DJ Nicolaeff Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 VORTEX ORGANIZIRA QKO TRANCE PARTY!!! DJ'S LINEUP: STEEV G /VORTEX MOON /VORTEX MANY FRIENDS... EXTRAS: 2000W SOUND (IN BASS) LIVE PERFORMANCE LIVE PERCUSSIONS AND MORE.... MORE INFO: PLACE: CLUB XXL (V KAPANA) ENTER: 5LV Edit: JELAE6TITE TRQBVA DA SE SDOBIQT S KARTI ZA VHOD, A TAKIVA DAVAM AZ (PI6ETE PM), SY6TO IMA V MAGAZIN GGBG V KAPANA. GARANCIQ ZA DIVA VESELBA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 awe naistina li nqkoi 6e dade 5 kintara za da fleze f taq dupka XXL !? pa za muzikata sam gore dole sklonen da se suglasaq 4e ima hora det 6a dadat 5 lea ma v toq mizeren klub ne mnoo i se pak ne e li mnoo 5 leva spored tebe batka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Flame: spored men e super mnogo i cluba e qko shit - maluk, no s priemliva dekoratciq ... inache horata, koito slushat trance shte dadat 5lv, no drygi hora kato men i nqkoi priqteli, koito si padame po drum&bass nikoga ne bihme se zavrqli v taq dupka za 5 leva i na vsi4koto otgore na trance party ... sorry ama nqkoi dryg put -> nikoi ne iskam da obidq, prosto si izrazqwam mnenieto, towa e spored men .;] edit: twa: GARANCIQ ZA DIVA VESELBA!!! - zwuchi kato pokana za zapiwane, spored men ne e mnogo podhodqshto za sluchaq ;] kum orgarnizatorite: ako imate jelanie malko da razshirite auditoriqta na slushatelite si, mojehte pone da namalite vhoda na 3 lv ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted February 26, 2004 Author Share Posted February 26, 2004 Emi pi4ove....neznam dali ste bili na party na VORTEX, no.....vinagi si zaslujava parite, a tova kyde e nqma nikakvo zna4enie 6toto te Stefan vinagi pravi qka obstanovka pyk i se slagat qki dekori .. :) PS: Da vi izdam edna taina, minaliq pyt pak be6e 5lv ama polovinata minahme bez vhod 6toto vleznahme polvin 4as po-rano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 be sq ne staa duma dali si zaslujava, staa duma kolko hora imat vuzmojnost i biha dali 5 leva ima razlika se pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted February 26, 2004 Author Share Posted February 26, 2004 Emi 4eno kazano koito e fen na taq muzika i iska da se razmaje ot kef se 6te nameri otnqkyde (primerno az). 5 leva ne sa suma koqto ne moje da se sybere v ramkite na 2 dni...pone za men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 6a e super ako ima pofe4e hora kato teb 6oto e tujna kartinka da ima ne6to deto e mnoo qko pa da nqq koi da go vidi i 4ue Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted February 26, 2004 Author Share Posted February 26, 2004 Emi, za partito ima okolo 90 - 100 4oveka sigurni koito sa fenove i idvat na vsi4ki partita ma ne sa samo ot plovdiv pone 20 idvat ot sofiq ima ot Stamboliiski i ot drugi mesta. Zavedenieto sybira 150broq MAX ta ostanalite sigurno 6te se syberat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Ot XXL da ne ti obeshtaha bezplaten vhod za REKLAMATA Sheguvam se Nadavam se da stane edno dobro party It's Time to Party :ph34r: :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted February 26, 2004 Author Share Posted February 26, 2004 Moi 4ovek az sym s VIP na tva party....ama pak 6a dam pone 5lv za piene, cigari i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted February 26, 2004 Author Share Posted February 26, 2004 Aide mom4eta sys zdrave i ako nqkoi iska da idva da mi zvynne na 766977 da se razberem da mu dam karta za vhod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Za Vortex sum chuval che se dunqt po vsichki paragrafi /pone durtite tranceri razpravqt taka/ Na poslednoto parti deto idvaha Astral Projection deto beshe 3 dena podgrqvashtite grupi sa bili palni amatiori Ne iskam da obijdam prosto mnenieto mi e che bulgarski trance nqma...a gostite koito shte uchastvat ne sum gi chuval lubopitno shte mi e da gi chuq ma tochno trance parte v xxl zvuchi smeshno...2000W v malo prostranstvo...pone da beshe v panaira... Neka koito otide da razpravq kak e bilo "Keep Uplifting Alive" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Тoва май е обява за секцията Buy/Sell ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 po-minalata sedmitca bqh v XXL na edno party i prosto beshe ujasno - imashe nqmashe 30-40 4oweka i pak cluba izglejdashe pulen ... cluba ne subira poweche ot 100 4oweka, pone po moq precenka, koito iska da se bluska i da se poti da zapowqda ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted February 27, 2004 Author Share Posted February 27, 2004 Za Vortex sum chuval che se dunqt po vsichki paragrafi /pone durtite tranceri razpravqt taka/ Na poslednoto parti deto idvaha Astral Projection deto beshe 3 dena podgrqvashtite grupi sa bili palni amatiori Mi 4ove4e qvno naistina ne si hodil na party na vortex, pyk i infoto ti e dosta orqzano....poslednoto party vyob6te ne be6e Open Air Festivala...poslednoto parti be6e noemvri. A za Open Air nqma kvo da govorim 6toto qvno ne si bil tam...no samo fakta 4e uspqha da dokarat ASTRAL PROJECTION ne v Bylgaria a v PLOVDIV e dokazatelstvo za tova kakvo mogat da pravqt VORTEX. Otnosno podgrqva6tite grupi....ako Gain Reduction, Imeon, Mana, ALEX MECHEV sa zle...emi na4i pi4 ti si dosta zle! Ina4e ne smqtam da obsyjdam kakvi sa horata kato teb koito ne samo ne za4itat bylgarskoto i ne podkrepqt tezi koito se opitvat da pravqt ne6to, a naprotiv samo gi pliuqt! No vse pak 6te ti kaja - ****************** !!! Otnosno posta na lwl, prav si 4ove4e i az bqh na onova party i ne be6e mnogo dobre. Abe mom4eta az napisah toq post za horata koito iskat da doidat a ne za tezi koito ne iskat! Vie sq ako ne iskate np, ne nujno da si pokazvate prostotiqta tuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted February 27, 2004 Author Share Posted February 27, 2004 A, zabravih da kaja ... Za tezi ot vas koito obi4at trance muzikata i ne sa ********* ************ ******, 6te ima Open Air Festival 2004 tozi pyt s pove4e ozvu4enie gosti i pr. Sled mesec mojebi 6te se znae datata. MORE INFO AND COMMENTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Spoko ve ne vseki e dlujen da haresva bulgarskiqt trance spored men takuv nqma i tochka tva si e moe mnenie ne vijdam shto trqbva da obijdash....eibi mu maikata veche.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 ZGAN: ne slusham trance, i neznam za gain reduction i edi koi si... no spored imeon zaslujawat da im otida na party ako doidat nqkoi put... towa, koeto mi hareswa e, che muzikata im e netradicionna puk i ot vreme na vreme vkarwat v setovete si po nqkoe drugo drum'n'BASS parche... neznam zashto goworish taka, razbira se vseki si ima mnenie, no na men mnogo dobro vpe4atlenie mi naprawiha, ako dosega ne si im bil na life... otidi nqkoi put nqma da sgreshish, inache za drygite te podkrepqm, neznam dali sa amatiori ama towa, koeto sum 4ul 1-2 puti s polojitelnost ne mi haresa... ;] edit: ako si bil na life na imeon i ne sa ti haresali, prosto nqmam kakvo da kaja ... vseki s mnenieto si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 neznam zashto goworish taka Izkazvam mnenie...ma qvno nqkoi hora ne ponasqt mnenie razlichno ot tqhnoto. Ai nqma znachenie...kuponqsvaite si Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted February 27, 2004 Author Share Posted February 27, 2004 ZGAN, ne be 4ovek, vseki si ima mnenie - tova si e taka i nikoi ne moje da go promeni! Ama dori v momenta BG trance da ne e vyrha (daje e dosta pod nego) prosto smqtam 4e trqbva da podkrepqme horata koito se opitva da pravqt ne6to. Samo taka ne6tata mogat da se razviqt kym po dobro i mislq 4e trqbva da se nadqvame kak edin den 6te izgreqt BG trance zvezdi, a ne da gi othvyrlqme. Daje az pravq trance muzika (estestveno s PC 6toto synthovete struvat $$$x$$$xMNOGO=basi skypite igra4ki) i v momenta zabyrkvam edno uplifting par4e. I poneje pod avatara ti pi6e UPLIFTING DUDE, kato go zavyr6a 6te ti go pratq kato dokazatelstvo 4e v BG moje da se pravi muzika. Ubeden sym 4e 6te ti haresa, a ako ne moje da mi prati6 zabelejki i da stane naistina qko ne6to. Taka se pravi VSI4KI ZAEDNO. Ako edin izpylnitel pravi ne6to i primerno ne e dobro i drugite prosto kazvat "bokluk" i si puskat Transistance sled tova, prosto izpylnitelq nqma kak da razbere kakvo da opravi kak da progresira. Vinagi horata trqbva da davat mnenie i ne6tata potrygvat. Za tova moga da sydq i po sebe si, 6toto predi 2 godini kato zapo4vah da se zanimavah s tva praeh takia bokluci....i prosto ot mneniqta na horata okolo men zapo4nah da pravq po dobri ne6ta (ne me razbirai pogre6no, ne kazvam 4e sym nqkyv vryh...o6te sym o6te daje ne sym izlqzyl ot okeana 4e da se ka4vam na vyrha) Ae sys zdrave i dano si me razbral pravilno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Hubavo prati Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 kolkoto do avtorskata muzika v bg... ima mnogo takawa, specialno za trance neznam, no za idm, elektro, drum&bass, hard-techno, house, dub, techno ima super mnogo hora, koito prawqt muzika, i to dosta ka4estwena, pone po mnenie na auditoriqta im, v koqto vlizam i az !ako goworim specialno za drum&bass pone 5-6 tvorci sm sre6tal, koito prawqt ne4oweshka muzika, radwa me towa, 4e ima razwitie, vie shte kajete za trance, az ne sm navytre v toq stil ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 VORTEX == Popravka VORTEX == :sick tochka booking rulez P.S. Inache nqmam nishto protiv gargata - umee da orgarnizira partita no samo tova a kato se zamislq i vortex otdavna ne e tova koeto beshe Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted February 29, 2004 Author Share Posted February 29, 2004 MOM4eta.....SMA4KAHME SE....TVA BE6E GALVO TRO6A4KA!!!!! Aide partito mina CLOSE TOPIC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.