Jump to content
BulForum.com

Codecs => Mackennas Gold

diZag

Recommended Posts

И аз имах проблеми, дори го теглих два пъти със същия резултат и накрая установих ,че само със Crystal Player мога да го гледам и то без да прекъсвам и да прескачам напред-назад

humz,

are, are i as moga da cheta i si imam ace mega codecs pack full install;sld codec pack 1.5.3 & dosega nikoi film ne se ebavashe osfen toa deba i shturotiata osfen tui pyrfata chast si ba4

i neshte s Crystal Player 1.7Pro

nexce deba :angry1

installnah si4ko det go ima na toa svet deba

xvid si4ki versii; ac3 codeci i nema upravia

netrootbg puskal li si ia vtorata chast da ne bi da e precakana neshto

Ами провери файла - AviCodec или Gspot - ако има проблем ще ти каже. Дайте си малко зор де. Може при качването да се е повредил - края на файла примерно, щом не може да се "превърта"... Леко с псувните. На хората дето си играят да намират филмите и да ги качват, за да можете да ги гледате не им става особено приятно. Просто виж какъв е проблема и кажи, за да могат да го коригират.

k'o da kaja pove4e,

si4ki tools so4at 4e ima nepodyrjani streams f toa fail ina4e kat' dyljina & checksum si oK, verno uspeh da go otvora samo s crystal player no bygavo , ima nogo iaki defekti-efekti det' k'o vi sa gleat oK ma ...

• 1 month later...
k'o da kaja pove4e,

si4ki tools so4at 4e ima nepodyrjani streams f toa fail ...

Преиндексирай файла на ново с DivX Tools ,трябва да стане ако е точно тва проблема дето си го описалпо горе ....

diZag: Ако все още не си си решил проблема, то изтегли си втората част на филма от Арената или Техното - поне аз така направих и си я изгледай. Наистина има някакъв проблем с тази втора част на "Златото на Маккена", която е при нас!

Успех!

• 2 weeks later...

imam problem znachi sega sam s tezi codesi:

AC3-audio-CODEC

divx.5.1.1.pro

BSPlayer.100.807

ta problema mi e slednia sled kato sigi kachix nqkoi clipove nemigi otvarq [a predi si bachkaxa !!!] PLS ako nqkoi znae koi drug codek daslaja zada si tragne sichko da kaje

Не виждам да си си сложил XviD. Аз не съм много запознат с BSPlayer-а, да не би да има интегрирани кодеци вътре в него или просто си забравил да си инсталираш ХviD-а?

Не виждам да си си сложил XviD. Аз не съм много запознат с BSPlayer-а, да не би да има интегрирани кодеци вътре в него или просто си забравил да си инсталираш ХviD-а?

kachix si i:

XviD MPEG4 Video Codec.rar [uj se vodi novo]

i pak netragvat

shte kajesh li tochno koi Xvid

sega probvax i:

XviD-1.0-RC4-05042004

pak bez nikakav efekt !

G-Unit: Значи, аз не съм си слагал кодеци поотделно. На моят компютър съм си качил:

K-Lite Codec Pack 2.24;

DivX G400 2.83 - за субтитрите и

ffdshow-20040304 - за да си вграждам субтитрите, когато правя VCD-та, но кодеците на ffdshow-а ги пускам само когато ще правя VCD-та иначе са ми disabled през другото време.

Гледам филмите с Media Player Classic.

Това е при мен, но съм се убедил, че всичко е много индивидуално за всяка една система. Ако искаш пробвай - дано стане! ;)

Ако има нещо друго - пиши. Успех!!!

Каква тайна може да е... ;)

Заповядай линка - DivX G400 v. 2.8

Само като си го инсталирваш трябва да направиш едни малки настройки:

PRR Video Utilities - Configure DivXG400 - Subtitles - на File - Preferred - трябва да избереш - Russian;

Пак там - по - надолу имаш едно бутонче за шрифтове. Там трябва да си избереш шрифт, който да е cirillic. Script-a трябва да е cirillic

Радвам се, че си реши проблема! ;)

Единствено на The Human Stain може да ти прави проблеми звука! Не знам K-Lite Codec Pack 2.25 Full - дали няма да е по - добър или Mega Codec Pack-а, но важното е, че всичко друго ти върви!

TAZ

bqx zabravil che e izlqzal K-Lite Codec Pack 2.25 Full

sega sigo kachix

mislq che nqma da imam problemi s filmite veche

no nese znae moje skoro da izleze nqkoe novo zaglavie koto da se opani no pak togava shte se poqvi po nov codec [chista rabota]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...