spot_ex Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 Въпросът ми е дали може да се пусне интернет през Bluetooth-а от компютъра към примерно Symbian телефон? Някой ми беше подметнал за някакви такива програмки, но не беше уточнил. Били се слагали и на компа, и на телефона, и ставало като wi-fi мрежичка с малък обхват. Става ли този номер, някой да го е пробвал или евентуааааааааааааално да го е подкарал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 може, програмата се казва Gnubox, но аз така и не успях да я подкарам. Но от други хора знам че работи и споделяш интернета в обхвата на блутута Link to comment Share on other sites More sharing options...
rad_0 Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Виж тук има нещо по въпроса за интернет от PC към GSM със Symbian през Bluetooth за Nokia 6630/80 и Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 И аз се интересувам от това, обаче туториалите са малко с "изтекъл срок на годност"... не отваря линковете вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 И аз съм заинтересован в това!Може ли чрез Bluetooth на компа да направя малка Wi-Fi мрежа към която да мога да се свързвам с покета.Потърсих съответната програма,Gnubox,но забелязах че е само в *.sis формат за симбиан.Някой да е запознат дали има такова животно(или ще е само в мечтите ми за сега ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 vij tova:http://www.all4smartphone.com/forum/viewto...6cf5f0f38c5d6b9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Има ли значение какъв БТ адаптер (БТ УСБ Донгъл) ще използвам или става с повечето, да ми препоръчате някоя марка/модел... да съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 при телефоните на sony ericsson също става. това е способа. след като направите настройките, изтеглите програмите и пробвате дали става с кабел, с bluetooth е същия принцип. просто в програмата bluesoleil трябва да активирате функцията Serial Port Service и сте готови. не е толкова стабилна връкзата като през кабел, ама се ядва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 само да спомена, че безжичния интернет (споделен от настолното pc) през bluetooth-а си бачка, но само за браузване и разни програми като skype и nimbuzz. когато опре обаче до теглене на някакви файлове от мрежата не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.