добър (4.78)

Математика 84.00 точки Отличен (5.70)

Бе аз малко повече поучих тая година, обаче с оглед на това, че 2 години подред имам тройка по български, а преди това четворка, не е зле резултата:

БЕЛ - 5,92

Английски - 5.75

B)

p.s. Пуста алчност... имам толкова висока оценка, а ме е яд, че нямам 3 точки повече за 6.00 :devil

Целия ми клас сме бааааааааааааааси и изродите!!! :punk Само 6-ци.... 4-5 броя пълни даже, а ве под 5.50 няма!!!

Аз лично БЕЛ - 5.91, Математика - 5.56

12в НТГ :punk :lol: :tongue B) :woot

Офф: Тая година само си направиха експеримента. Догодина ще е кофтито :/.

Иначе браво на всички за резултатите. Само не ми е ясно щом всички имате 6, кви са тея 4-ки дет ги говорят тея от министерството.

Офф: Тая година само си направиха експеримента. Догодина ще е кофтито :/.

Иначе браво на всички за резултатите. Само не ми е ясно щом всички имате 6, кви са тея 4-ки дет ги говорят тея от министерството.

Е пловдивчани как да оправят цялата страна :lol: :punk

Кви зубари,според теб матурата трудна ли беше по бг?Елементарна езикова култура,лошото е,че не мога да пиша есета и теми.

Кви зубари,според теб матурата трудна ли беше по бг?Елементарна езикова култура,лошото е,че не мога да пиша есета и теми.

Елементарна езикова култура, добре, но това е само половината.Другата половина от точките(даже 60%) идват от въпроси по книгите и съчинение.

Да ама ако не си чел книгите и правиш на тото въпросите и това Шибил аз въобще не знаех какво е изкарваш 4.92.

5.86 по френски

5.68 по английски

4.92 по БГ.

Общо взето съм доволен, само ми е интересно по български откъде ме орязаха 34 точки но ще ходя да си разглеждам работата, няма начин.

Американският колеж в София води класацията на най- добрите училища, според матурата по български език. Там средният успех е 5,80.

В класацията на най-добрите по български език следват 73-то столично училище и Езикова гимназия "Пловдив"

трети в страната...

...Номер 1 в Пловдив :punk

Верно тея матури много лесни, ама разни индивиди като мен, дето са се зарекли да не четат български автори тогава става кофти. Оня ден си викам дай да я реша ей така за майтапа. На въпросите по български език нямах грешка, но като дойдоха литературните, ако щете ми вярвайте, само авторите по имена ги знаех, а произведенията в 99% изобщо не ги бях чувал :wacko:

И аз да попитам нещо... братчеда е изкарал по БЕЛ 2.97, а по философия 2.80 :woot направо на 2ка ли се закръглят, или се пише 3ка над 2.50 :bgrin:

@sasho_1989:Geeks :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...