Don___ Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Znaete li nqkakvi programi za permanentno istrivane?Primerno nqkakav fail "uj" se izpolzva ot programa i ne moje da se iztrie!Kajete kak da go iztriq ili daite nqkakva programa... Blagodarq!Zatvorete mi tapata tema.Sorry Za tapotiqta no trqbva6e da pomogna na edin frend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 виж това Move On Boot. Програмката се намира във File Utilz.. алабала .. разгледай я .. може да ти хареса !!! Keep It Real Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 System Mechanic NU - File Shreder Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Sorry, 4e pi6a na latinica, no za pryv pyt slagam Linux i o6te ne sym nameril settinga za kirilicata Ina4e procesa, koito polzva file-tata, e explorer.exe, i na4ina e ot Task Manager da kill-nesh explorer.exe i pak ot nego da pusmesh cmd.exe i ottam v command prompt da del-nesh faila. Tova v slu4ai 4e nikoi drug variant ne raboti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Ей, това ли бил въпроса, аз нещо съм недоразбрал. Програмката се казва FreeFile и намира процеса, който държи файла неизтриваем и го килва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Ей, това ли бил въпроса, аз нещо съм недоразбрал. Програмката се казва FreeFile и намира процеса, който държи файла неизтриваем и го килва. izteglih q ottukama mi dava "The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application". Az sym s WinXP SP1, ZA, NAV2004... Nqkakvi idei za6to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 izteglih q ottukama mi dava "The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application". Az sym s WinXP SP1, ZA, NAV2004... Nqkakvi idei za6to? Win98 only Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Win98 only A tuk pi6e: ·OS: 98/ME/NT/XP/2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 A tuk pi6e:·OS: 98/ME/NT/XP/2000 лъжат, вервай ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 лъжат, вервай ми Vervam ti! My4eh se s compabililty i pak ne stana Moje i da sa 10kb, ama sa nai-bezsmislenite koito syznatelno sym teglil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 ако още търсиш програма за показването кой процес какви файлове държи, кажи, като отида под Вин, ще видя как се казваше програмката и кой беше сайта. EDIT: Ето адреса на програмата Process Explorer: http://www.sysinternals.com/ntw2k/freeware/procexp.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted March 2, 2004 Share Posted March 2, 2004 ако още търсиш програма за показването кой процес какви файлове държи, кажи, като отида под Вин, ще видя как се казваше програмката и кой беше сайта. EDIT: Ето адреса на програмата Process Explorer: http://www.sysinternals.com/ntw2k/freeware/procexp.shtml 10x tedy. Ve4e q polzvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_am_weasel Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 be kvo sa zanimavate s gluposti ) vlizate pod dos i si triete nalqvo nadqsno kvoto si stete ... daje i format C moje da si napravite sysinternals RULES http://www.sysinternals.com/ imat dosta i SUPER ULTRA polezni programki za windows ne se ograni4avaite samo s procexp ... razgledaite i ostanalata DOWNLOAD sekciq Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 be kvo sa zanimavate s gluposti ) vlizate pod dos i si triete nalqvo nadqsno kvoto si stete ... daje i format C moje da si napravite .. sysinternals RULES ... Това и баба знае, проблемът обаче е когато става дума за NTFS ! Има програмки, драйверчета за четене на НТФС, има и някои за писане, но те са продукт на reverse engineering, само един видях драйвер, който е взет от Вин2К и сложен на Вин98, останалото е просто риск да повредиш НТФС дяла, и то не малък. Иначе за sysinternals съм напълно съгласен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_am_weasel Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 Това и баба знае, проблемът обаче е когато става дума за NTFS !Има програмки, драйверчета за четене на НТФС, има и някои за писане, но те са продукт на reverse engineering, само един видях драйвер, който е взет от Вин2К и сложен на Вин98, останалото е просто риск да повредиш НТФС дяла, и то не малък. Иначе за sysinternals съм напълно съгласен! am polzvai si boot diska na windows 2k,xp ima prekrasna v izvestna stepen repair konzola za kvo ti sa drugi driveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.